SJ...

Hur svårt kan det vara att ropa ut i högtalarna på tåget att man snart kommer in till en station? För SJ verkar det vara väldigt svårt. Har varit nära att missa min station flera dagar nu eftersom det inte är så upplyst vid plattformen och det dessutom är ett nästan antikt tåg där det inte finns någon liten digital ruta som visar vart man snart stannar. Dom där gamla tågen borde inte ens få vara i bruk. De stinker alltid och är allmänt ofrächa. Byt ut alla till åtminstånde halv nya tåg(alltså de silvriga/blåa).

Förrutom tågen är dumma så har det varit en väldigt soft dag. Bara dans. Lite egen tid på kompositionen då vi egentligen skulle leta fakta om någon Laban(inte spöket!) men eftersom datorerna inte kände för att funka så jobbade jag på sam-redovisningen(lite iallafall). På moderna lektionen hade vi lektion med en dansare som ska koreografera en dans som ska vara med på konserten i januari. Skrytkonsert som de kallar den eftersom det är gamla elever från carlforsska som ska vara med tillsammans med oss som går där nu. T.ex. ska M:t i EMD vara med.
Iallafall, på modernlektionen alltså. Var först väldigt neggo för jag är inte ett stort fan av modernt men fan va kul det var! Jätte jobbigt men ack så skojigt! ;)

Ska nu packa för hela resterande veckan eller iallafall till på lördag. Och lite te borde man hinna fixa också. Ja det är väl bara att sätta igång då.
Klart slut, over and out. PEACE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0