vadå skjuta upp grejer?

Jag har nog inte blivit bättre med skolarbetet från förra året. Det tyckte jag i början av terminen men det har ändrats lite om man säger så. Fick en uppgift för 2 veckor sedan som handlar om att vi ska berätta om Rudolf von Laban(viktig inom danshistoria) i 2 min. Och då ska det inte vara fakta om honom utan det ska handla om hans teori med dans och hur den funkar. Helt stört! Dessutom ska vi redovisa den så att en och en går in i den stora danssalen och står rakt upp och ned framför läraren och babblar. Inga papper till hjälp är tilåtna! Det ska alltså redovisar på onsdag. Om jag hade börjat med den då hade jag nog fattat vad grejen handlar om men nu är det så att jag inte ens börjat söka fakta så det måste jag göra idag. Fast först ska jag in till Etuna och köpa en klänning och en kavaj-liknande sak. Dessutom har vi läst en bok i engelskan. Den började vi med för JÄTTE längesen. Jag har iallafall läst ut den. Boken jag lästa var "The picture of Drian Grey". Underbar bok som alla borde läsa men det är inte det som är problemet. Efter att vi läst den skulle vi skriva en recension. Självklart på engelska eftersom det är på engelska-kursen. Och jag SUGER på engelska. Så jävla dålig heltenkelt! Hursomhelst så ska recensionen lämnas in nästa vecka. Och är man så dålig på att skriva engelska så borde man börjat för länge sen! Min starkaste sida på engelskan är att prata. Som med allt annat...

Hursomhelst...jag har skjutit upp dessa uppgifter ganska mycket. Dessutom har jag under den senaste tiden haft fler uppgifter som jag skjutit upp. Men alla har lämnats in på den dagen dom skulle in så jag har slutat oroa mig fast jag egentligen kanske borde det. T.ex. så hade jag och några kompisar en redovisning om vänsterpartiet på samhällen. Jag hade skjutit upp min del av arbetet jättemycket men vi var tvungna att redovisa. Så bra som jag redovisade då har jag aldrig gjort! jag kollade knappt ner i papprena, var inte nervös och tappade inte bort mig så mycket. Tappade lite ord då och då men vad gör det när helheten var perfekt. Så lovely!

När jag kmmer hem idag efter att varit i Etuna ska jag iallafall ta tag i Laban uppg. För annars kommer jag nog få IG på den. Och då blir inte lilla mentorn så glad. Min mentor är suverän men hon har stenkoll på allt! 

Vilken härlig helg det varit! Bara tagit det lugnt och lunkat runt. Shoppat med en nära kompis och lyssnat på massvis med underbar musik. Vill ha såndana helger lite oftare men nu i framtiden är det späckat schema så kanske nästa år igen...

Peace Out!

  

lovely

Pepparkakor! Äter så mycket pepparkakor just nu. Lär ju va så tött på det tills julafton men det kan jag ta. Det är nu jag vill ha det så det är nu jag äter det! Blir en hel del fika just nu bara därför, för man måste ju ha någonting till pepparkakorna också.

Såg en så bra film igår. Var hemma hos en kompis innan vi skulle dra iväg på annat håll. Iallafall så satt vi och kollade på lite filmer. Så vi ser den svenska filmen "Stockholm Boogie". Helt grymt bra! var lite oväntat men sånt är alltid kul.

Har egentligen massa saker att fixa men har inte riktigt lust att göra någontingså då truntar jag i det. Lite skolgrejer som alltid men sen även en hel del planerande att kirra. Det krävs ett välpanerat liv för att klara allt jag ska hinna med så då är det bara att sätta ett schema och sen försöka hålla det så gott som möjligt.

Längtar till så mycket grejer! Först och främst till på lördag då det blir lite shopping och en dag på stan. Sen till nästa helg då bl.a en kompis fyller 18 så det blir utgång, tävling, träffa de gamla kompisarna (de är inte gamla men de tillhör inte de nyaste kretsarna) och dessutom lite pepparkaksbakning(kanske). Och sen på måndagen bär det av till sthlm för att kanske shoppa lite och bara hälsa på. Fika lite och bara softa runt helt enkelt. Sen på torsdagen ska håret kapas av och på fredgen bär det kanske av till sthlm igen(fan va jag far runt). Kommande vecka så slutar skolan för teminen så det bara är ett halvår kvar sen och det firas med att gå på vinterbalen. Sist men inte minst så bär det av till Gbg den hlgen också. Fullsmockade helger alltså som fylls ut med lite av varje på vardagarna. Men det är så det ska vara!

NU ska jag ha pepparkakor för det har jag längtat efter hela dagen! Peace Out!


Lalalala

Är så hyper en människa kan bli! Är trött men samtidigt pigg. Snackar med folk på msn så jag får flumma av mig lite, Tänkte att det var dags att skriva lite efter en fylld helg med massa roliga händelser.

Började med att typ alla 3or på skolan åkte iväg till saco-mässan. En bussresa på strax över en timme blev det totalt där jag och en kompis satt och snackade om allt möjligt. Väldigt mysigt. Kom iallafall fram till mässan där vi drog igång direkt med att springa runt bland alla utställare. Mest för att samla gratissaker men också för att kolla vad det fanns för utbildningar och sånt. Det blev en hel del kataloger så vi rensade lite redan på plats.
Drog in till city sen, hem till syrran för att dra iväg och käka på ett fik och kolla runt i lite affärer. Köpte en så skön grå tunika, en grön halsduk och lite annat smått och gott. Självklart blev det en vända till ett till fik. Men oj vad jag tappa hakan där. Vi köpte e nötkolatårta och en lemon-cheesecake, en kaffe och en coca-cola och det blev 142 kr! Det är överdrivna priser enligt mig men man kan ju inte bara säga "nej föresten vi ångrade oss". Så det var bara att le och sträcka fram kortet. Cheesecaken va inte ens så god heller...

Hur som helst så hade vi planerat en skön hemmakväll med massa gossip girl tittande. Där ändrades det. En av syrrans kompisar bjöd över oss till sig för hon hade lite folk där som satt och drack vin och lite annat. Så hamna vi där och drack lite och var allmänt flum. Riktigt skojigt men jag kände mig lite ung då det var jag som var 18 och resten runt 22 eller äldre. Men jag börjar bli van att alltid vara lillungen på fester så det var lugnt.

Kom hem runt halv 5 på morgonen men det var inte många timmar man sov. Vaknade runt 9 och kunde bara inte somna om. Så jag började bläddra i katalogerna från mässan och kasta dem som jag inte behövde.
Stannade hemma i lägenheten och städade nästan hela dagen tills vi blev hngriga runt 3 då vi tog en promenad runt på söder för att sedan köpa lite mat. Gjorde tillslut pajpizza. Pajdeg men helt utplattad och lite mer pizza lik. Gjorde även chokladbollar då kusinen kom på besök. Bar sedan av på glöggkväll. Mysigt men jag är ju inte något stort fan av glögg men drack lit iallafall. 
Denna kväll blev tack och lov inte så sen för jag var så trött. Ganska självklart om man bara sovit 4 timmar.

Idag blev det iallafall bara en mysig dag med sen frukost, fixa lit i lägenheten och en sista fika innan det var dax att åka hem med ett fullsmockat tåg. Kom hem iallafall men inte gör jag så mycket nytta för det. har lite skolgrejer som måste fixas men det löser sig nog.

NU är det dax för varmchoklad och pepparkakor!

SJ...

Hur svårt kan det vara att ropa ut i högtalarna på tåget att man snart kommer in till en station? För SJ verkar det vara väldigt svårt. Har varit nära att missa min station flera dagar nu eftersom det inte är så upplyst vid plattformen och det dessutom är ett nästan antikt tåg där det inte finns någon liten digital ruta som visar vart man snart stannar. Dom där gamla tågen borde inte ens få vara i bruk. De stinker alltid och är allmänt ofrächa. Byt ut alla till åtminstånde halv nya tåg(alltså de silvriga/blåa).

Förrutom tågen är dumma så har det varit en väldigt soft dag. Bara dans. Lite egen tid på kompositionen då vi egentligen skulle leta fakta om någon Laban(inte spöket!) men eftersom datorerna inte kände för att funka så jobbade jag på sam-redovisningen(lite iallafall). På moderna lektionen hade vi lektion med en dansare som ska koreografera en dans som ska vara med på konserten i januari. Skrytkonsert som de kallar den eftersom det är gamla elever från carlforsska som ska vara med tillsammans med oss som går där nu. T.ex. ska M:t i EMD vara med.
Iallafall, på modernlektionen alltså. Var först väldigt neggo för jag är inte ett stort fan av modernt men fan va kul det var! Jätte jobbigt men ack så skojigt! ;)

Ska nu packa för hela resterande veckan eller iallafall till på lördag. Och lite te borde man hinna fixa också. Ja det är väl bara att sätta igång då.
Klart slut, over and out. PEACE!

virrig värre!

Nog för att jag är virrig i vanliga fall men nu är det faktiskt värre än värst. Fick panik när jag inte kunde hitta mina glasögon med tillhörande fodral. Har satt upp lapp i skolan tillochmed då jag trodde de blivit kvar i omklädningsrummet. Men vad ligger då i väskan som jag hade igår men som jag inte hittade just när jag skulle. Glasögonen såklart! Skönt att iaf dom kommit till sin rätt men det värsta är ändå att matkortet är försvunnet! Helt spårlöst! Så då får jag ingen tallrik tills jag hittar det. Köper nytt om det inte kommer fram efter helgen. Snyltar på andra så länge. Tar deras tallrikar när dom är klara och sånt. Vad gör man inte för att överleva?...

Fick reda på att biljetterna till balen släpps imorrn så det blir väl bara att flytta pengar till det för nu har jag faktiskt lovat att jag ska dit. Tur att jag får låna syrrans klännig så jag slipper lägga ut massa pengar på en enda klänning som man har en gång. Målet är att komma billigt undan. Om inte det redan märks tydligt.

Med allt kaos runt om mig så längtar jag extremt mycket till på fredag då det bär av till saco-mässan. Det är väldigt kul att gå på mässor i vanliga fall men den här gången blir det en viss mening med att gå dit för det är lite hjälp inför valet med högskola och sånt. Kommer sen stanna kvar i sthlm för att först gå på stan med kompisar och sen sova hos sis.

Nu måste jag faktiskt avsluta och sätta igång med plugg och framförallt buta låt! Har väl hört Neverstores Hold On ca 7 gånger från det att jag startade datorn för inte så länge sen. Man ska inte tjata ut låtarna direkt är mottot.

Klart slut, over and out. Peace!

cosmo

Fick hem nya nummret av cosmo. Lyckades pigga upp denna dag som bara gått käpprätt åt helvetet! Strömavbrott i skolan så allt jag hade skrivit i loggboken men inte hunnit spara bara försvann, dålig sömn och bara piss med allt. Men fick som sagt nya cosmo och det stod en hel del om julklappar och då slog det mig. Det är faktiskt jul snart! Det är faktiskt inte långt kvar fast det känns så. Började iallafall fundera på vad jag önskar mig i julklapp för det har jag inte ens tänkt på! Kom inte fram till så mycket men lite iallafall...Bl.a:
- En ny parfym
- Termos med läckert motiv
- Presentkort så jag får shoppa
- En väldigt bra väska. Exakt en sådan jag behöver skulle sitta fint
- Skor
- Boken "1001 böcker du måste läsa innan du dör"

Men när det är jul är det inte bara att få massa julklappar till sig själv. Det är väldigt härligt att ge bort saker och se att personen i fråga blir glad för paketet. Så det är dax att ta sig en funderare över vad jag ska köpa till alla. Har lite idéer till syrrorna men vi får se om  jag kanske kan komma på något bättre.

Ett nytt försök

Ger bloggandet ett nytt försök. Hur stora är oddsen att jag är aktiv i mer än en vecka? Inte så stora. Ger en femma till den som satsar på rätt antal dagar. Hehe...

Läste en kul grej i Metro idag. En engelsk tidning har startat frågan om hur en reklamkampanj för att få folk att bli homo skulle se ut och fler reklambyråer än väntat har kommit med bidrag. För att ta ett ex. så är en reklam en bild på massa tecknade kvinnliga kändisar(typ Amy Winehouse) där man menar att tjejer är avtändande och det är bättre att tänka på killar.


Kul grej. Dröjer väl inte länge tills någon svensk tidning härmar. Inte lika kul grej då. Svenska tidningar härmar alltid! Att dom aldrig kan komma på något eget som är lite mer nytänkande. Tragiskt.

Nä nu är det dax för te och pepparkakor!
Klart slut, over and out. PEACE!

RSS 2.0