Vill se!


Har inte premiär fören 25/12. Grymt långt kvar!

Planering vaddå?

Det blir aldrig som man har tänkt sig. Idag skulle jag ha gått upp kl 8, gå en promenad, käka frukost och chilla i skuggan, göra rent dubbelgungan(vet inte vad det egentligen heter men det är en mega soffgunga där man har 2 träsoffor mot varandra som gungar) och badat. Vad som verkligen hände var att jag gick upp halv 11, gick en promenad, stannade till hos Emma, åker med Ida och Robin till mormor&morfar utan att ha ätit frulle, badar, fikar med m&m och I,R &E, chillar i skuggan, hämtar en blå damtralla utan pedaler och sadel, meckar med cykeln, börjar baka halv 10, sitter här. Och det var hela mitt liv.  Vad jag ville komma till var iallafal att mina planeringar alltid går åt helvete. Visst har jag hunnit med massa grejer ändå men jag har fortfarande inte gjort rent dubbelgungan. Men egentligen orkade jag inte göra det så det spelar ingen roll. Ok, jag ville bara klaga lite.

Är iallafall glad över att jag bakade. Och att jag fått en blå damtralla. En hel del att fixa på den men det är snart gjort. Har redan fixat pedaler. Så nu behöver jag bara en sadel, byta styre med pappas cykel och köpa nya däck + lite små grejer som lysen och shit.

Måste försöka sova fast jag inte är trött. Ska, och då menar jag det verkligen, upp kl 8 imorrn för att hinna fixa matsäck till dagsutflyckten till Söderköping. Så jag borde typ ha somnat för typ 2 timmar sen för att jag skulle få sova så mycket som jag behöver men det är försent nu.

Lördag

Död. Det är så det är. Helt jävla lost efter en heldag i Borsökna med Michis och Alex. Varit långt ute på sjön mer än vid standen. Som det ska vara alltså. Tyvär bränner det över hela kroppen för man har naturligtvis blivit en aningens bränd. Iochförsig ser man ut som en blekfis i jämförelse med Alex men hon är ju i en klass för sig. Men nu är det chips, choklad,cola och jordgubbar för att försöka bli levande igen. Får se om det funkar. Men imorgon väntar ännu en heldag i Borsökna. Som det ska vara på sommaren när man snart är inne på sin sista semestervecka. Man får njuta så länge det varar.

Bio och bad

Ska ut till Borsökna och bada och sen blir det Transformers 2. Lovely!

Härligt

Vilken härlig dag! Förutom smågrejer som jag stört mig på som att jag inte gick upp förren kl 11 och att jag hade det lite megatråkigt i några timmar så har det varit jätte härligt. Käkade en megafrukost och cyklade typ direkt upp till Emmas place där det vart lite minifika(mashmallows) för att vara tillbaka hemma ganska snart igen för att ligga ute på gräsmattan och sola sönder och läsa i några sega timmar. Plus massa konstiga disskutioner på P3. Lite senare tittar Martina förbi.  Så det blev massa snack om allt möjligt och det gillar jag.
Johanna snackade om tt v skulle käka frukost tillsammans imorrn men jag vet inte om hon minns det. Så man får väl se om man måste upp vid 9. Borde gå upp vid 9 i vilket fall som helst. Jag hatar att sova bort dagarna och speciellt på sommaren. Så det är väl bäst att jag försöker sova så jag klrar av att gå upp innan 11 iallafall.

underbart

Bara för att jag har massa grejer att fixa inomhus så är det bra väder just nu. Men det är härligt. Då har jag all anledning till att inte göra någon nytta. Och det gillar jag skarpt. För man ska inte klaga så då skiter jag i alla måsten inomhus och lägger mig ute i solen och läser och umgås med syrrorna. Eller ja, ligger och slöar när dom målar och har sig. Gillar jag också skarpt. Vädret till ära bir det mycket jordgubbar och det har jag inget emot. Verkligen inte.
Det händer verkligen ingenting nu. Bara massa dötid men man behöver tydligen sådanna dagar också. Så jag fortsätter väl ligga på en filt i solen och läser massa tidningar från USA och knarkar jordgubbar. Kan jag lätt leva med.




Någon har hällt diskmedel eller något likande i fontänen i Flen. Emma och hennes jobbarkompis hade länge diskuterat att göra det men det var tydligen någon annan som vågade då dom fegade om det så jävla länge.

Btw. Har jag fått 2 jättenica tshirts, en väska och lite annat smått och gott från New York. Det roliga är att jag hade kollat på en av tröjorna som är från Forever21 samma dag som jag fick den. Så jag fick en liten chock när jag fick tröjan. 

Geni?

"Jag är en blandning av geni och galenskap men ibland tar det ena övertaget"


Säger det säkert 100 gånger om dagen att linjen mellan geni och galenskap är hårfin men nu ska jag faktiskt sätta ord på den tanken. För jag kan inte säga samma sak varje gång jag ser en genialisk psykfilm eller läser en helt vrickad bok. Så jag kan ju alltid försöka definera vad jag menar när jag uttrycker mig om denna linje.
Även det mest störda och helt absurda kan vara så genialiskt att det är lite världens-högsta-IQ-varning på det. Oftast visar det sig i filmer när handlingen är så extrem att man mår riktigt illa. Men just morden och allt brutala står då ganska klart för galenskapen eftersom det bara är helt sjukt vrickat. Det geniala visar sig först när man får ihop en hel handling utan att det finns några synbara sprickor som avslöjar allt. Tex Saw filmerna. Hela tiden sitter man på helspänn för det bara är för brutalt men samtidigt blir man fascinerad av hur skickligt allt är och hur otroligt väl allt hänger ihop utan att det blir förutsägbart. Då kan jag undra hur regissören egentligen tänker och om denne verkligen är psykiskt stabil. Att jag skriver om det just nu efter att ha plågat folk med min "linjen är hårfin" i evigheter är att jag just kolla klart på Hannibal Rising som gick på tv ikväll och fast jag hade svårt att hänga med i filmen (Johannas fel eftersom hon precis kommit hem från NY och då åker ut hit till landet) kunde jag inte sluta fascineras över allt som hände.

Men samtidigt är det väldigt läskigt att det finns människor i verkliga livet som faktiskt kan genomföra saker som i filmer och inte åka dit för det då de är så skickliga att röja sina spår och genomföra allt så smidigt. Om någon åker fast blir de stämplade som psykiskt störda men är dom egentligen inte genier ibland? Visst, någon rubbning måste man ha för att kunna genomföra extremt brutala brott(då menar jag inte mord där blod flyger överallt utan när offrena plågas). Just när det inte är mord bara för att mörda utan mer hämnd eller med ett visst syfte hur får dom ihop allt för att allt ska gå enligt planerna? Att få allting att matcha så exakt det är fan ruggigt.

Jag tycker att det hela egentligen är väldigt creepy men ändå blir jag så fascinerad av vissa historier om folk som kan utföra mord som i Hannibal för det finns en mastermind bakom allt. Och det är det som är linjen. Är man egentligen inte lite av ett geni som kan utföra allt vid mord och gör det så smidigt som att man har all vetskap inom den mänskliga kroppen?


Coldplay

Jag tar tillbaka allt jag sagt om att Coldplays platta Viva La Vida är helt jävla kass. När jag lyssande på plattan första gången tyckte jag alla låtar förutom 2 var pissdåliga och bara jävligt b. Men jag har helt ändrat uppfattning. Dom 2 låtarna jag gillade, som var anledningen till att jag skaffade plattan är dom jag hoppar över nu och dom som jag dissade totalt kan jag lyssna hur mycket som helst på. Kanske gillar jag inte dom 2 låtarna längre för att jag med viss hjälp av radio spelat sönder dom. Tack för det Rix och p3, jävligt schysst! Så nya lyssna 24/7 plattan är lätt Viva La Vida. 


framtid vaddå?

Vad allt blir konstigt när man inte har den blekaste aning om hur den närmaste framtiden ser ut. Det enda jag vet någonting om är jobbet i 5 veckor och 2 icke datumbestämda Londonresor. Men mer än det då? Först i juli får man antagningsbeskeden från högskolan. Så några veckor till är min framtid ett stort frågetecken. Det kan bli som jag vill att jag kommer in på en utbildning jag vill gå eller så blir allt ett jävla helvete och jag kommer inte in på någon utbildning och får bo kvar hemma och söka jobb. Kanske skulle ta och skriva in sig på arbetsförmedlingen som säkerhet. Men va fan något vettigt borde jag komma in på. Det måste jag göra. Vill så gärna flytta hemifrån och styra mer över mitt eget liv. Har inga problem med att bo hemma just så men det är bara det att det inte är bara mitt ställe, att man inte bor centralt och att jag behöver förändringar. Det är just förändringar som är den viktigaste delen. Jag har bott på samma ställe sen jag föddes. Samma rum i kanske hälften av mitt liv. Kan knappt möblera om för att ändra något då dom enda ändringarna man kan göra är som att spegelvända allt och det duger inte. Plus att jag redan har gjort det. Får ta tag i det på måndag och försöka hitta på några små ändringar i rummet. Hade tänkt att gå igenom mina grejer för att kolla upp vad som ska med ifall jag flyttar men på ett sätt känns det lite depp om det skulle vara så att jag ska bo kvar. Men någon liten förändring bara så kanske det känns lite bättre.

Har kommit fram till att jag stöttar Alex teori om att man går ner i vikt när man är depp. Inte för att jag varit speciellt depp men mått psykiskt dåligt har jag verkligen gjort och allt är inte riktigt helt stabilt än. Så att vara depp och psykiskt instabil är fungerande metoder. Vetenskapligt bevisade.

Time to sleep. I'm really tired. Todeloo motherfuckers! 

pics

Dålig uppdatering från allt och bilder säger ju mer än 1000 ord så jag satsar på pics istället.





and then...

Studenten är över. Firandet av mig likaså. Inga mer presenter att öppna fören ikväll. Närmaste familjen firar mig ikväll. Men vad ska man hitta på? Nu sitter jag bara vid datorn och flummar. Fixar lite med iTunes och försöker förstå det. Alex den galningen gav mig en iPod shuffle i födelsedagspresent. Helt oväntat men fan vad glad jag blev! Och dessutom är den blå! Lovely!
Ska ta och promenera upp till konsum och panta alla flaskor från helgen. Typ bara vanliga drickaflaskor om någon skulle tro något annat. Och man kanske skulle ta sig igenom Twilight också så jag kan slippa bli idiotförklarad av alla människor som påstår att det typ är världens bästa film. Tror inte jag håller med dom.
Imorrn blir det Västerås med Michis och Alex. Och på onsdag bio med samma människor. Den här veckan blir det The Hangover och nästa vecka blir det Transformers 2. Måste ta och kolla 1an igen. Var så länge sen jag såg den.

Det svåraste beslutet just nu är taget. Lilleman ska tas bort innan m&p's semester. Han ser inget så han trillar ner för diken och hans lilla ramp vid trappan hela tiden så han har ont och rör sig knappt. Han vill inte ens ut och gå längre. Så han ska slippa lida och då har vi bestämt att han måste tas bort innan semestern. Han är endå 14 år så han har varit med länge. Skit jobbigt eftersom han typ har varit med hela livet men jag vill inte att han lider.
Fan vad jobbigt det blev nu!

fy fan vad jag är bra!

Jahapp. Och nu då. Studenten avklarad med allt som ingår. Champagnefrulle, utspring, åka runt på ett flak, mottagning (dock inte min egen) och festen. Ok, jag har min egen mottagning kvar men den känns lite mer som ett vanligt födelsedagsfirande eftersom det blir två flugor i en smäll, så att säga. Nu måste jag käka frulle(tyvär inte med champagne till) för jag är jättehungrig och faktiskt så är jag en aningens bakis trots att jag inte var dyngrak igår men med tanke på att man drack typ hela dagen lite uttspritt sådär så känner man av det ganska mycket ändå. Men det ärbara att tagga om. Kusinens student idag och sen vidare och hämta Michis på Hnäs station (hon gör en hemvändare) för att dra till ferre i flen och chilla i öltältet. Nä, nu måste jag äta innan jag dör för fan. Puss och Gull!

skrik och panik

Hoppas jag inte glömt något nu. Har jag säkert hjort men isåfall är det nog inte något viktigt. Klänningen är struken och hänger fint på galgen. Allt är typ helt nerpackat. Alkoholen står i kylen. Jordgubbarna likaså. Såpbubblorna framplockade. Borde vara allt. Så nu är det väl bara att platta håret för att det ska vara enkelt att platta imorrn kl.5.30 då jag borde kommit till den punkten i schemat. Men snart måste jag gå och sova också. Ska klara en dag från 05-02. Ok festen slutar 02 och sen är jag inte hemma fören typ 03.30 så jag kommer väl sova runt 04.00. Lovely. Men nu jävlar nu kör vi!


piller och övriga anti-sjukdomsmedel

FANFANFAN!!! Man ska inte vara sjuk på sin egen student. Jag vägrar! Så nu knaprar jag lite olika tabletter, klunkar te och c-vitaminbrus och ska även gå så långt som att dricka vatten med vitvinsvinäger. Stannar kanske hemma imorgon också för att inte riskera något. Eftersom det är stadsorienteringen imorgon så lär man ju inte ta det så lugnt eftersom det innebär tävlingar. Så det kanske är lika bra att stanna hemma. Vill inte åka dit och bara sitta och vara allmänt tråkig.Nej det är bättre om jag stannar hemma och tar det lugnt, fixar och donar för att vara med på torsdagen då det är mösspåtagning, fotografering och studentlunch. Nu låter det som att jag redan har bestämt mig så det blir nog så. Allt för att vara pigg på fredag.

Med tanke på att jag är sjuk blir det mycket segande framför tv och pågrund av att alla kanaler bara visar sopprogram på förmiddagarna så blev det till att kola på disney channel. Specialdag med fokus på Kalle anka eftersom han gjorte sitt första framträdande den 9 juni 1934. Har jag lärt mig. Men det jag vill komma till när jag skriver om disney är att animationerna har blivit så jävla kassa. Dom gamla serierna och filmerna är nogranna och proffsiga medan dom nya är jävligt b och slarviga. Och framförallt tråkiga! Fast man sett dom klassiska kortfilmerna typ 100 ggr tycker iallafall jag att dom fortfarande är bra men kommer det något avsnitt av någon ny serie byter jag kanal direkt.  


Nu har jag inte lagt ut så mycket random pics på länge så nu tänkte jag ta igen det när jag ändå är så rastlös.
Så.. Random pics

Michis har blivit gta-nörd



Martinas studentskyld



Denna sista bildhar en väldigt rolighistoria om 2 18åringar i en minibuss med en felaktig karta från eniro på resa mot Västrås. Men den ska inte iktigt offentliggöras då dom 2 18åringarna antagligen kommer idiotförklaras fast allt var eniros fel. Men man ska inte chansa på att folk verkligen inser att det var eniras fel så därför är den lilla berättelsen hemligstämplad för alltid (eller tills dom 2 18åringarna blir för fulla och berättar den ändå).

Peace Out!

Hehe

Äntligen får man vara lite själv! Älskar att ha folk runt mig men ibland behöver man vara själv också. Speciellt nu när jag känner mig stressad över allt och inget. Detta firar jag med att ha ätit en underbar frukost i lugn och ro, chilla framför datorn för att snart sticka ut och springa min lilla runda i skogen och tillslut fixa och dona för att komma åka till västerås runt 5. Grillning med alla dansare hos en lärare väntar.

tjoho tjohej

Studentsminkningen planerad. Håret får bli som det blir(ska bara klippas lite). Härligt med lite(ganska mycket) nytt smink bara sådär. Sånt gillar jag! Vet inte varför men jag är lite smått nervös för studenten. Man är mentalt förberedd på allt men det är någonting som gör att jag känner mig lite smått nervös. Och det gillar jag inte.
Men det som ska fixas till den stora dagen(låter ju som att man ska gifta sig eller nåt) är:
*Färga håret
*Klippa luggen så den funkar under mössan
*Fixa naglarna
*Komma ihåg att använda lotion med brunutansol i
Eftersom det inte verkar vara kanon solig väder fast det snart är mitten av juni får jag sänka mig så lågt så jag fuskar lite för att få färg och framförallt få bort bonnbrännan.
Men man kaske ska se till att sova ordentligt också så jag inte blir så hemskt blå runt ögonen som jag typ alltid är och det är det nog bäst att jag ser till att jag gör hela veckan så God Natt!

dampdampelidamp

Damp! Megadamp för att vara övertydlig. Alex och Michis är störda och spelar gta och nu skulle dom tydligen baka men står och försöker skrämmas. Dom lyckas inte. Drog aldrig ner till stan för att se John ME och Adiam Dymott. Dom gnällde om att det var för kallt och jag kan ju inte säga att jag lyssnar så mycket på deras musik. Men imorrn är det Fredrik Lindström, Le Mans och Tgr Lou som gäller. Och självklart etuna folkets student. Ska vara med på Martinas klass champagnefrulle. Men jag har inget att dricka men hänger med för Martinas skull. Så segt att man måste vänta en hel vecka innan man får vara med om sin egen student. That sucks! Nä nu ska jag jobba för att dom slänger ihop negerbollar. Yummie! Om dom bara kan slita sig från tvn. Come on!

flumflumeliflum

Ojojoj vad mycket som snurrar i den lilla hjärnan men hur ska jag få ihop allt? Det tror jag inte jag gör men jag kan ju försöka.

1. Nostalgi! Love it! Massa härliga kort från jättejätte längesen. Eler ja typ från när jag var liten och typ nyfött och frammåt. Dessutom vet jag nu tack vare mammas anteckningar att jag var på bio för första gången 16 januari 1994. Då såg vi alladin hela familjen. Måste ha varit en härlig upplevelse. Men vad vet jag. Minns inte om man säger så. Egentligen är det helt ovärt att ta med en unge på 3,5 år på bio för när man är så liten fattar men ju typ ingenting. Men det är väl upp till föräldrarna. Antar att jag uppskattade det då iallafall. Måste jag nog ha gjort eftersom jag fortfarande älskar att gå på bio. Det ska man fan göra oftare. Mer bio åt folket! Framförallt bättre filmer men i sommar kommer iallafall 2a transformers-filmen. Då blir det bio vill jag lova.

2. Denna dag är en extrem damp-dag. Om man jobbar i 8 timmar  med att städa ska man inte frivilligt storstäda sitt rum samma dag. Inte riktigt helt ok. men det är iallafall vad jag gjort idag. Gilla mitt jobb. Det är jävligt soft och jag trivs men man blir ju trött och att jag då fortsätter med storstädning och massa tvättning hemma är för mig helt snaslöst. Fattar inte vart jag fick all energi från. Men jag gillar att ha mycket energi och ha damp så jag hoppas att jag fortsätter vara såhär.

3. Tvättmaskiner är inte längre ett problem. Grejen är den att jag inte har fattad hur en tvättmaskin fungerar men nu jävlar börjar jag fatta. Så vuxenlivet är inget problem länngre. Kan ju liksom redan laga mat och ha ordning på mig själv men det där med tvättning har varit ett stort problem. Men inte längre! Men tyvärr tror jag mammsen är lite trött på mig för hon måste hjälpa mig hela tiden då jag ändå bara är nybörjare och har ganska mycket kvar att lära om ämnet. Men hon överlever.

4. Gissa vad! Tankarna försvann. Så nu minns jag inte vad jag skulle skriva. Som vanligt. Men då kan jag flumskriva lite om att folie färgar av sig på gummistövlar. Bara så att folk vet och kan undvika att slå in stövlar i detta megasilvriga material. Så nu har jag gjort hela världen en tjäns också. Bra!

Borde vara trött men icke. Fast jag gick upp halv 6, har jobbat till 3, städat som en dåre, fixat massa smågrejer och hunnit måla naglarna är jag jätte pigg. Väldigt irriterande må jag säga. Men det är väl bara att borsta gaddarna, kolla det sista på fb moch sen krypa ner i den nybäddade sängen. Peace Out!

creepy

UschUschUsch!!! Den mest creepy filme på länge. Saw är ingenting i jämförelse. Men har man sett 1an måste man ju se 2an. Vad jag hatar är att jag ändå tycker filmer är bra fast jag typ dör när jag ser dom.
Så det blir väl 2an i helgen då. Men gärna när det är ljust ute så jag inte blir lika rädd. Iochförsig brukar inte det hjälpa så mycket.

The hills have eyes

Har iallafall bestämt mig att mitt konto på bilddagboken ska bort på min födelsedag. La upp några bilder idag och hela konceptet känns jävligt b. Sen jag skaffade fb så använder jag ändå knappt bdb. Just for your information liksom.

När jag började skriva hade jag massa i min lilla skalle men sen bara försvann allt. Så jag får väl sriva sen om jag kommer på vad jag skulle skriva.
Peace out!

namn och fanskap

Shit vad jag har dissat namn i helgen! Först mobbade jag några av Johannas kompisar som enligt mig hade gubbnamn så det satt jag och skratta som faan åt. Eller iochförsig mobbade jag den andra Johannas kompis först. Jag filmade Michis när hon snackade med Johanna i lördags kväll och när jag fick höra vem dom va hos fällde jag kommentaren "vem fan heter så nuförtiden". Låter inte så kul bara såhär men jag och Michis garvade som fan när vi kollade klippet. Jaja mobba namn helg iallafall.
Dagens stora fan-varför-kom-jag-inte-på-det-tidigare-grej är iallafall kollektiv skolk. Mycket bättre att alla är ärliga och inte vill gå på lektionen och då helt enkelt inte gör det. Då och då händer det att man skolkar men att smita från lektionen framför ögonen på läraren var något nytt. Och att Michis inte tvekade var ändå det mest förvånande. Den människan är grymt duktig på att vara där hon ska på utsatt tid men nu är faktiskt skolan över och för att citera "betygen är ju redan satta".

I tidigare inlägg skrev jag att jag skulle ändra innehållet i inläggen till vad jag tycker och tänker istället för vad som händer i mitt flummiga liv. Har ju gått sådär med den saken men innehållet har iallafall varit lite mer varierat. Hoppas jag. Men då och då måste man bara snacka av sig om massa skit. Så nya taktiken är att mixa hej vilt. Bara för att informera likso

Kan inte formulera mig nu så dissa det här. Biljard på gta är iallafall väldigt intressant just nu så jag engagerar mig på att kolla när Alex spelar. Observera att jag inte spelar för som alla säkert vet är jag så jävla kass på tv-spel.
Peace Out!

RSS 2.0