32

Lägesrapport: jag har jobbat 32 timmar den här veckan. Gillar't men nu är jag död och det snurrar så mycket saker i mitt huvud så jag inte vet var jag ska ta vägen.
Nu måste jag ut med putte och vid halv 4 går tåget mot etuna.

sova sova måste sova

Jobbar 06-15 imorrn vilket betyder att lilla mobilen börjar ringa 05.25. Måste sova nu!

Har fått en lägenhet men måste skriva kontakt innan måndag. Så jag måste kanske upp till sthlm på fredag om jag inte kan få kontraktet faxat till mig och sen faxa tillbaka det med en liten signatur på. Vi får se, ska lösa allt imorgon.

Grattis till körkortet Alex!

Beirut - Elephant Gun

SÅ UNDERBAR LÅT!!! Och grymt vacker video till. Har man lite tid att fördriva ska man lätt tuba Beirut - Elephant Gun. Videon är den vackraste jag sett!

Nu när man är lite halvt vuxen sådär(jobbar, lagar mat och pysslar hemma) så är man lätt lite seg när klockan börjar närma sig 8. Och vad sänds då på tv en tisdags i juli? Jo Allsång på skansen! Ganska mysigt program när man är lite lagom seg. Den största orsaken till att jag ville se programmet var att Timo Räisänen skulle vara med men fast han var typ först ut så satt jag kvar i min fåtölj och kollade hela progammet. Och det var det värt! För jag visste att krunegård skulle vara med men jag trodde att han redan varit med och att jag då hade missat honom. Men nej då, han ska vara med nästa vecka! Så det blir att bänka sig framför tvn. Har tillochmed lagt in en anteckning om det i mobilkalendern.

Så jävla tungt att jobba nu. När man vet att det börjar närma sig slutet och man bara räknar ner dagarna. Har väldigt svårt att kliva upp ur sängen när väckarklockan(mobilen) ringer. Har fått vanan att snooza i typ en kvart. Inte bra.

Nä nu är jag jättetrött. Dax att sova och imorgon ska jag ut till Tina och hennes mupp. Dom bjussar på tacos och sen blir det film eller massa avsnitt av Futurama. Grymt underskattad serie!
Men puss och go'natt iallafall!


MY EYES!

Fan vad jag hatar mina ögon! Vill inte ha dom just nu eller typ aldrig! Eller nej...jag vill inte vara blind(eller vänta det är jag ju redan) men fan vad mina ögon ska krångla. Man skulle kunna tro att jag grinar non-stop vilket jag inte gör det är bara mina tårkanaler som känner för att arbeta endel. Först trodde jag det vare av fläkten i bilen som gjorde att det blev mycket luftströmmar vid ögonen pga solbrillorna men eftersom det inte bara är i bilen som ögonen muppar måste det vara något annat. Konstigt och störande.

Kom på att jag inte ens minns när jag grät senast. Inte för att det spelar någon roll men ändå. Nu måste jag tänka tillbaka lite för att komma på det.

Fick för mig att baka igår när jag kom hem från malmamarken. Så det blev min världskända chokladtårta. Fast man ska inte vara för säker på att man kan receptet bara för man bakar något speciellt ofta. Denna gång glömde jag 3 dl vatten. Vilket jag kom på när grunden stått inne i ugnen typ 5 min. Så det fanns ingenting jag kunde göra för att rädda botten. Så det var bara att låta den stå inne så länge den skulle och se hur misslyckat det blev. Men se på fan! Den blev inte misslyckad. Blev nästan lika god som vanligt. Det enda var att den inte blev lika hög utan liknade en kladdkaka. Lite bränd på toppen och hårda kanter men ingenting man tänkte på eftersom det döljdes med glasyr och vit choklad.


På markanden blev det som vanligt inhandlat lite munkar(16 st totalt, jag åt 3 av dom) men utöver det blev det en rubix kub, strumpor(14 för 100. Vilket kap!) och 3 dvd:er(för 10kr st!). Har velat ha en rubix kub hur länge som helst och nu har jag äntligen en. Fick en slikepott av mamma också. Bara för att jag ska ha när jag bakar när jag flyttar. Fick dock inte lägenheten som var aktuell igår. Nu hoppas jag bara på att det ska finnas en i Idun ledig. Bättre läge än Frigg Sickla och hyran var mindre där.

Nu kom jag på! Dagen innan studenten. Missade tåget för att jag var tvungen att åka tillbaka hem för att jag glömt plånboken. Trodde jagskulle missa fotograferingen och var redan stressad så att jag bröt ihop var självklart. Tack och lov löste sig allt men jag var tvungen att sminka om mig och att försöka samla sig när man brytit ihop så rejält var inte lätt. Helt stört vad dåligt jag mådde veckorna innan studenten. 

Nu ska jag baka chokladmuffins med bitar av vit choklad i. Börjar bli hungrig snart också så jag hoppas Kapten Kaos kommer hit snart så mamma börjar med maten. 
Tjingeling! 

Nedräkning

Imorgon börjar sista veckan i juli. Det gillar jag skarpt för då är de snart augusti. Räknar ner till uppropet, till sista dagen på jobbet och till allt! Har hittat en lägenhet så nu hoppas jag på att ködagarna på den inte ska gå upp. Vill ha! Allt skulle känns mycket bättre om jag visste att jag hade en lägenhet. Men förelersenare får jag allt tag på en.

Om min kära lilla familj kan bli klara snart så ska vi åka till malmamarken. Inte för att det brukar finnas så mycket roliga grejer där men det är kul att bara gå runt och chilla och kolla på folk. Tjingeling!

Familjen Störd

Normal vad är det? Svårt att svara på då det borde klassas som en fråga där svaret baseras på egna tankar (det finns ett ord jag söker i sammanhanget men jag kan inte komma på det just nu). Men ett som är säkert är att denna lilla familj jag lever och är uppfostrad i, absolut inte är normal. Fakta rakt på pappret(typ). Men nu ska vi iallafall umgås lite, bara familjen. Undra hur länge vi kommer orka med varandra innan vi blir arga på varandra eller någon helt enkelt blir psykbryt. Kan bli en intressant middag. 
Nä då. Så farligt är det inte. Vi kommer bra överens bara det att vi pratar en hel del och då pratar vi inte tyst precis och vi väntar inte på att någon annan ska få säga sitt innan man börjar säga vad man själv vill ha sagt. Och hur mycket citat från filmer det kommer bli ska man inte ens fundera över. Ganska många citat kan man bara säga och sen lämna det. Men det blir en mysig kväll då vi ska käka hamburgare(förhoppningsvis grillade), få efterrätt som verkar jättejättegod och sen lite chips(som jag har valt). Till det blir det prat om allt möjligt då det händer så mycket i allas liv just nu och så pratar man ju alltid om allt möligt annat.
Och imorgon blir det kanske lite blåbärsplockning innan vi åker för att träffa ena halvan av släkten. Födelsedagsfirande för farbror och kusin som båda två fyller år idag. Grattis till dom! 
Om vädret tillåter avslutar vi helgen men en tur till malmamarken där vi ska kolla runt lite och ha picknick. Personligen åker jag bara dit för att köpa munkar och langos eller belgiska våfflor om dom har det i år.

Nu är det en vecka kvar att jobba i patrull. Sen sista veckan får jag se hur mycket jag får jobba. Kanske blir det typ ingenting, vilket jag tycker suger. Men jag är iallafall 100 på att jag inte får jobba fler veckor än vad som var sagt innan. Tyvärr.

Tänkte att jag skulle läggaupp lite random pics men det blir inte så många då jag knappt tar några kort nuförtiden. Men lite iallafall.



Emma har köpt en kanin och ett marsvin. Marsvinet syns inte så mycket på bilden men det finns där. Kaninen heter Flen och marsvinet heter Tönt.



Grejer jag fått efter g-mormor&g-morfar. Glasen til alkoholhaltiga drycker och lite annat onödigt och nödvändigt.

Nu ska jag kolla vad Johanna har för sig. Om hon inte har något vitigt för sig ska jag nog driva henne till vansinne. Det brukar vara kul. Tjingeling! 

Vad är det för dag idag?

Är helt lost. Det känns inte alls som torsdag. Ingen dag den här veckan har känts som att det var den dagen. Om man kan förklara så. Men nu är det torsdag och det kan man inte göra någonting åt. Inte för att det gör mig något för då är det fredag imorgon(smart där) och då kommer Johanna hem över helgen. Så det är familjmiddag som gäller med bara vi systrar och m&p. En liten tur till malmamarken blir det väl av rent taditionella skäl. Ska höra med Tina om hon ska med. 

Får lön imorgon vilket jag gillar något enormt mycket. Om jag får lånar jag kanske bilen på lördag för att åk in till elgiganten där jag genom reklambladet vet att dom har en elvisp för 99 kr. Billigt och bra! Om jag inte hittar ett billigare alternativ på strykjärn får jag svänga förbi elon också där det fanns ett för 179 kr. Kanske klarar av att komma billigt undan efter allt. För möbler skulle inte vara något problem. Johan hade ingenting emot att bidra med möbler. Men jag antar att han har en baktanke om att han ska ha en sovplats där om han inte orkar pendla någon dag. Men det kan han fetglömma! Men han får gärna bidra med möbler ändå! 

Förhoppningsvis är maten klar snart. Får lax och potatis. Gillar som faan! Lite av favoritmat skulle man nog kunna säga. Ska upp till Emma en sväng också då hon bjuder på namnsdagsfika. Det skulle kanske bli blåbärspaj. Hoppashoppashoppas!

Tänkte köra lite random pics imorrn om jag hinner för det var längesen jag körde med det. Puss&Gull

bio

Nu ska man tydligen till etuna för att gå på bio. Johan och Emma drar med mig på senaste Harry Potter-rullen. Jag som inte ens sett dom 2 senaste... Men det är ju kul såhär mitt i veckan. Dom skulle tydligen käka innan så vi sak väl snart dra. Så det blir inte så myckét uppdateringar idag. Kommer mer imorgon. Kan iallafall tillägga att det hade kommit upp massa nya lägenheter på SSSB så nu får jag hoppas att det är någon som kan funka som jag kan få tag i. Ska ta tag i det imorgon för ssta bokningsdagen var inte fören på fredag.
Puss Puss 


Oj vad jag var söt!

Hehe...Ja vad kan man säga. Gamla och nya skolkort och oj vad man har förändrats genom åren. Från att ha varit blond till ha rött hår i olika nyanser till lite mer brunt till megablont till kolsvart. Kort hår med skarpt avkapad lugg, långt självfallslockigt kapat till axellångt för att kapa av det helt och få kort asymetrisk frisyr. Megaknubbig till lite smalare för att återgå till att vara mullig för att hålla sig där. Och vilka kläder sen. Fan vad har man haft på sig! Tyckte säkert att jag hade assnygga kläder just då men nu i efterhand när man hittat sin egen stil. Oj alltså. Men nu är det förändringar på G igen. Håret ska klippas i annorlunda frisyr och blonderas för att kunna bli brunnet. Just det, Alex och Michis, jag hade tänkt att ni kunde hjälpa mig med det. Bara så ni vet. Och i klädesväg håller jag mig till min stil och det som är "jag" bara att jag ska köpa det i några storlekar mindre. Förellersenare iallafall. För nu jävlar! När jag börjar om på nytt ska jag klara det här och klara av hela vägen till målet. Vägrar misslyckas igen.

Den kommande tiden ser iallafall ljus ut. Jag vet vad som händer och sker nästan varje dag. Fram till den 7e vet jag att jag jobbar varje vardag. Förhoppningsvis får jag kanske jobba en vecka till. Kanske inte en hel vecka till men några dagar iallafall. Det återstår att se. ästa helg som är 31 juli-2 aug har jag lovat att komma till etuna. Är det hela helgen som gäller eller? Jag slutar vid 12 på fredagen och ska bara hem för att träna och duscha och sen kan jag ta tåget till stan om ag inte får sno bilen. Alex och Michis, ni får säga hur det funkar för er. Hela v.34 kommer jag vara ett nervöst nervvrak då uppropet är på fredagen. Sen är helgen öppen för förslag. Festa i sthlm kanske? Måste kolla om det är möjligt. Sen på måndagen börjar det på riktigt. Eller ok, behövde nog inte vara  skolan varje dag och så ska jag hjällpa J&K att flytta. Och sen är väl livet nästan helt igång. Får se när man behöver flytta sig själv. Men allteftersom rullar den nya vardagen på.

Helt onödigt och oviktigt för alla andra hur mina dagar är uppbokade men jag behövde nog bara få ut alla datum och all planering ur huvudet. Inlägget är väl delvis till er, Alex och Michis eftersom ni är medräknade på det mesta vare sig ni vill eller inte. Men puss och adjö. Nu ska jag kolla på film och fortsätta försöka få ihop livet.

PS. Nu har jag iallafall glas till alkoholhaltiga drycker. Öl-, vin-, grogg-, och shot/snapsglas. Me like very much! 


Nilecity 105,6

Shit vad jag har garvat ikväll! ville inte ha spagetti och köttfärssås till middag så jag drog till Emmsan istället då jag hört ryckten om köttfärspaj. Mums! Fast jag var tvungen att hjälpa till att baka hallongrottor och såklart diska allt. Men jag ställde såklart upp för min kära syster när hon så spontant bjussar på finmiddag. Blev att käka framför tv som inte har några kanaler så man endast kan kolla på film. Och eftersom jag inte hade sett Nilecity var det inget snavk om saken. Det är här garvandet kommer in i bilden. Sånna jävla bra kommentarer och helt grymt kul nästan hela tiden.

Fick lönebeskedet idag. Positiv överaskning.

Löfte till Michis för att hon knappt kommer ihåg hur jag ser ut ;). Jag kommer till Etown någon dag. Får min lön på fredag så någon gång efter helgen borde jag kunna titta förbi.

Borde försöka sova snart. Puss&Gull

På tal om ingenting. MIna discoskor var totalt kassa som springskor. Så nu måste jag köpa nya springskor för dom jag har kommer snart gå sönder. Inte konstigt precis men blää! Det kostar ju pengar.


min dag min dag bara bara min dag

Eller ja, min namnsdag som jag delar med sjukt många människor. Varför måste alla heta Sara. Snacka om tråkiga föräldrar som inte kan komma på något roligare. (Ironi, ironi, ironi). Jag kallas iallafall för Cecilia ganska ofta hemma av pappsen så jag har i praktiken 2 namn. Nä, nu måste jag veta hur många som heter Sara i Swe.

Efternamn

  • Det finns 16 personer som har efternamnet Sara

Förnamn

  • Det finns 60996 kvinnor som har förnamnet Sara. Av dessa har 40857 namnet Sara som tilltalsnamn.
  • Det finns 3 män som har förnamnet Sara. Av dessa har 3 namnet Sara som tilltalsnamn.

Seriöst! Det finns Killar som heter Sara. Dom måste vara transor. Är jag fördomsfull nu? Men Sara är inte ett namn som är könsneutralt, så de så.

Datorn är beställd och betald. Men den kommer inte fören den 17 augusti. Känns äckligt långt dit. Vill ha den nu nu NU! Hursomhelst så blev det en Dell Inspiron 15. Ville ha den i rött men det kostade extra(450 kr) så det blev i grundfärgen svart som ingick i priset. Blev tack vare csn-kortet fick jag iallafall hela datorn ca 300 kr billigare. Gillar! Förstagången jag använder csn-kortsrabatt tror jag.


Igår var jag som i tidigare inlägg nämnt i Etuna med mammsen. Hur mysigt som helst. Åkte ut till Underbara Hem och gick runt där hur länge som helst. Gick därifrån med en skål till mig(gjord av tidningar), en ljuslykta och två plastblommor till mamma.


Drog in till city sen för att bara gå runt. Fick en svart äggklocka som inte vill fungera som den ska från Claes Ohlsson och en småblommig hood av mamma. Hon sa att det var i namnsdagspresent men jag vet att hon bara gillar att skämma bort mig och ge mig saker så då tog hon namnsdagen som orsak. Blev även lite fika/lunch på Hurtigs. Supergod focaccia med kyckling, fetaost och spenat med grönsaker och vitlökssås till.



Sprang såklart in en sväng på Glitter där dom hade 75% rea. Hittade ett par jättesöta rosettörhängen och en megastor ring. Ringen är jätte basic med bara en vit rund platta. Är väl ca 2,5 cm i diameter eller något sånt.


På e.m tittade faster med familj in för att visa nya vovven. Supersöta och mega lurviga Ronaldo (Rolle). Och självkart blev det grillning på kvällen med M&P, Emma, Ida och Robin. Och nu kommer dagens What?!-grej. Jag åt kött. Jag som hatar stora grillbitar men igår blev jag inte så äcklad för det var ganska enkelt att skära upp. Sen blev det att kolla på film och käka godis och chips (så man mådde illa). Blev "Miss secret agent 2". Totalt kass! Minns inte 1an men har för mig att den var väldigt rolig men den här var verkligen pinsamt dålig. 

Det här blev verkligen ett "först så, sen, senare så osv"-inlägg. Men whatever. Så får det bli ibland. Snart blir det fika och jag hoppas verkligen jag får pannkakor till middag som jag tjatat om väldigt mycket. Till fikat är det iallafall utlovat hallon och vit chocklad muffins. Yeey!

Puss & Gull


What the?!

Nu är jag sådär mega kass på att uppdatera igen! Men igår var jag vid Trosa havsbad hela dagen, kom inte hem fören typ 23 eller nått och idag ar jag varit till stan med mammsen och haft det supermysigt. Skriver om allt imorgon för nu sitter jag bara och väntar på en film. Imorgon beställer jag min dator och fortsätter med livet i övrigt. Kanske åker till Flen och köper salladsbestick också. Men det får man se imorgon. Allt ja vet är att jag startar med min underbara morgonpromenad. Lovely!
Puss&God Natt!

PS. Eftersom det rent tekniskt är söndag nu så har jag namnsdag. Grattis till mig!

Torsdag

Har märkt att jag allt mer börjar använda dagsnamn som rubrik. Vad har hänt? Måste börja bli bättre på att komma på klatschiga rubriker helt enkelt. Det får bli morgondagens mission. Om jag hinner vill säga. Kommer ha fullt upp att leka med min plasthink på stranden. Blir en liten tur med familjen till Trosa där mommo har husvagnen i några dagar. Så Macke och Simpan är där med henne. Så bad, sol och glass efter en väldigt kort arbetsdag. Tyvär kommer jag inte få jobba så länge imorrn då vi typ inte har något att göra men eftersom jag jobbat så mycket kväll utöver det vanliga så gör det inte så mycket. Först sa min chef att jag skulle vara ledig imorrn men jag lyckades få jobba. Man vill inte missa sina timmar som översätts till pengar. Om man kan säga så. Kan man nog inte men jag gör det ändå.

Med tanke på att jag nu ska plugga i Flempan så har mamma påbörjat sitt uppdrag "få mig bo kvar hemma ett tag till". Hon har sant i att tar lika lång tid att åka från Flen till Flempan som från någonstans nära sthlm's city till Flempan. Men jag vill så gärna flytta till en lägenhet som bara är min. Mitt första egna hem liksom. men med tanke på att jag inte har någon lägenhet än och jag kommer få sova på en madrass hos J&K i början så har hennes resonemang en del smarta vinklar.

Letar för fullt efter en laptop men ingen är perfekt! Vill ha en som funkar bra till plugg, kolla på film&liknande och chilla på internet med. Tänkte ha bredband från 3 för det har jag hört är bra men en dator att ha bredbandet till är lite smått klurigt sådär. Har hittat en men den säljs inte med Vista Home Premium som jag vill ha. Kanske säljs någonstans men inte där jag kollat(elgiganten,siba,expert) och jag kan inte komma på någon annanstans dom säljer laptops.



Klockan har visst redan blivit mer än 21 så det börjar snart bli dax att sova. Tyvärr tror jag inte att jag kommer kunna så lätt idag då jag inte är tillräckligt trött. Men tillslut så. Eller så sover jag på stranden imorrn bara.
Puss&Gull Darlings! 


lino & polly

För att förklara det förra otroligt korta inlägget lite. Just den här veckan jobbar jag lite extra då det är golvvård på ett ställe där vi städar. Så utöver min vanliga arbetsdag mellan 7 och 15 jobbar jag även mellan 15 och 21, vilket inte är mig emot eftersom det blir extra pengar. Så nu har jag jobbat så igår och idag och ska även jobba imorrn men imorrn kommer jag nog sluta lite tidigare då jag intehar blivit upplärd i fönsterputs. Nog för att jag kan putsa fönster men dom har sina speciella system så jag är mer ivägen än vad jag är till hjälp om jag ska lära mig det nu. Men lite övertid iallafall.

Fick ett mail från grönan om att jag hr möjlighet att få jobb där i augusti och september. Sökte sommarjobb där men fick inte det men nu behöver dom personal så jag skulle anmäla om jag är intresserad eller inte. Tyvär måste jag skriva att jag inte är intresserad då det nog kommer krocka en del med skolan men om jag skriver på rätt sätt kanske man kan trixa till det. men jag tror tyvärr inte det.

Nu ska jag äta och chilla lite framför tvn innan jag slocknar helt och hållet. Men Puss och Go'Natt allesammen!

slamsugare

Jobbat 07-21. God Natt Love You All!!!


12 juli

Snart är det mitten av juli. Då är det inte långt kvar tills det blir augusti. Augusti borde gå ganska fort med iallafall en veckas jobb och sen fixa massa om jag lyckas få tag på egen lägenhet. Annars blir det att hjälpa Johanna & Kristoffer när dom väl flyttar. Sen är det september och då börjar, enligt mig, hösten på riktigt. Shit vad jag tjatar om hösten! Men jag gillar verkligen årstiden. Då blir det kyligare och i övrigt pissigare väder så man har all rätt till att stanna inomhus och mysa, kolla på film, sätta sig på ett café och dricka latte och hitta på massa annat där man umgås med folk. 
Men först vill jag att det ska bli 24 juli så jag får lön. 25 augusti är också lockande då den stora lönen kommer. Vaddå ha pengabegär liksom...

Det är tur att jag av ren vana sätter mobilen på ljudlöst när jag ska sova annars hade jag vaknat först halv 1 av mess från Johanna och sedan halv 2 då Emma fick för sig att skicka sms om att jag inte behövde hämta henne. Som jag ändå inte hade tänkt göra. Snällt av mig...

Lite btw sådär...hittade precis en grym cover på Lithium som från början är gjord av Nirvana.

Imorrn börjar andra arbetsveckan. Dumt av mig att ha nedräkning tills jag slutar jobba för även om veckorna går fort kommer det bli jobbigt vid något tillfälle. Det blir det alltid men förra veckan jobbade jag totalt kanske 8 veckor och klarade mig galant så att jobba 5 veckor ska inte vara några problem. Och en av dessa 5 veckor har redan flygit förbi.

Yeye. Nog om mitt tjat om hösten och jobbet. Ska kolla klart på Bravehart så har jag sett en till film man ska se innan man dör. Med tanke på att det är 1001 filmer i boken + att jag vill se massa andra filmer som inte finns med så har jag lite att jobba med. Men det ska nog inte vara några problem. Eller?

Puss&Gull alla underbara människor!      

"Man must dance"

Me Like! Johnossi's skivor är grymma. Lyssnar på dom nu på full volym när jag passar på att städa lite. Har redan varit inne i stan en sväng med Ida & Robin där vi fusk-fönstershoppade. Alltså handlade vi lite. Bara lite smycken. Hittade ett halsband som jag kollat på jättelänge men vägrat köpa innan det blev billigare vilket det var nu. Som taget!


Stannade til hos m&m på hemvägen för att berätta att jag kom in på högskolan. Tror mormor blev jättestolt över mig. Hon blir alltid glad och stolt när det går bra med studierna. Fick muggar av dom som jag skulle ha fått ändå förellersenare men nu när jag ändå var där fick jag dom idag.


Tackade ja till Ekonomi,teknik,design-programet. Och till alla program jag kom in som reserv på men funderar på att ändra för just nu känns det som jag verkligen vill gå e,t,d så varför tacka ja till något annat? Nu måste jag bara hitta en lägenhet men jag har J&K ifall jag inte skulle få tag på en lägenhet innan jag börjar. Men vill helst hitta något eget då jag inte vill vara till besvär för dom. Det är endå deras första lägenhet tillsammans.

Just nu känns det som att dom kommande 4 veckorna med jobb kommer flyga förbi nu när det händer så mycket och jag har så mycket grejer som måste fixas. För den här veckan har gått superfort och då har det ändå inte varit något speciellt förutom små utflykter vissa eftermiddagar/kvällar.

Ska försöka bli klar med städandet nu för senare blir det stavgång med Ida innan middag bestående av mammas supergoda tacopaj för att sedan megasega framför filmen "Pelikanfallet" som är baserad på boken med samma namn av John Grisham som jag läst.

Puss&Gull!!!


nothing

Fuck! Skrev ett inlägg men råkade klicka på nått så allt försvann. Det märks att jag inte är van med bärbara datorer. Just det. Jag sitter  med en bärbar i mitt knä, men den är bara lånad. Tyvärr.
Så eftersom jag inte orkar skriva om allt jag redan skrivit så nu blir det bara lite allt möjligt.

Just nu längtar jag megamycket till hösten. Älskar när det är lite pissigt väder, är väldigt nyfiken på vad jag egentligen gör i höst, torsdagsfika med kakor från nya kakburken, dansa utan krav och bara för att umgås och ha kul. Visst har jag haft kul på dansen innan också men nu blir det något nytt. Och jag tror att det som jag behöver. Bara ändra massa och börja om. Typ iallafall.


Nu orkar jag inte med att datorn krånglar mer så jag skriver när jag sitter vid min egna. puss & gull

Helt crazy

Allt är helt fuckin' jävla craz. Jobbar men slutar som senast 3 men endå hinner jag typ ingenting under resten av dagarna. Men nu har jag inget inplanerati resten av vecka. Inte ens något planerat i helgen så oj! vad jag ska sova då. Kanske blir en tur till stallet imorrn och sen ska jag bara träna lite varje dag men annars så. Vill ha min lön och hoppas att jag får jobba dubbelt så mycket nästa vecka. Nä nu vet jag inte ens vad ja skriver för jag börjar bli trött och min hjärna hänger inte riktig med. God Natt!

Lycka till! Håller tummarna!

what to do, what to do

Cykla eller springa? Det lutar åt att det blir cykla för jag hatar min skogsstig där jag springer och jag vägrar springa på asfalt. Egentligen ganska dumt att cykla inne på en motionscykel när det är sommar och man kan cykla med vanlig cykel. Men om det är något jag hatar mer än att cykla på motionscykel så är det att cykla på min vanliga cykel.
Kom av mig lite i rensningen av grejer och kläder men nu har jag ätit min första normala måltid på typ 3 dagar så nu är det bara att sätta igång igen. Har en liten livskris. Hatar allt och vill bara skita i allt. Men det funkar inte, så det blir till och rensa och få bort massa gammalt.

Föra över pengar till Alex och sen börja fixa och dona igen då.

home and away

Har kommit hem från Sthlm nu. Oj vad kul jag har haft det! Längtar så jävla mycket tills jag får flytta dit. Kraven på lägenhet har blivit värre tack vare igår. Nu finns tillgång till takterass inne i city med på kravlistan.
Som det ser ut nu blir det dans till hösten iallafall. Om inte folk bangar såklart. jag och Johanna har snackat om att dansa något och nu har vi bestämmt oss för jazz och balett men nu fick vi med oss J's pojkvän och en kompis till honom men jag tor faktiskt dom 2 komer banga. Jävla chickens XD

Men ikväll är det mot etuna som gäller. Ferre hos johanna och hennes kille. Vi skulle tydligen komma dit mellan 7 & 8 men mitt tåg kommer till stan tio i 8. Woppsie! 

Yeye. Måste börja göra mig iordning. Är inte så jävla fräch efter att blivit dränkt i öl.  




Semesterångest

BLÄÄ!!! Bara helgen kvar och sen väntar 5 veckor med slit. Gillar mitt jobb men det är just det att jobba. Jag känner liksom inte för det. Gillar det här livet jag lever just nu med grillkvällar, små spontana utflykter och att umgås med härliga människor. För det är just så jag är. Spontan, social och lat. För att ta vara på helgen på bästa sett så blir det först Södertälje för att lyssna på ex-jobbs redovisning, vidare mot Sthlm för att bara hänga och umgås för att chilla ute vid Långholmen på kvällen och försöka höra så mycket som möjligt på spelningen som är ute på den lilla holmen. Snålspelning kan man kalla det. På lördag bär det av till Etuna för att festa. Söndagen kommer nog mest ängnas åt att ha ångest. 

Kör med min vanliga: RANDOM PICS


 Skruva upp flagga kl 2 p natten efter några öl och stå på en sne stege.


En lyslarv! Helt stört vad grönt den lyste.

Tjoho!

Klockan är tjugo i 3 och jag har precis kommit hem från grillkväll hos Emma. Väldans trevligt. Mycket flum, lagom dricka och allmänt skön stämning. I Like! God Natt!

RSS 2.0