ni gör mitt liv

Vad skulle man göra utan vänner? Personligen tror jag, eller rättare sagt vet jag att mitt liv skulle va dötråkigt om jag inte hade mina vänner. Men det kanske är för att dom är ganska störda men oerhört speciella. På ett bra sätt. Efter en kväll med noll koll på alkohol-intaget så mådde nog jag bäst. Klarade av att gå upp innan 9. Dom andra körde på spykalas. Kul fördom men för den här gången dissar jag det. Konfirmationsfirande istället i tropisk hetta och tjattrig släkt. Men ändå soft.
För att återgå till till dagens rubrik. Vad vi i den såkallade "flum 4an" hittar på så har vi alltid skoj och hittar på massa störda grejer. Även om en viss toffel dissr ibland så vet man iallafall alla finns där för varandra. Visst hittar vi mest på störda grejer men om det skulle vara något seriöst så vet man att dom andra finns där. I sommar lär det ju bli ett antal grillkvällar som spårar ut och annat påhitt. För det spelar ingen roll vad det blir för spontangrejer för det är alltid kul.
Tänkte skriva massa annat idag men jag skippar det och bara chillar som den livsnjutare jag är. Puss och gull love you all! Peace out!



 

oops...

Pengar in på kontot. Pengar borta. Men fan det är det värt för nu har jag massa kläder jag verkligen gillar. Filmtajm! Adjö! 

funderingar...

Nu har jag försökt tänka igen. Med betoning på försökt. Har nämligen fundrat över sommaren. Vad ska man hitta på? Ingen familjesemester tack och lov men någon slags semester måste man väl på. Ok, London finns med på planering men inget datum eller någonting bestämt förutom att det verkar vara det som gäller. Men jag har ju faktiskt en månads semester innan de 5 veckorna med jobb och då måste man passa på att hitta på nått. Är lite smått sugen på att dra iväg på en roadtripp och stanna lite där man känner för att stanna. Har jag några som är positiva till någon liten semester? Har ju hört från Michis att hon skulle vilja dra på festival. En liten roadtripp till en festival kanske. Alla festivaler är ju inte dyra så man komma lindrigt undan.


Som det ser ut nu är planeringen följande (från början av juni):
1-7 juni: Jippon i skolan avslutas med en helg i Etuna med deras student, härliga spelningar och flummigt folk
8-11: Sista dagarna i skolan. Tävlingar, mösspåtagning, studentlunch och massa sånt
12: Student! Party, skrik och fylla i en härlig blandning.
13: Lisas student i kholm. Bakis och träffa släkten. Lovely...
14: Student och födelsedags firande för mig. Kanske lie mindre bakis om jag inte hänger med och festar i kholm förstås...
15: 19 år! Grattis till mig
16-18: Chilla. Vila upp mig för kommande festande.
19-20: Midsommar(fira mig igen?) party hur som helst.
Vila upp mig. Semester?
V.28-32: Jobba
Sen har jag ingen som helst aning om hur framtide ser ut. Det är bara ett stort svart hål. Kanske pluggar, kanske jobbar eller bara är arbetslös. Vem vet?

Puss och Gull!

jasså...

Har tydligen knäckt revbenen idag. Inte så dom gick av eller något sånt men jag var på massage hos Ida och då knäckte hon revbenen på mig. Fast jag märkte inget så jag vet inte om jag tror henne. Och sån där jävla bindvävsmassage. FAAAN vad ont det gör! Hat mot Ida bara för det. Så att hon vet.

Fattar inte varför jag har fått så knäpp dygnsrytm. Jag har alltid varit en person som vaknar ganska tidigt på morgonen( iallafall runt 8-9 som senast) men nu har jag jättessvårt att vakna på mornarna. Har försovit mig typ varje dag sen jag vet inte riktigt när men under en lång tid iallafall. Och nu kan jag inte sova på kvällarna. Är inte trött fast jag ändå tog mig upp imorse. Visst, en halvtimme försent men vad blev klockan halv 7? Och det är inte precis sent. Och så är det verklgen varje dag. Vaknar inte på morgonen(men längsta jg får sova är till typ 8) och sen är jag hur pigg som helst på kvällen. Ok, det är inte så jag sitter uppe till 3 på natten för att jag inte kan somna men jag går väl och sover runt 11, 12 någongång och det är sent för att vara mig. Jag har typ hela mitt liv gått och lagt mig vid 9-10 om det inte varit helg men tydligen vill inte min kropp och hjärna fungera så längre. But what can I do? Bara och gilla läget helt enkelt.

Btw. så HATAR jag Alexander Rybaks låt Fairytail! HAta eurovision överhuvudtaget men det blir så jävla hypat och alla tycker hans låt är så jävla bra men den SUGER!

Puss och Gull! Love U All!  

bara för en kommentar

Jag kan inte stava. Har helt glömt hur dom allra lättaste orden stavas. Så när jag vet hur man skriver ett ord i någon slags form gör jag som jag vill och skriver som man egentligen inte kan göra. Att mitt tangentbort inte riktigt vill fungera gör inte precis det hela bättre. Tex så kan jag inte använda ? på msn. För att upplysa allmänheten om hur läget ser ut.

Fan. Nu missade jag big bang theory igen.

Har på känn att jag kommer göra en person väldigt glad på torsdag eller fredag. Ett litet tecken på uppmuntran sådär. Det är så kul när det bara sådär ligger ett litet paket i posten helt oväntat. Så jag fick för mig att skicka iväg en liten grej till en person jag saknar. Tycker själv att det är tråkigt att inte få någon rolig post. Det enda jag får är lönespecer, räkningar och dötråkigt shit. Eftersom det inte bara är jag som har det så, tänke jag att en liten överaskning inte skadar. Och eftersom det alltid är kul att göra någon annan glad så blir det lite extra roligt.  
Tex pressen om födelsedagarspresenter hatar jag. Då köper man bara något "för att". Det blir så opersonligt! Det är bättre om man bara sådär hittar något som man vet att en prson skulle bli hur glad som helst över och ger det till den. Inte för att ge presenter i press utan bara för att visa omtanke och överaska i vardagen. Så mycket roligare än när man vet "idag fyller jag år, jag får presenter". Ok, släktingar köper presenter på utsatta datum men till kompisar är det roligt om man bara sådär kommer med en liten present och bara "jag hittade den här och tänkte direkt på dig" eller bara hittar på något skojigt helt spontant. För ofta är en händelse som att ta med någon på konsert eller åka iväg på en miniresa roligare än materiella ting.

Puss och Gull

om man skulle bli filosof...

Som vanligt faller jag för trycket från 2 tjatiga personer och uppdaterar. Men nu är det faktiskt bevisat med meningsfulla tester på fb, att jag har ADHD så jag har alla rätt att inte sitta vid datorn och slöa utan måste vara ute och springa för att få ut all damp liksom. Eller hur man nu ska säga för att det ska låta rätt. Äh! orka formulera bra.

Filosofiskare än mig kan man nog inte vara. Inte om man jämför med så filosofisk jag varit idag. För det första var det allvarlig diskussion(hur fan stavas det?) på sammen efter våran storslagna redovisning om brottslingar och rättsystemet. Men det slutar absolut inte där! För när jag kom hem till hålan där solen sken kände jag för att sitta ute och sola ett tag. Men med tanke på hypermänniskan inom mig blev det att läsa när jag ändå bara satt still. Det är fan så trååkigt! Att sitta still alltså. Att läs gillar jag för det är en av de få stunder då jag kännr mig ite smar(ok, det beror på vad jag läser). Men just nu läser jag "Gunnar" som är skriven av poeten Bob Hansson. Den handlar om en snubbe som tvingas gå i förtidspension pga hjärtproblem(självklart är det inte bara om det och det finns självklart en viss djupare mening med boken men om man ska säg snabbt). Han är enorm rastlös som pensioär och tycker typ att det är det tråkigaste som finns. Det är nu mitt lilla filosofiska-moment kommer. Hur kommer jag bli när jag går i pension? Kommer jag fortfarande vara jätte hypad eller kommer jag bara vara seg? Visst, det är 46 år innan jag kommer gå i pension men ändå. Så sen jag satt där ute på gräsmattan i solskenet och läste snurrar massa djupa tankar i min lilla segtänkta skalle. Dessutom hade jag ett allvarligt snack med M&P om vad som händer i sommar och hur det blir i höst om jag mot förmodan inte kommer in på någon utbildning jag vill gå osv under middagen (btw. morsan lagade ravioli, JAg blev jättejätteglad!). Så nu efter springturen som gick oväntat bra sitter jag här. Lika damp som vanligt, om inte värre, lyssnar på skön musik och filosoferar. 

  

Ska försöka sova men som sagt så snurrar mycket tankar runt i den lilla skallen så det är väl bara att tänka klart och sen kanske lyckas somna. Jaja, låten är snart slut så nu dissar jag det här. God natt!


Lalala

Ett normalt mål om dagen. Igår fick tog jag och Ida beslutet att det var dax för normal mat så nu börjar vi lägga in normala måltider. Så en normal måltid + 3 modifastportioner varje dag + frukt och vatten fram till på söndag. På måndag lägger vi in mer normal mat men med ett ordentligt träningsschema. För första gången i livet har jag uppskattat mat!

Tog årets första dopp igår. Emma och jag tog en tur till Orrö för att bada en snabbis och självklart tog vi med Winston för att han skulle få bada. Han tyckte nog inte det var lika kallt som vi. Egentligen ska man enligt mig bada utomhus för första gången på året den 1a maj. Men nu blev det den 21a istället. Sen blev det då grillning med Ida och Johan. Lax, potatis och sallad. Yummie! Men det blev inte allt för sent eftersom man skulle upp och jobba idag. Så det blev totalt 2 dagars jobb den här veckan + min timm i sporthallen. Kommer alltså få ut ganska bra med pengar, i jämförelse med vad jag brukar, i juni och det sitter ju inte helt fel med tanke på att jag kanske inte får några pengar i juli. Och så ska man förhoppningsvis åka och köpa massa grejer till en lägenhet. Först måste jag såklart fixa en lägenhet men det löser sig nog. Har lånat IKEA-katalogen av Emma för att börja kolla vad som ska köpas. Gaah! vad jag vill att det blir höst. Men först vill jag så klart ha en grymt kul sommar! 

Gillar inte riktigt hur jag skriver i min blogg så jag funderar skarpt på att skaffa en till där man inte riktigt skriver om vad som händer utan mer vad man tycker. Eller hur jag ska förklara... Så länge jag själv förstår vad jag menar så är det lugnt. 

Random pics  





Uppdaterar kanske mer sen. Adjö!


mohahaha

Jag och Michis är även väldigt djupa filosofer. Efter en kort diskussion på religionen har vi svaren. På allt. Adjö!

nu vet jag!

Jag och Michis kommer bli miljonärer. Vi har kommit på en liten plan som ingen annan får veta för planen är så bra att alla kommer vilja sno den. Men det kan alla gömma! Ojojoj vad rika vi kommer bli. Vi får hitta på fler oslagbara ideer så vi blir multimiljonärer istället. Heter det så föresten? Tror jag höar hört ordet någon gångmen är inte helt 100 på det. 

Om jag mår lika dåligt imorgon kväll som idag måste jag tyvär bryta. Jag vill inte men jag klarar inte spykänslan.
Fick min lönespec, känner mig rikast i världen. Här jävlar ska det shoppas. Men föst måste pengarna komma in på kontot. Tyvär. Adjö!  


blää

Kan inte precis påstå att jag mår bra idag heller. Är bara trött och tänker faktiskt gå och sova ett tag. Men det blir väl lite konstigt när man vänjer sig med att inte äta fast föda som vanligt. Är ganska hungrig då modifast inte mättar precis. Men jag ska fan klara det här. Jag måste.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vet inte ens varför jag började skriva nu. Allt är bara så konstigt känns det som. Dagen har gått segt, jag har ingen som helst motivation till någonting. Men dansen gick bra iallafall. Fick ha jazz med den andra gruppen istället för modernt. Yeey! Jag pallade verkligen inte modernt och jazzen kändes jätte bra.
Gaah! jag behöver någonting att göra. För samtidigt som jag är jätte trött är jag även jätte rastlös. Kanske skule slänga igång en film. Får se. Äh nu orkar jag inte skriva. Kanske skriver någonting lite senare. Adjö!

ännu en söndag med ångest

Fan vad jag hatar söndagar. Mår piss bara av att det är just den dagen. Och denna söndag är fan värre än alla andra för jag kan ju inte precis säga att det varit världens bästa dag. Visst har den haft sina underbara guldklimpar med flummande men har ändå mest varit allmänt jobbig. Tänker inte gå in på detaljer men jag kan säga så mycket som att jag inte riktigt mår så bra som jag skulle vilja.

Imorrn börjar veckan med modifast. Ja, jag tänker banta för det behövs och jag hoppas bara att dom som lever runt mig kan stötta mig och försöka tänk sig för om att jag inte äter fast föda på en vecka. Bara så ni vet liksom.

Orkar fan inte skriva nu. Tidig morgon imorgon så det är väl bäst att jag försöker sova lite. Iallafall, tack till mina underbara psykbryt för en toppen flummig helg (filmerna finns på fb) och ni fattar nog inte hur speciella ni är för mig.
Puss och Gull

omg

Att ha sin körning filmad är nog inte så bra. Men ack så roande! Sitter ach dör av garv! Madagaskar 2 får inte riktigt så mycket uppmärksamhet som den borde. Men så långt vi hunnit kolla har jag redan sett. Lyckas ju alltid den filmen till hälften. Som alla andra filmer.
Hursomhelst så blir det ännu mer bilåkande med 3 flumflummare så om vi överlever då också återstår att se. Adjö!

Save the last dance

Ja då var SM-helgen här. SM och min sista tävling. Lite tråkigt men eftersom jag varit inställd på att sluta så länge nu så blir det ändå ganska lätt. Det enda som känns jobbigt är att lägga av med är paren. Jag kommer liksom inte sakna någonting med dansen förutom just träningarna och tävlingarna med Alex. Själva dansandet kommer nog fortsätta men inte som det har varit de senaste 4-5 åren. Kommer väl gå någon kurs bara för att göra något men samtidigt vill jag nog lämna dansandet som ett avslutat kapitel efter studenten. Johanna ville att vi skulle börja med balett men vi får väl se hur det blir med det. Just nu kan jag bara hoppas att det går bra på söndag när det är dax för paren. Självklart vill jag att det blir en 1a plats men man vet ju hur den här sporten är då man inte alls kan veta vad domarna tycker fören resultatet kommer upp. Singeln har jag inga förhoppningar med då jag inte ens bryr mig utan bara anmälde mig för att få köra mer när jag ändå skulle tävla med paren. I paren så vet jag att vi kan och har möjlighet att komma på pallen.

Jag som hade tänkt skriva ett glatt inlägg men det blev det inte riktigt. Kan inte riktigt vara jätte glad just nu och räkna med att jag kommer gråta floder på söndag om vi kommer på pallen(om vi inte kommer på pallen blir jag bara bitter) för jag kommer nog inte förstå fören det är över att det verkligen är över. Och den här veckan som redan varit käslomäsigt jobbig.
Just nu ser jag iallafall fram emot en helg med massa tid för 3 härligt galna människor. Alex, Michis och Johanna. Vi får fan se till att ha stört roligt i helgen! Love you all! Puss och god natt!

onsdag...tråk!

Veckans lätt segaste dag. Har repat och satt ljus till dansyra. Och vad tog det, kanske 1timme eller nått och sen kl 11 har jag inte haft någonting att göra. Käkade lite och satt ute och solade med Hilal och Ferjall. Nu väntar jag bara på klassmötet kl 14.30. Alltså ca 2 timmar kvar. Jippie! Not. Halva klassen kommer väl inte ens. Som vanligt. Men iallafall, fan vad kul att folk som ska fylla 19 i år beter sig som 5 över världens töntigaste sak som att man inte får stå i centrum för en gångs skull. Haha! Fan vad jag garvar åt sånna töntiga människor. Ska väl fortsätta sitta här och inte göra någonting. Kanske tar och läser lite eller skriver utvärdering. Känns lite som Michis inlägg från i måndags asså. Whatever! Adjö!


shut up! cause we won't stop!

Hell Yeah! Sitter här igen och lyssnar på Cobra Starship. Grymt bra dom är! Har inte hört så mycket med dom tidigare men det ja hört nu gillar jag. Sångaren i bandet har tydligen varit med i The academy is... och dom är ju också bra. Blir mycket flumdansande här i mitt lilla rum kan jag lova.

Kan ju lugnt säga att detta varit den klantigaste dagen på länge. Först halkade jag precis utanför scenen när vi repade för dansyra. Dog av garv. Lilla balettläraren garvade också en hel del tydligen. Och sen när jag gick till tåget snubblade jag på gatplattorna 2 ggr. Otroligt nog brände jag mig iallafall inte på ugnsplåtarna när jag bakade. Gjorde havreflarn. Något misslyckade men jag känner på mig att dom kommer ta slut ändå. De brukar vara så här hemma.

Idag testade jag hela student-outfiten för första gången. Har bara testat allt för sig men nu var det klänning, skor, armband och örhängen tillsammans. Och jag gillar blandningen. Klänningen är ganska söt och enkel (var med i senaste chic som sommarens cocktaildress) men skorna och smyckena är ganska kaxiga och rockiga. Så klänningen är bara en bas för att få lägga på min egna stil med detaljerna. Dock behöver jag någon tröja/kavaj som passar till för det är väl bäst att vara beredd på att det regnar. 

Hade hål på typ 3h idag så det blev en liten tripp ner till stan men Michis. Köpte lite smått och gott men kollade mest upp vad som ska köpas när man har mer pengar. Hittade ett par gula gummistövlar som jag sagt till Mammsen och Pappsen att jag vill ha i födelsedag. Varför hittar man alltid grejer man vill ha när man inte riktigt har råd? Så irriterande men det är väl så det ska va antar jag. 

Ska ta och träna lite nu. Adjö! 

fucking jävla tandläkare

Jag hatar tandläkare. Dom bekräftar bara sånt man redan vet, tar massa jävla kort och skadar mitt redan trasiga tandkött. Fast nu ska jag fan börja vara ordentlig med mina tänder. Borsta 2 ggr om dan, använda tandtråd och dessutom använda denjävla bettskenan. När jag sover hemma iallafall.

Hade tänkt att kolla på en film med tanke på att jag inte hade nått speciellt att göra ikväll. Men sen hängde jag med Emma till morfa fö att hämta kylskåpet. Så ingen film än. Men Munchen går på tv ikväll. Så den ska jag se. Men innan det ska jag hinna träna, stretcha och duscha.

Måste bara tillägga att jag ska bli väldigt solbränd i år. Pappa hade fått några tabletter som gör att man blir brunare när man solar. Och han kände inte riktigt att han hade användning för det så då fick jag dom. Like it!

Men nu ska jag ta och träna lite. Adjö! 

god times are gone forever...NOT!

Flumhelg i Etuna. Love it! Kidnappning på Willy's parkeringen med rosa ögonbindlar med spets för att inte fatta vart vi åkte. Som om jag och Michis hade fattat det även om vi såg...Lokalsinne totalt lost. Ja det blev iallafall grillning på altanen hos Alex mamma. Korvcocktail, te och 4 extremt flummiga människor. Och mashmallows så klart! Bilder finns såklart på Alex fb. Hursomhelst så är det tydligen överskattat att gå och sova innan solen går upp nästa dag. Har jag lärt mig. Blev en till grillkväll till då jag och Michis inte kände för att åka till våra egna hem. Johanna den lilla vuxenpoängsjägaren, var och jobbade så hon fick inte vara med. Men med engångsgrillar, cider och skön musik kan det liksom inte bli tråkigt. Och sköna människor såklart.
Men nu är det söndagsångest på hög nivå. Skola hela veckan men på torsdag och fredag är det Dansyra så det blir en lite annorlunda vecka iallafall. Och så är det SM på lördag och söndag. Är väl bara att kämpa järnet såhär sista tävlingen.
Måste säga att jag lyckats sammanfatta helgen ganska bra. Skiter i detaljerna för man kan ju inte skriva om allt och dessutom så har Michis redan bloggat om helgen och Alex ska göra det nu så om man vill ha fler vinklar på det hela får man väl läsa deras bloggar också. Johanna den tråkmånsen har ingen blogg men det ska man nog lyckas ändra på.
Dock var denna kidnappning inte orginalplanen så det får väl bli en repris men med annat innehåll. Ser fram emot. Och så får väl jag och Michis hitta på nått för att ge igen. Jag menar vi har ju hela sommaren på oss att flumma till max.
Promenad med Lilleman på G så i'm off! Adjö!

lost

Min hjärna måste fan ha försvunnit. Kan inte tänka normalt och är bar allmänt borta. Virrigare än mig kan ingen vara.

Så mycket attskriva om men jag vet inte hur jag ska förklara så jag struntar i det helt och hållet istället.
Nu måst jag packa och sen ska jag sova. Peace Out!

syltburken attackerar

Vad jag får damp på alla människor som är negativa hela jävla tiden. Alla har rätt att vara tjuriga och buttra då och då men att alltid säga massa negativt som drar ner stämningen är fan det värsta som finns. Man kan behålla sina negativa tankar för sig själv så resten av världen slipper ta del av dem hela tiden.
GAAH! Det var dagens utbrott.

Har varit så grymt jävla duktig idag om jag får säga det själv. Har varit aktiv med pluggandet och har faktiskt förstått vad jag hålt på med. Och i sommar blir det tydligen lite extramatte för mig. Fick hem ett brev från mattecentrum eller vad det hette, om att jag som sökt högskoleutbildningar som kräver matte har möjlighet att läsa matte under sommaren. Dem rekomenderade det starkt och gör jag inte det kommer jag nog glömma allt så det blir väl till att plugga lite.
I övrigt har onsdagen varit jävligt nice. Roliga människor runt mig i stort sett hela dagen och toppenhumör från de flesta. I Like! Men nu är det dax att fortsätta pluggandet så jag hänger med i min lilla egengjorda planering. Eller jag ska nog ta och ringa och höra om Johanna har tid att prata med mig. Hon kom hem från Italien idag. Eller ja, inatt. Ska bli kul att höra hur dom har haft det hela veckan.
Yeye mycket att göra och en Alex som är dryg. I'm off! Adjö



bitterfitta

GAAH! vad jag är arg på allt! typ. Internet muppar, pluggandet går crap och allmän bitterhet svävar i luften. Ge mig helg så dom jävla proven är förbi och jag kan börja leva igen. Tur att Emma sitter brevid mig så jag har något att skratta åt. Mobilbyte på G. I like. Iallafall för ett tag.
Peppdag i övrigt. Tills det började regna när jag satt på tåget hem.

Tillbaka till pluggandet men snart ska jag sova. Adjö!

monday whit a twist

Nästintill ledig måndag. Förutom mentorsmöte och en halvtimmes jobb med sam-arbetet. Fast under den halvtimmen skrevs det bara kanske 5 rader och sen snackade det bara med Jennifer och Oscar om studentgrejer.  Blev ett gemensamt beslut i vår lilla sam-grupp bestående av mig, Michis och Ferjall (Hilal var hos läkaren) att vi skulle fixa allt via msn och sen fixa det sista typ någon dag innan vi ska redovisa. Så vi tog en sväng ner på stan för att kolla studentkläder. Jag lämnade tillbaka klänningen jag köpte igår och köpte en ny. Så nu har jag beslutångest igen om jag ska behålla den eller inte. Vi får se helt enkelt. Men i övrigt kollades det mycket på skor då båd Michis och Ferjall behövde de. Och jag också men jag ska vänta tills jag bestämt mi om klänningen. Shoppingturen avslutades med kulglass. Yummie! Glass fast det var kast väder men sånt hindrar inte oss.

Nu är det snabbkoll på internet för att kunna koncentrera sig på matten efter maten. Orkar inte skriva nu. Adjökens! 

plugg & annat shit

En helt ledig söndag! Det var länge sen. Så det blev en härlig sovmorgon, segar frulle och snacka med Emma, göra sig iordning snabbt som faan och dra in till stan med Ida, shoppa lite, åka hem, käka, försöka plugga, ge upp, ge sig fan på att plugga, plugga lite, inse att klockan är för mycket för att plugga, blogga och lyssna på sköna across the universe soundtracket.
Vaddå lång samanfattning av en ganska innehållslös dag. Är jävligt rastlös och orkar egentligen inte åka till skolan imorrn men jag överlever nog med tanke på att jag bara har mentorsmöte och möte med sam-gruppen. Kurserna tar ju slut så det börjar bli softar dagar. Lovely!

På fredag blir det tydligen grillning på hemlig plats. Får inte veta mer än att jag skulle ta med badkläder. Får se vad flum-duon Johanna & Alex har hittat på.

Gör väl som vanligt och låter lite random pics förklara den senaste tiden då jag inte hunnit blogga.




Fundrar starkt att gå och sova men är inte spec trött så dt blir väl att skriva lite med Alex på msn ett tag till och sen lägga sig och läsa. Har börjat på en bok som heter "anteckningar från en liten fiat". Diggar titeln och handlingen verkade bra. Whatever rent ut sagt.
Adjökens!

RSS 2.0