Lycka

Kan inte minnas när jag var såhär lycklig senast. Eller jo, det var på julafton när jag fick min jacka. Men iallafall. Är äntligen tillbaka i Stockholm. M&P körde mig hela vägen hit istället för att droppa mig och packningen på tåget. Deras anledning -Inte en chans att Sara får hem all packning utan att bli sjukt förbannad och hata världen. Så eftersom bilen rullade bra idag och dom alltid vill spendera tid med mig körde dom hem mig helt enkelt. Är grymt tacksam! Så nu är det bara att plocka upp allt från väskorna och ordna med alla nya kläder och accessoarer som jag hunnit köpa under min tid i skogen. Ska iväg till J&K sen. Vet inte när men det spellar ingen roll hur sent jag kommer dit. Kan nog tigga till mig fattiga riddare.

Låter håret ha ledigt i en dag. Så ingen färgning idag men imorrn drar jag med mig J för att välja färg. Tänker inte bli så mörkhårig som jag varit, vill ha det lite ljusare men det lutar åt koppar eller någon form av rött. Skönt att ha bort det svarta nu iallafall.
Lär väl fixa och dona inför imorrn kväll också. Johannas kommentar när allt var spikat för nyår -Men vad ska vi ha på oss?! Imorrn är det då middag och champagnedrinkar som gäller. Lovely!

Tjingeling!

OMG

Har beslutsångest på hög nivå. Nu kan man lätt snacka om att insidan och utsidan av mitt huvud passar ihop men jag är tveksam. Krävs lite mer jobb för att få det bra men kommer det verkligen bli snyggt?

(omg vilken stor näsa jag fick på bilden)
Har planerat rätt länge på att bli blond igen men det är bara att konstatera, jag ser verkligen inte ut som jag gjorde för 2 år sen. Det slutgiltiga beslutet kommer tas imorrn när jag möter min stylist (Johanna).

Btw. Inlämningen är inskickad. Så nu slipper jag den och jag fick VG på förra tentan. Och jag som var helt inställd på att få göra omtenta. Så idag är jag riktigt glad.

Måste verkligen packa nu. Jobbar fram till lunch sen är det tåget hem. Shit vad tiden kommer gå segt imorrn bara för att jag vill hem. Men om mindre än ett dygn är jag hemma i mina rätta trakter. Fast så ska jag inte ens sova hemma...kommer typ bli att åka hem för att lämna grejer och småfixa innan jag åker till J&K för att umgås med dom och sova kvar på bäddsoffan för sista gången. Iaf just den bäddsoffan. Kommer sakna den...
Packa var det!
Blonda tjingelings!

För att skjuta undan annat

Måste måste måste skriva på inlämningen så den nästan är klar. Imorrn ska jag bara behöva småtrixa med den så den blir så perfekt den kan. Alltså bara helt ok eftersom jag har jobbat för lite med den för att den ska bli perfekt. Fuckeli fuck rent ut sagt!

2 dygn kvar sen är jag hemma i Sickla. Som jag längtar! Det är nog typ det enda jag har skrivit om den senaste tiden, att jag längtar hem och att jag är dålig på att fixa inlämningen. Vilken variation...

Fast nu ser det ljust ut.
Tjingeling!

Galet

Sitter och är lite galen och busig. På ett bra sätt. Spännande!

Påbörjar sista jobbveckan för detta år imorgon. 3 dagar till sen är jag hemma i Sthlm igen. Slutar jobba runt 12 på onsdag och sen tar jag 12.30 tåget hemåt. Längtar! Sjukt vilken hemlängtan jag har nu. Måste kolla upp lite om nyår för att se vad som händer men jag vill parta, det är nått som är säkert. Börjar även så ljuset med inlämningsuppgiften så just nu känns det bra med det mesta. Det ända som känns lite jobbigt är att jag tror att jag kommer ha problem att somna ikväll eftersom jag lyckats vända dygnet lite smått. Bara sådär över en enda helg. Illa.

Har varit en soft helg med Alex. Utgång i fredags, filmkväll med Revolutionery Road, Tropic Thunder och 17 again i går och idag gick vi lite på stan för att avsluta med lite fika inne på 21an. Gillar skarpt! Har bara shoppat lite för mycket...Har hunnit varit 2 varv nere på lager och så blev det lite smått och gott i Etown idag. Mest nöjd är jag över en svart basker och ett rött lackskärp med en rosett. Farligt. men mitt ekonomiska år börjar 2010.

Ska väl ta och försöka jobba lite till på inlämningen ikväll.
Tjingeling!

Det finns alltid en anledning

Anledningen till att jag inte har tv hemma är ganska tydlig nu. Det går helt enkelt att plugga när en film rullar på tvn. Just nu är det Ice Age 3 som Emma köpte idag. sjukt kul film. Ska dra tillbaka till Etown senare för att kolla film och bara chilla hos Alex.
Nä plugga var det!
Tjingeling!

Chillpills works

Bitterfittigheten är borta. För idag. Tydligen så är det jul imorgon och jag längtar, men då mest efter mina systrar fast jag träffar allihoppa ganska ofta. Eller faktiskt väldigt ofta. Får även träffa min lilla beuundrare imorgon. Hur fan ska jag kunna plugga om dampbarnet Gabriel är här? Och vem vet, en mer dampig sida kanske visar sig hos Rasmus också? Frukost imorgon kl 9.30 med hela familjen + idas sambo med barn.
börjar faktiskt bli lite nyfiken på vad jag får för julklappar. När det gäller presenter då jävlar vaknar jag.

Jaja dax för beutysleep(som om det behövs ;P)
Tjingeling!

p.s kul att jag går och lägger mig tidigare dagen innan en ledig dag än innan en dag med jobb och/eller plugg.

Jul?

Tydligen så är det julafton imorgon. Har jag inte riktigt märkt. Har noll julstämning och längtar bara tillbaka till vardagen så sjukt mycket. Kanske känns bättre imorgon men ändå inte då jag har planerat in lite pluggtid...Asså det är sjukt vad jag är bitterfitta idag! Ingen aning varför men jag antar det är för att jag är stressad med inlämningen då alla andra typ är klara eller typ klara. Har varit jätte bitchig nästan hela dagen och det har gått ut över andra speciellt mamma. Fick damputbrott för att hon tänkte pynta "mitt" rum och då blev hon grunig på mig för att jag var tjurig. Måste skaffa jobb i sthlm i sommar för jag tror inte jag klarar att bo här nästan hela sommaren. Jag vill bara vara i mitt egna hem.
Ska försöka plugga lite nu och sen kolla på film för att somna tidigt så den här piss-dagen kan vara över.

Tjingeling med saknad

Tidsbrist och förfrusna tår

Har sagt det typ 10000000000 gånger och säger det igen. Dygnen är för korta. 1, jag har inte hunnit skriva någonting alls på uppgiften som ska in senast tisdag 29e. 2, jag är inte helt klar med julklapparna. Massa pyssel och trix med paketen kvar + att de ska slås in. 3, har inte hunnit gjort julgodis. Min lösning på det hela är: först och främst fixa klart alla julklappar direkt när jag kommer hem från jobbet imorrn(tack och lov att jag sluter vid lunch), skriva på uppsatsen när jag äter och pausa lite då och då under tiden jag skriver för att fixa lite allt möjligt gottgott. Men då har jag prioriterat ganska mycket julgodis som inte kommer bakas i år. Så endast de mest viktiga kommer tillagas(så jag struntar i pepparkakshus). So i got a plan!
Men vad jag har hunnit är iallafall att klippa mig. Så nu är frissan fixad och jag måste bara vänja mig och testa lite styling så det passar mig och min stil.
Har även kommit fram till att utnötta springskor inte är det bästa när det ligger sjukt mycket snö på backen. Så ja, mina tår är typ förfrusna eller något sånt.

Imorrn får jag pengar! Och Johanna kommer hem. Yeey!
Tjingeling

p.s jag har fått en beundrare. 3 årige Gabriel loves me. Det är Idas kille Niklas's son. Glad att veta att inte alla hatar mig iallafall XD

Måndagslycka

Mina föräldrar är nog synska eller vad man säger i pluralform. Kände tidigare under dagen att jag var riktigt sugen på pizza och vad kommer nu pappa hem med. En stor fet jävla pizza! En med champinjoner på såklart :)

P.s jag är typ helt mobillös så man når mig nog bäst via fb. (Michis jag såg dit sms, skriver på fb senare ikväll).
Tjingeling!

Hemma i skogen

Nu har jag anlänt till skogen. Eller ja har varit här ett tag men ändå. Sitter och kollar på One Tree Hill och snart börjar Gossip Girl. Och senare ikväll visar dom Coyote Ugly. Slökväll it is! Måste fixa lite med några julklappar och så men annars tänker jag inte röra mig ikväll- Eller kanske baka lite pepparkakor...Äh får se.

Igår blev det pulka och snowboard i Haga. Askul! Sen skulle det bli moffarkväll så vi köpte sjukt mycket godis, ben&jerry's och massa coca-cola. Men eftersom vi kollade på en skräckis/thriller så man var inte så godissugen. Men då har jag haft massa godis idag. Idag blev det segar morgon och sen brunch på String där dom har världens godast varma fårost-mackor. Och efter en tågresa med ett översmockat bastuvarmt tåg var jag framme i Flen typ halv 4.

Imorrn blir det att jobba och sen kommer Martina hit. Jippie!
Tjingeling!

Lördag?

Är det verkligen bara lördag? För det känns verkligen som söndag så jag tror inte riktigt på alla kalendrar idag.
Men ok då, det är väl bara lördag. Är typ klar i tvättstugan nu, tvätten hänger i torkskåpet så jag måste bara springa dit om typ 1h för att hämta den. Idag måste jag verkligen packa och städa. Och då menar jag verkligen måste! Vid 4 ska jag till Vällingby och åka pulka och innan det ska jag förbi karolinska en snabbis och hälsa på fastern min. Mitt tåg går runt 8.30 imorgon bitti så jag får varken sovmorgon eller möjlighet att fixa i lägenheten imorrn. Blä för det men nästa tåg hem gick halv 3 så då åker jag hellre tidigt eftersom jag ska baka pepparkakor och plugga imorrn.

Känner att jag har varit lite slö med att lägga upp bilder här på bloggen men det tar sån jävla tid att flytta korten från min mobil. Men nu ska det bli ändring på det. Min tanke är trots allt att använda bilder för att berätta vad som händer och sker. Efter nyår tar jag tag i ändringarna för då ska ändå utseendet på bloggen ändras. Det är dax för det nu. Fast det lär ta ett tag med tanke på hur oteknisk och totalt lost i datorvärllden jag är.

yeye nu ska jag vara effektiv. Fast inte effektiv i Emmas mening (fuska) utan rätt effektiv.
Tjingeling

Home again

MMMmmmm vegopasta. Väldigt gott. Verkade som att min mat var godast till och med. Ok planksteken klagade dom inte på och rödspättan sa dom inte så mycket om men ändå. Lagom soft kväll. Käkade på Vikingen/röde orm och sen blev det en öl på Baltazar. Och nu sitter jag här igen. Är trött men ändå inte så det blir lite Spotify och Breaking dawn tills jag somnar.
Imorrn är det tvättstugan som gäller + att storstäda lägenheten och packa eftersom jag inte gjorde det idag. Och sen blir det pulkaåkning i Vällingen.
Yeye Godnatt!
Tjingeling!

On my way

Ska snart börja dra mig till söder. Ska typ käka och dricka öl på nått sunkställe för en av kapten kaos kompisar har fyllt år. Grattisgrattis!

Mitt trogna eskilstuna. Har sprungit runt och testat sjukt många jeans men jag hittar inga bra. Och på Gina hade dom inte mina i rätt storlek. Så jag fick ringa mammsen som var i etuna så att hon sprang in på gina där och köpte dom. Hoppas bara att hon köpte rätt annars går jag snart byxlös. Eller nått sånt.

Har börjat fundra på hur länge min dator kommer överleva. idag spillde jag nagellack på tangentbordet och sedan tidigare är den lite trasig i hörnen och allmänt knasig. Så mitt bud är ett halvår till. Sen kommer den vara på bristningsgränsen.

Jaja det börjar bli dax att göra mig redo för att dra.
Så tjingeling!

Rock on biatches!

I been walking in the streets at night. Keep moving! Keep moving!

Yeye det där var bara dampryck. Det är en textrad från Mad staring eyes låt walking in the streets.
Nu är jag vaken iallafall. Har tillochmed hunnit duscha. Effektiva jag. Idag måste jag städa och försöka hitta jeans. Ska köpa likadana jeans som jag redan har. Tråkigt, I know men jag är nöjd med dom för det är nog dom jeans jag någonsin haft som har setat någolunda perfekt. Fast ändå inte. Yeye, ett jävla problem. Men sånna ska jag försöka hitta idag. Gina Tricot ät tyvär inte så bra i sin variation på storlekar. Men men. Jag bor för fan i sthlm så dom måste finnas på någon av alla GinaT som finns här.  

Fan vad segt Roswell laddar! Ska se den serien från början för det var min absoluta favvo-serie när jag var yngre, typ 10-11 eller så. Har faktiskt ingen aning om när den sändes men det ska jag kolla upp.

Nu är hytten bokad till kryssningen iallafall. Längtar som faan! Det ska bli stört kul! Exakt en månad kvar bara. Yeey! Min hytt har avsagt sig ansar om för och efterfest. Eftersom vi är grundarna till det hela, ok Cläjs är väl det då men ändå, så har vi delegerat ut allt sånt till andra hytter. Mohahaha.

Nu ska jag dricka te och kolla roswell om den vill funka. Annars kollar jag någon film. Whatever rent ut sagt.
Tjingeling!


01.49

Sömn ja tack! Man ska vara trött 10 i 2 på natten men nej nej inte jag inte. Började känna mig lite trött och seg på Hellströms så jag, Dalia och Marielle drog till donken istället för lite nattkrubb och så hann jag precis med sista saltsjöbanan hem. Nice! När jag tänker efter, jag kan inte ha varit hemma så länge egentligen... Saltsjöbanan gick prick 1 från slussen så med att ha gått från stationen så måste jag varit hemma typ kvart över. Men nu kan jag inte sova iallafall så jag ligger här och lyssnar på seg musik och plinkar på datorn. Nej lugn musik var det! Äh det går helt enkelt inte att hoppa över vissa lite mer fartfyllda låtar.
Har bestämt mig för att ta mig hem på söndag. Om det blir pulkaåkning i Vällingby på lördag vill säga. Annars åker jag på lördag. Så en mysig fredag i Sickla för första gången på länge imorgon alltså. Johanna snackade om att hon ville gå på bio ifall jag stannade kvar i sthlm men vi får se. Äh, ska nog ta och läsa lite istället. Det brukar funka när jag vill bli trött.
Så tjingeling!

What to do, what to do

Har lite beslutsångest. Vet inte om jag ska åka hem imorgon eller på lördag. Har sagt till mamma att jag ska komma hem imorrn men det känns lite jobbigt att lämna sthlm så jag vet inte riktigt. Fast om jag åker imorrn kommer jag till etuna vilket är bra eftersom jag har lite småsaker kvar att köpa. Känns lite som att jag sitter och argumenterar mot mig själv just nu. Får ta en rejäl funderare när jag fixar lite mat.
Ikväll blir det sista ölen för året med klassen. Lite sorgligt faktiskt. Kommer sakna allihoppa jättemycket när jag är hemma. Men vi har 2,5 år kvar som vi ska stå ut med varandra så 2 veckor ifrån varandra dör nog ingen av.
Fixa lite krubb var det ja...
Tjingeling!

Styr upp mitt liv tack!

BLÄÄ!!! Är sjukt slö och vägrar göra nånting överhuvudtaget. Så jag sitter här vid datorn. Gjorde lite vägrar-göra-mat-mat. Alltså töntigt enkel mat. Köttbullar, feta-ost och skinka på tunnbröd. Men här kan jag inte sitta hela kvällen. Måste börja städa lite. Och förbereda inför morgondagens seminarium. Blä på det med. Men om jag tar och är lite duktig till typ halv 9 eller så, så kan jag lägga mig och slöa tills jag somnar sen. Ja så får det bli.

Imorgon är sista dagen i skolan för det här året men trots det finns det plugg som måste fixas. Yeye. Imorgon blir det avslutningsöl iallafall. Fast imorgon är det nog ingen som spårar. Alla är för fattiga för det. Sånt sparar vi till kryssningen, då jävlar kommer alla, och då menar jag verkligen alla, spåra.
Tjingeling!

tidsoptimisten

idag kör jag på sunkstil. ska bara iväg till skolan och sitta i en sal i 4h. Ska tydligen kolla på en film. Och sen ska jag bara hem direkt så eftersom jag känner att min kropp hatar mig så orkar jag inte riktigt idag. Blir glasögon(med eller utan styrka får jag se) och lite småsunkig. Yeye Ska snart dra.
Tjingeling

Hmm

Känna stress kl halv 1 ett lördagsnatt är inte det roligaste. Kan inte riktigt se hur jag ska få ihop min morgondag. Det får bli att gå upp rätt så tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Det är plugg, bowling och julbord som gäller. Och sen åker jag hem till Sickla igen.

Idag har jag gått i etown med Tina, varit på New Moon med Emma och käkat middag hos Ida för att till sista chilla hemma. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tyckte om New Moon. Måste nog se den igen och överväga noga men just nu känns den nog som en besvikelse. Eller jag vet ärligt talat verkligen inte...

Jaja ska försöka sova typ 8h iallafall.
Tjingeling!

Dagliga dosen av nostalgi

Då har man sett ett luciatåg i år också då. Bruksskolans årliga luciatåg i kolhuset med 9or, 5or och förskolan. Min årgång var bättre fast vi fick bara köra i sporthallen för den fina traditioner att frysa ihjäl folk i kolhuset började dom med året efter. Fast jag var nog sämst kläd för kylan, typ alla andra är ju föräldrar och är så där vuxet vettiga. Men inte den nyblivna 08an som kommer hem för en helg. Men lill-kusinen på 15 basst var med så självklart vill jag se lillskiten äntra scenen. Han borde ha kört solo, han sjunger lätt mycket bättre än girlsen som drygt stod där vid mickarna och såg lagom "jag är bäst"-aktiga ut och sjöng falskt. Men men, nu ska jag inte sitta här och mobba småbarn. Btw. så var det mitt lucialinne som var det viktigaste lucialinnet. Morsan hade tydligen lånat ut det till hon som tydligen var lucia.

Ikväll blir det underbart mat i form av mango chutney kyckling i pitabröd. Yummie! Och självklart ska jag passa på att se idol-finalen när jag ändå har tillgång till tv. Hejar på Kalle. Så det lär bli Erik som vinner.

Nä nu ska jag plugga lite tills maten är klar.
Tjingeling från skogsmulle!

Bilder på kissekattungarna läggs ut när jag har tillgång till mobilsladden alltså på söndag eller senare. ASSÖTA!

Nostalgi och bitterhet

Älskar att nyupptäcka gamla favoriter. Just nu är det HIM som spelas för fullt på spotify. Hade glömt hur mycket jag älskade den ljuvliga deppmusiken med Ville Valos mörka stämma. Är jag bitter, arg och allmänt hatiskt ska musiken passa och då är HIM alldeles förträffligt rätt.
Nu kom jag på varför jag startade datorn. Måste kolla upp hur och när jag tar mig hem imorrn. Sen blir det en sväng till gymmet för jag fick panik när jag tänkte på hur lite jag kommer kunna utnyttja kortet för den här månaden. Vill suga ut så mycket som möjligt för pengarna och jag måste ändå springa bort lite bitterhet.
Så tjingeling for now!

I don't see the point...

Överskattat. Så jävla överskattat rättare sagt. Om det fanns ett piller man kunde ta för att få i sig allt man behövde under en dag skulle jag mer än gärna ta ett sånt. Om dom skulle hitta på något sådant och behöver testkaniner är jag mer än gärna frivillig. Att äta tar bara massa tid. Iochförsig så skulle inte tänderna må så bra om dom inte fick jobba men det är ett senare problem. Det är någonting jag verkligen hatar, att det inte går att prioritera bort mat och sömn. Det tar sån jävla tid. Fast äter jag inte orkar jag inte med allt som måste göras och sover jag inte mår jag helt stört dåligt. Ett I-landsproblem I know eller ett icke-problem som Emma hade sagt i detta läge men ändå, dygnet har för få timmar.

Egentligen borde jag inte sitta här och knappa på datorn när det ska städas(storstädas tillochmed), packas, diskas, pluggas och sorteras. Men det är skönt att bara skriva massa skit för att sen ta tag i allt fix. Har redan fixat matlådor så den biten är avklarad.

Längtar efter helgen nu. Ska bli skönt att komma hem men det finns ingen tid för vila där heller men det gör mig ingenting. Och sen längtar jag tills nyår. Vill ha nytt år. Ser fram emot det nya året riktigt mycket.

Men nu ska jag fixa och trixa i den lilla lyan. Storstädning it is!
Tjingeling från dammråttorna!


Jullov?

Vad kul att man enligt pappret har jullov. Men då är det också bara enligt pappret. Inte fan har jag ledigt. Är jätteglad för jag får jobba 6 dagar men att det sen finns massa plugg som måste fixas med gör inte precis att jag får någon ledighets-känsla.

Har haft en väldigt produktiv dag i skolan. Ett suveränt upplägg för att få allt gjort i god tid är gjort och vi ska göra allt för att följa det. Tyvär ligger jag lite efter redan nu men det skyller jag på "Harrys böcker" för. Skulle köpa boken som vara klarläst till hälften tills på torsdag men den var såklart slut. Och just den boken går inte att låna på bibblan för tillfället. Så jag fick låna den som dagslån vilket betyder att den skulle vara inne innan 21 så jag kunde inte ta med hem och slutföra. Så dagen har varit lite knasig men imorgon kommer mycket bli gjort. Ska till tandläkaren också. Mitt sista gratis-besök.

Har äntligen tränat som vanligt! Har inte kunnat träna på riktigt sen slutet oktober men nu jävlar är jag på G igen. Egentligen skulle jag ha kunnat tränat för flera veckor men jag vågade inte innan läkaren kollat upp nacken. Men nu räknar jag med ordentlig träningsvärk imorrn.

Är jätte hypad. Ställde mig och stekte pannkakor när jag kom hem vid halv tio. Så då käkade jag och fixaade matlåda. Men det är vetenskapligt bevisat att man blir pigg av träning. Så träning senare på kvällen och sen lite socker på det är inte en perfekt kombo för mig som gärna skulle somna nu. Är så hypad att jag knappt kan slute skriva. Men det är dax att försöka sova.

Bara som sista. Konserten igår var jättebra. Inte WOW! men jättebra. Förbandet, eller band...mera en ensam tjej på en alldeles för stor scen för henne, sög totalt. Men Regina Spektor, den kvinnan kan sjunga.

And btw, åker hem i helgen. Ska bli härligt! Ska försöka att bara ta det lugnt lite(fast det har jag inte tid med), plugga, gå på stan med mammsen, bio förhoppningsvis och julbord med hela familjen.

Nä nu är det verkligen dax att sova. Uppfattade inte att klockan är mer än 11... Ja det här blev ju lite som "Direkt från livet som Sara" - små delar om allt och ingenting.
Yeye god natt! Tjingeling!

Yeey!

Nu drar jag mig mot slussen för att möta upp Johanna, Kristoffer och Nisse för att ta en öl och sen gå på REGINA SPECTOR konsert. YEEY! Var jättelängesen vi köpte biljetter och nu äntligen är konserten. *Skuttar ut genom dörren*
Tjingeling!  

Söndag igen

Söndag igen och jag är helt död. Spelningen igår var grym och den här dagen har varit underbart meningslös. Blev varken skansen eller sturekatte utan den lilla lilla julmarknaden i mysiga gamla stan och fika på ett fik där. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. borde äta något men känner inte för det. Ska nog krypa ner i sängen och glo på alla avsnitt av Glee som jag inte hunnit se. Nä va fan något litet måste jag nog fixa att äta. Typ pepparkakor. Skulle va asgott med pannkakor...
yeye för världen bryr sig så sjukt mycket om vad jag äter. Chilla hela kvällen blir det iallafall.
Tjingeling från graven.

Kameraförbud

Dubbelmoral är helt klart min starka sida. Först tjatar jag omatt jag tycker vi ska ha kameraförbud när vi festar för det blir alltid massa pinsamma bilder. Men vem är det sen som snällt ställer upp på alla bilder och posar och flummar. Självklart jag. Som tur är var det Cläjs som tog mest kort och han är inte värsta "lägga-upp-alla-bilder-på-fb-nörd". För eller senare kommer dom nog hamna där och då får sig nog alla skratta ordentligt till mina och sabinas muppominer.
Började kvällen med att äta sushi och dricka öl för att lite senare möta upp resten av party-folket. Det blev inget boulehallen, vi drog mot Metro istället men dom hade inte öppnat än så vi satte oss på ett litet bajen-hak. Kände mig aningen felplacerad. Men tillslut öppnade metro och vi var först på plats. Det gjorde inte mig någonting för festen är där ETD är och eftersom vi kom dit så tidigt slapp vi betala inträde och stå i en jobbigt lång kö. Men lite follk dunstade allt eftersom så vi var lite folk som fyllekäkade på McD innan vi tog tuben mot Hornstull och Strand. Det är än en gång bevisat att jag inte tänker när jag är full (eller nykter för den delen). Blev bjuden på snus och självklart är inte jag bang. Men självklart är det starkt snus och typiskt av mig att bara "men jag känner inget av snuset". Jo då, det gjorde man. Efter ett tag när jag hade hunnit ta 2 små nikotionbomber på en kvart. 
När vi kom till Strand var det knökat med folk men dörrvakten öppnade dörren för oss utan problem. Soft ställe Strand men jag började känna mig lite seg så jag stannade bara ett tag innan jag åkte tillbaka till Slussen och tog bussen hem. Så jag vet inte hur kvällen slutade för mitt spåra-folk. För det var kvällens mission. Att spåra totalt. Jag spårade inte fast jag hade lovat men jag var på mitt bästa partyhumör. Jättejobbig och pratade hela tiden.

Men då lever jag iallafall idag då Emma kommer hit. Ska ta och käka lite frulle och kolla några avsnitt Glee så jag vaknar. För ikväll blir det  förhoppningsvis Frank Turner-konsert. Men vi får se för det var lite jobbigt med biljetterna. Men men vi får se. 
Nä nu måste jag börja fixa. Skulle behöva städa lite också men Emma får fan ta att det ser för jävligt ut här.

Men frukost var det. Och öppna en till lucka i chockladkalendern.
Tjingeling! 

Nu dör jag

Ger mig iväg till tänkan som jag lär få U på. Vilket suger så jävla hårt. Målet är ½ poäng över g gränsen men det kan man ju drömma om... jaja.
Tjiingeling ikväll super jag bort mina sorger

Längtan

Längtar sjukt mycket till imorgon runt kl 18.00. Då borde jag ha lämnat tentasalen och dragit hem för ett snabbt ombyte för att dra till medis och möta klassen. Ska bli askul med tentaöl. Speciellt när alla verkligen satsar på att supa. För nu är det mycket sorg som behövs supas bort med  tanke på vilken ångest typ alla har inför den här tentan. Det inkluderar även mig. För första gången tänker jag faktiskt plugga lite imorgon innan tentan men det är bara för att jag är helt död nu så jag kan ändå inte få in nått i min lilla skalle. Så jag satsar på att sova ordentligt istället. Så nu ligger jag här och käkar chocklad. Ska kolla lite på Glee. Asrolig serie!
Men det är tur att det ser ut att bli en riktigt rolig helg efter denna hemska pluggveckan. Tur att jag har så härliga människor att plugga med. Men helgen iallafall. Imorrn är det då tentaöl. Sen på lördag kommer Emma hit och då ska vi gå och se Frank Turner spela. J&K and maybe lite annat folk joinar och så blir det lite partyparty när emma ändå är i stan. På söndag ska vi på bio. New Moon såklart. Äntligen!
Måndagen är inte helt fel. Nya kursen börjar så jag går i skolan 14-16. Sen blir det att skynda sig hem då det är Regina Spektor-konsert lite senare. Ska bli jättejätteroligt! Och oj vad jag längtat efter den konserten och nu äntligen!
Men nu ska jag kolla Glee.
Tjingeling

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

Sjukvården behöver utvecklas. Har du aldrig hört talas om trådlöst! Orka gå runt med en jävla dosa runt halsen ett helt jävla dygn. Som jag redan påpelak på fb. Idag är jag verkligen bitterfitta och hatar världen. Så nu skriver jag inte mer för det blir bara massa aggressiva grejer då.
ADJÖ!

kill me or something...

Blä jag börjar bli riktigt jävla trött. Men jag SKA sitta kvar och plugga till någongång runt 20.00. Vår lilla skara av tappra tentapluggare har blivit färre och färre. Vi har setat runt 10 pers vid vårt lilla läger men nu är det bara jag och Sabina kvar och hon ska också dra snart. Så idag vinner jag. Or something like that... yeye back to buisness.
Tjingeling!
(någon som har märkt att jag har börjat skriva en hel del små meningar på engelska. Duktigt tycker jag med tanke på att jag suger på engelska. Please people speak english to me instedd of swedish. At least sometimes. And please correct me when i say or write wrong words och spell words wrong. Thanks!)

RSS 2.0