Huvaliga

Har nu varit med om kanske världens jobbigaste väg upp till ett hus. Från tuben i bredäng upp till en klasskompis, ständig uppförsbacke, lite trappor i snömodd och med matkassar, vinbox och väskor med datorer. Sjuktjobbigt en fredagskväll efter en lång (fast inte så eftektiv) dag på SH. Men det blev en kväll med underbar mat, härligt sällskap och lite kortspel.

Men nu är det verkligen dax att göra mig iordning och äta frukost för att bege mig till nya favoritstället. Cinema såklart.

Tjingeling!

A typical student life

Oh vilken härlig torsdagskväll. Det blir jag, marketing theory och smågodis. Men först blodpudding som är stekt i allt för mycket smör. Påminnelse: måste lära mig laga mat!


Tjingeling! från mig och kompendiet

En kaffe och en film

Ny favorit. Cafe Cinema är underbart skulle jag kunna säga. Billigt kaffe, sjukt goda mackor och menyer med passande namn och kul med filmförsäljning. Och filmbyte. Byt in din begagnade film och välj en annan begagnad. Sånt gillar jag!

Bara det grymt snygga bordet säger att det är ett grymt café.
Tänkte gå tillbaka dit redan imorgon för att dricka kaffe och plugga. Eftersom det är ett litet fik så är det perfekt för att plugga på.

Innan cafebesöket blev det en promenad vid Årstaviken. Så nu har jag äntligen sett den rosa parkbänken.


Och hittade dessutom några fina lappar. Tänk vad fina människor det finns. Kunde inte låta bli att le.

En jävligt lång bio

Gillar Rigoletto. Sjukt stor biosalong vi var i igår. Nästa gång ska jag sitta på balkongen istället för på parkett. Självklart blev det Anchor efter. Varför variera sig? Nä men dom är typ dom enda som har öppet till3 på en söndag. Och nu vet jag exakt hur min nattbuss går med start från Odenplan.
I övrigt så gillade jag inte riktigt Avatar. Den var inte dålig men den var inte precis bra heller. Effekterna och så var ashäftiga men handlingen och skådespeleriet var ju inget att hurra för.

Försöker lära mig picasa så jag ska ha lite grejer när jag nu får tid att fixa layouten på bloggen. Askul att göra collage så det blir mest det.




Tänk vad mycket man kan hitta på att göra när man borde plugga.
Tjingeling!

P.S. På tal om rubriken. Själva filmen var ju inte så farligt lång med sina 2h & 41 min men när filmen börjar 18.00 och man är hemma någongång efter 4 så blev det en lång biokväll.


Sthlms paus

Funderar på att lämna sthlm nästa helg. Åka hem till skogen och försöka ordna upp livet som just nu är ett sånt jävla kaos. Dessutom saknar jag min katt, familjen och massa grejer som ligger på den stationära datorn.

Veckans missions:
1. Gå till banken
2. Plugga ikapp
3. Skicka in försäkringspapprena
4. Leta kamera och snowboard-dojjor
5. Städa lägenheten

Lagom med 5 grejer men sen är det massa annat som ska försöka lösas men det kan inte jag styra över ännu. Så det får jag ta nästa vecka eller när jag har svar.

Jaja skiter i allt elände för ett tag och tar mina 11 biobiljetter(som ska delas ut) och går och ser Avatar.
Får jag se hur Rigoletto är som bioställe. Har bara varit på Sergel och söder förut.
Tjingeling!

Clarion

Igår kväll blev det utgång till Clarion på Skanstull. Var väldigt lugnt, inte så mycket folk, bra men inte så jätte passande musik för det stället, ölen smakade diskmedel. Men vinet var sjukt gott, lite fläderaktigt och drinken(nått med björnbär) var jätte god men blev lite blaskig av all is. Ett fint ställe som känns jävligt skönt de gånger man bara ska sitta och chilla och dricka men på något lite finare ställe än ett sunkhak med billig öl.
Baren på övervåningen 

Från utsidan

(Bilderna tagna från clarions hemsida)

Trevlig kväll med trevliga människor och avsluta allt med mezzaluna från 7/11. Mezzaluna är typ det bästa fylle-käket. Till en viss gräns iallafall, sen är det bara cheeseburgare som gäller.

Tjingeling!


Lunch

Pga att föreläsaren inte dök upp blev det lunch på kungshallen med några knasiga typer. Har inte varit något fan av kungshallen precis men idag så började jag se hopp. Jag valde ett ställe med lite kina-aktig-mat(tycker inte riktigt att det var riktig kinamat), och åt friterad kyckling med ris, sötsur sås och haricote verts. Väldans gott och mätt blev man verkligen. Så nu börjar jag faktiskt bli positiv mot kungshallen igen.

Innan vi åt hämtade vi ut biobiljetter till Avatar som vi ska se på söndag. Totalt blev det 11 st. Om vi hade hämtat ut alla 16 som vi bokat skulle det gått på 2400kr. Nu blev det lite mindre iallafall.

Men fredag som det är så blir det lite vinkväll hos Johanna. Kanske går vi till Clarion och tar ett glas vin också men det får vi se.

Tjingeling!

Indiskt

Är så sjukt mätt så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Mamma var uppe i Sthlm idag så vi käkade på en indisk resturang bakom skrapan. Har glömt bort vad stället hette men jag får kolla upp det nästa gång jag går den vägen. Grymt gott var det iallafall! Jag åt grillad kycklingfile som var vitlöksmarinerad och till det var det ris och grönsaker + den godaste såsen jag ätit i hela mitt liv. Och lite nam(?)bröd på det. Vitlöksbröd såklart.
Så om man är i sthlm och vill äta indiskt kan jag rekomendera det stället. Har aldrig ätit indiskt tidigare men jag äter mer än gärna det igen.

Tjingeling!

Cause we're still alive

Still Alive - The Crash. En av världens bästa låtar genom tiderna.

Ja, jag lever faktiskt fortfarande. Det blev hårt festande med rakt igenom underbara människor. Den här resan finns lätt med på min lista med roligaste grejerna. och väldigt högt upp på den listan. Kanske faktiskt absolut högst upp. Har rent ut sagt haft sjukt jävla kul. Fast nu börjar jag bli lite trött som följd av att bara ha sovit 3-4 h imorse. Var sist med att gå och sova och först upp. Eller ok, en var värre än mig men han var nykter så det räknas inte. 

Imorrn får jag resultatet från långtids-EKG. Så mammsen kommer upp hit. Men först blir det skola i några timmar. Men nu lite mini-spa och lite serier innan jag kommer somna.
Puss & Gull 

Nattmacka

Mmm nattmacka och o'boy. Så jävla gott! Är inte precis trött(inte så konstigt eftersom jag gick upp vid 15) så det blev lite käk och så blir det att glo på grey's anatomy tills jag känner för att sova.
Trevligt att ta några öl med faster&farbror. Oj, vad gammalt det lä, dom är ju ändå bara 40ish. Trevligt var det iallafall med irlänsk live musik.

Yeye nattmackan skriker efter att bli uppäten.
Tjingeling!

Ordnat kaos

Jag kan ju försöka iallafall men alla mina kaos är oordnade kaos. Har börjat röja upp i lägenheten men jag vill bara ändra allt hela tiden. Har fått för mig att möblera om men jag tror mer på att skaffa mer möbler. Det är ganska tomt egentligen om man bortser från alla jävla småsaker. Men m&p ska komma hit någon helg så vi kan åka till IKEA med den stora bilen och så pappa får hjälpa skruva upp massa på väggen. Måste springa in på lite second hand affärer för att leta efter en liten soffa bara för det vill jag fan inte ha någon från IKEA. Men hyllor, ojoj vad jag behöver hyllor och dom köper jag på IKEA.


Får se om det blir att åka in till stan för att ta en öl med J&K och Faster&Farbror eller bara sitta hemma ikväll. Ska ta och laga lite mat och om det blir hemmakväll blir det en sväng till Willy's för att handla lite glass + lite nödvändigt shit som mjölk och yoghurt. Laktosfritt såklart. Tror faktiskt att jag mått bättre sen jag cuttat ner på den vanliga mjölken. Eller är det bara lite placebo-varning?

Tjingeling!

Morrn!

Shit vad jag blir imponerad av mig själv ibland. Vaknade ganska exakt 8h efter att jag somnade. Det är bra för det borde betyda att jag har en viss balans med min sömn. Yeey!

Eftersom det är uppehåll på alla serier jag i vanliga fall kollar på så har jag nu tagit mig an Grey's Anatomy. Eftersom jag inte sett början av det hela så kan ju det vara kul att se alla avsnitt. JAg har jubara 6 säsonger att ta igen. Väldigt bra med tanke på att jag ska slöa typ hela helgen.


Tjingeling!

yummie!

Mmm nattmackor. Eller ja, det är inte natt än men sen-kvälls-macka blir det iallafall. Blev ingen megaseg hemmakväll som jag planerat men vad gör det, det kan jag ha en annan dag. Johanna lyckades få med mig till några kompisar till henne men när vi kom tillbaka till stan där hon & K skulle möta upp lite folk sa jag adjö.

Står lite i valet och kvalet om jag ska köra på iPhone eller SE Satio. Giller båda men Satio har bättre kamera. Men iPhones kamera är ju inte precis dålig den heller. Får leka lite med Johannas iPhone så får jag se om någon månad eller så. Än är det inte riktig panik att köpa ny mobil. Jag menar, den jag har nu byter bara ringsignal av sig själv och hackar upp sig lite då och då men det kan man leva med.

Äh palla, nu ska jag sega som faen!
Tjingeling!

Woho!

Inlämningsuppgiften är i stort sett klar! Det var a piece of cake i must say. Gick ganska snabbt att skriva när jag väl gav mig fan på det. Kollade upp lite bakgrund igår för att kunna referera till kurslitteraturen i uppgiften men idag har jag typ bara skrivit och kollat tillbaka lite snabbt i litteraturen. Nu ska jag bara fixa texten lite smått och sen lämna in imorgon. Ska åka hem och fira den avklarade uppgiften med ravioli eller blodpudding. WoHo!

Hemska drömmar

Usch vad hemska drömmar! Allt började med att jag skulle ta studenten igen, hade typ inga finkläder att byta om till för jag var inte hemma. Skulle byta om på ett badhus men då kommer det någon jävel och hotar oss med vattenslang. Mamma fixar allt såklart så jag hinner hem fast det är inte riktigt var hem, får en finfin blå klänning med småblommigt mönster (vill ha i verkligheten). Sitter på studentcercermonin men utan studentmössa + att jag sitter vid åskådarna och får panik för alla studenter har mörkblåa mössor istället för vita. Plötsligt är jag ute och åker längdblades(?) i en snöig skog när jag ser en tant som står och matar en björnunge och björnmamman står brevid och tanten "dom är jättesnälla". Självklart vänder jag och möter mamma och Ida och säger åt dom att vända det är en björn på vägen varpå björnen börjar attackera tanten som matade ungen och vi börjar springa. Jag försöker ta mig in i en tät granskog men hör mamma panik-skrika. Då vaknar jag. Usch det var det värsta jag varit med om. Mammas panik-skrik ekar fortfarnade kvar i huvudet. Lyckades ändå somna om igen men drömmer då om massa människor jag inte gillar så det var inte heller så kul. I den drömmen hatade jag dom verkligen.
Usch Usch Usch rent ut sagt.

Riktning

Med inspiration från Malins underbara blogg som kretsar runt hennes lista med saker hon ska göra så tänkte jag härma det lite men min blogg ska vara som vanligt men till större del handla om mina upptäcktsfärder i Sthlm.
Grejen är nämligen den att jag ska turista i Sthlm för att se och upptäcka allt roligt Stockholm har att erbjuda.
Jag och Johanna har idag fundrat på vad listan ska innehålla. Måste fixa bloggen så att listan får sitt lilla egna utrymme men det fixar jag när jag har tid att lära mig sånt tekniskt shit.

1. Åka högst upp i Kaknästornet
2. Gå runt Årstaviken
 - Se "jag ska måla hela världen lilla mamma" - parkbänken
 - Ligga i hängmattan och fika på café Tubby
3. Se den smältande gatulyktan vid Mariatorget
4. Chilla vid standstolarna vid Skrapan
5. Besöka museum
 - Magasin 3
 - August Strindberg
 - Östasiatiska museet

Finns inte ens så klara lista för egentligen går det bara ut på att se så mycket av staden som möjligt, hitta alla underbara parker där man kan sitta med underbara vänner och dricka vin på sommaren, få koll på lite cafeer så jag kan variera lite och bara upptäcka alla härliga sidor av Stockholm som har kommit att bli och förhoppningsvis alltid kommer att vara min hemstad.

Då kan jag börja direkt med Del 1 av upptäckterna. Ett väldigt härligt fik som har sin speciella inriktning på muffins. Dom säljer sjukt stora muffins så man mår illa men dom är så sjukt goda att det är värt det. Det heter så passande Muffinsfabriken och ligger vid Skanstull.
Väldigt nice när man vill ha en enkel fika som inte kostar för mycket.

(lånade bilen av någon? Har inte råd med en kamera än så jag tjuvar lite)

Tjingeling!

Strumpor

När man får köpa nya strumpor för att ytan i garderaoben skriker av tomhet där strumporna ska ligga då är det fan illa. Så nu är det spring till tvättstugan, fast det blir bara det viktigaste som blir tvättat, har fan inte all tid i världen. Mycket att hinna fixa innan typ 3 och efter 3 fortsätter alla krav genom en hemtenta som jag tänkte göra så klar som möjligt tills imorrn så jag kan lämna in den på fredag. That's my plan!
Mot tvättstugan! Tjingeling!

Johanna

Hur skulle jag klara mig i den stora grymma världen utan min syster/xtra mamma? Skulle nog smått gå under om vi inte bodde så nära som vi gör. Så detta inlägg tillägnar jag dig, Johanna för att du alltid får mig att ta tag i allt jobbigt och alltid stöttar mig, uppmuntrar mig(ger mig presenter) och tillåter mig ta upp så stor del av ditt liv. Hoppas du inte får ett allt för stort sammanbrott på mig för som det ser ut nu slipper du mig aldrig.

Puss och Gull (till alla er andra härliga människor också)

hjälp

Ok jag har ingen koll på datum eftersom min hjärna inte funkat innan eller efter kl. 22. Sorry för det liksom.

Nu sitter jag och jobbar på hemtentan och håller Dalia sällskap. Fick några dagar extra på oss med hemtentan men jag ska lämna in den senast på fredag ändå för jag vill ha en helg utan att behöva tänka på på plugg plus att hela mån-tis ägnas till kryssningen.
Men nu vill jag ha hjälp! Vad finns det för fördelar och nackdelar med internets offentlighet? Typ bloggar som alla kan läsa, bilder på bdb, fb, flickr osv. Är extremt tacksam för hjälp! Har börjat lite smått med en mindmap(min nya förälskelse) men den behövs fyllas ut så allting tar upp minst 6000 tecken när det är en flytande text.

Back to buisness!
Tjingeling till offentligheten! 


Sömnlös i Sickla

Se på fan! Mitt liv är som film. Dålig humor jag vet men så är fallet. Kan verkligen sova, vilken jävla ond cirkel. För att jag hade sömn att ta igen sov jag alldeles för mycket igår och nu ska jag upp om typ 6 h och kan verkligen inte somna. Skulle kunna läsa lite kurslitteratur men nej nu har jag pluggat nog ionför morgondagens seminarie. Börjar bli grym på powerpoint. Med lite mer träning och kanske lite inslag av photoshop så skulle det kunna bli grymt!
Eftersom jag inte kan sova så ligger jag här och filosoferar som jag alltid gör när jag inte kan sova. Kvällens tankar cirklar runt det stora mysteriet om musikstil. Vad har jag egentligen för musikstil? En gång fick jag frågan om vad jag lyssnade på för musik. Självklart tänkte jag säga Allt men precis innan jag hann säga det så lades det till "du får inte säga allt för det är inte ens sant". Och det är faktiskt inte sant, t.ex. lyssnar jag absolut inte på Kent, typ ingen idol-människa(förutom Darin då och då), Madonna and so on. För att vara ärlig är listan med artister som jag helst inte lyssnar på ganska lång. Så efter lite filosofiskt tänkande angående detta har jag kommit på att min musikstil är
Tråkigt mainstream med roliga tvister.
Då känns det som att jag prickar rätt. Om man skulle ta min spotify-lista som ett exempel, den är full med tyiska radiodängor och låtar som typ alla lyssnar på men samtidigt är den väldigt varierande och det är tillochmed folk som uttryckt sig om att jag har väldigt olika musikstilar spotify.
Äntligen kan jag sätta ett titel på mig!

Så på tal om musik och som tidsfördriv kan jag tipsa om några låtar som jag lyssnat sönder den senaste tiden och fortfarande håller.

1. Love Condensed - Almost Charlie
2. 5 Years Time - Noah And The Whale 
3. Annie's Song - Libido (orginalet är stört vackert men Libido gör en grymt bra cover)
4. Anyone Else But You - The Moldy Peaches
5. Echo - Cyndi Lauper
6. Embers - Just Jack
7. Fireflies - Owl City
8. Highway man - Hoffmaestro (spelar i sthlm 26 mars) 
9. Home - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros
10. In My Heart - Moby
11. It's A New Day - will.i.am
12. Kings and Queens - 30 Seconds To Mars (spelar i sthlm 10 mars)
13. New York, I Love You But You Bringing Me Down - LCD Soundsystem
14. Photosynthesis - Frank Turner (alltid lika underbar live)

15. Runaway - Yeah Yeah Yeahs
16. Signs - Bloc Party
17. Slow Show - The National
18. Still Alive - The Crash
19. Supernove - Mr. Hudson & Kanye West
20. The  City Is At War - Cobra Starship
21. The Scientist - Coldplay
22. Too Fake - Hockey
23. Us - Regina Spektor
24. Whatcha Say - Jason Derula
25. The Wake Up Song - The Submarines


Tror det här inlägget säger allt om den sömnlösa damptiden jag nu genomgår. Shit! Kommer inte ens att få sova 6h. Jag kommer hata världen imorgon men det är bara att dricka lite kaffe och försöka vara glad. För min grupps skull. Hoppas verkligen att det blir lite mys med vin imorrnkväll. Det skulle sitta fint och då har jag det som mål att jag ska skriva klart inlämningen som vi får imorrn direkt så jag har något att fira.
Måste Sova! Tjingeling!


Effektivitet Ja tack!

Nu gäller det för mig att vara effektiv. Ska plöja igenom lite pluggtexter och försöka fixa så gott jag kan med en powerpoint. Och ändå ställa in mig på att sova innan 22, vilket kan vara svårt med tanke på att jag sov nästan 12 timmar natten till idag.

Skulle gärna vilja ha tillbaka min aptit för som det är nu känner jag aldrig för att äta. Så har tvingat i mig middag idag. Tillochmed mitt sötsug är som bort blåst. Förutom att jag fick värsta chips-suget i typ 10 min igår kväll. Annars är jag väl glad att jag inte är sötsugen men jag tycker bara att det är konstigt för jag vill ju typ jämnt ha godis.

yeye va effektiv var det.
Tjingeling!

Willy's

Dax att handla igen. Men jag har blivit så duktig på att storhandla så nu ska jag bara köpa lite mejerivaror + lite extra. Sånt som inte klarar sig så länge i kylskåpet. Om någon skulle bry sig. Sen blir det minispa + pluggkväll.

Lyssnar på underbara Regina Spektor och hoppas fan att J&K kan hitta singstar micarna för jag är sjukt sugen på lite singstar-turnering. Fast inte med Regina låtar. På singstar ska det vara gamla klassiker och flummsång.

Mot Skrapan för att vara sjuk och dampig hos Johanna istället för här hemma i världens stökigaste lägenhet. OM inte jag har städat tills helgen så är jag fan en dålig människa. Men nu ska jag ta tag i mitt liv och boka tvätttid först och främst.
Tjingeling! Love U All!


Ännu en måndag

Är fortfarande inte hungrig. Blir lite frustrerad men nu tror jag iallafall att jag kan tvinga i mig någonting att äta. Ligger på spikmattan för ryggen gör så sjukt ont. Men jag ska iväg till skolan för jag mår inte lika piss som igår. Så en dusch och lite käk så kanske jag blir riktigt pigg. Eller inte. Men jag kör på softa kläder idag. Orkar inte fixa mig för när vi jobbat klart med grupparbetet så tänker jag åka hem och däcka igen. Eller nästan iallafall. Ska lämna tillbaka spikmattan och handla lite smågrejer men annars så.

Nä bäst att börja leva för några timmar då.
Tjingeling!

100110

Diggar dagens datum. Känns som värsta datorspråket med bara 1or och 0or. Det är bara nu i januari och sen i oktober och november sådana datum är möjliga. I år iallafall. 

Ligger hemma i Sickla och är sjuk. Känns konstigt att ligga i sin egen lägenhet och vara sjuk. Utan mamma som pysslar om mig. Är sådär konstigt sjuk så jag inte kan sätta fingret på vad det är. Har inte kunnat äta på hela dagen typ. Tvingade i mig frukost för att jag trodde jag skulle känna mig bättre då, 2 clementiner för det kändes som att jag skulle svimma innan jag gav mig iväg på balett och så tvingade Johanna i mig scones. var nog dumt att testa baletten men jag vägrade erkänna att jag var sjuk innan typ 5 så jag körde på. Fast det var bara testa på så det var typ bara i en halvtimme och så var det nybörjarkurs så det var inte jobbigt. Har legat hemma hos Johanna och gnällt ett tag för att jag inte orkade ta mig i väg till tuben/bussen, stackars henne. Men hon var snäll och lånade mig hennes spikmatta som jag tänkte använda om jag får svårt att sova. 
Men nu hoppas jag bara att jag mår bättre imorrn så jag kan ta mig iväg till skolan och jobba med grupparbetet. Fast som det ser ut nu finns inte den möjligheten ens på världskartan.

Usch nu orkar jag inte skriva mer, dax för lite film eller serier.
Tjingeling!  

Home

Imorgon åker jag från hem (skogen) till hem (city). Det kommer ta mig 2,5 h. För fuckin' jävla sj vill inte köra så många tåg på söndagar. Första från Flen mot Sthlm går 12.30 vilket är alldeles för sent för mig då jag har massa att hinna med. Så jag tar en längre restid för att vara hemma strax efter 12. Underbart...

Har precis sett "Gökboet" eller "One flew over the cuckoo's nest" som den heter på engelska. Helt jävla underbar film! Ett riktigt mästerverk! Är riktigt glad att jag äntligen sett den och det får jag tacka mamma för då hon köpt den efter en del tjat från min sida. Och så passande att hon köpt den till den här helgen.

Är riktigt trött så nu ska jag gå och sova. Innan 22.30 en lördag. Vad har hänt med mig?
Tjingeling!

Norway

Kollar på norsk tv. Ok, det är ett engelskt program men om det är textat försöker jag alltid läsa vilket språk det än är. Var reklam för en serie jag kanske skulle ta och kolla upp. "Dark Blue", såg ut att vara lite åt polisserie-hållet. Kan vara bra. Nu började Star Trek, gamla avsnitt. Skoj! Va fan, jag har inget speciellt att skriva så nu slutar jag. Kommer vara hemma i Sickla runt 12 imorrn. Riktigt skönt för då kan jag hinna fixa massa imorrn.
Tjingeling!

Myspys

Är hemma hos Ida och Niklas nu och kollar på Let's Dance och myser med Gabriell och Rasmus. Så nu är det massa godis och bus som gäller. Imorrn blir det gym och lite shopping. Men nu vill Rasmus att jag ska sluta skriva så det är bäst avv jag gör så.

Tjingeling!


yeey!

Uppkopplad på bussen. Fanns så man kunde koppla upp sig så länge man inte gjorde massa olagligt på internet. Så nu ska jag härja och göra massa olagligt! Eller inte. Gillar att åka buss så det här är det ultimata resesättet för mig. Ok, flyg diggar jag något enormt men om man ska resa på marknivå så vinner buss. Eller fan bil är ju också nice men det är ju typ samma sak.
Swebus får 5 av 5...jag vet inte vad jag ska köra med för tecken på betygen men 5 av 5 iallafall. Måste komma på något tecken jag kan använda.


Haha åkte precis förbi skylten för Hågelbyparken. Varje gång jag åker förbi den läser jag alltid Hångelbyparken.
Nej va fan plugga var det och garva inombords åt fnittertanterna som sitter snett bakom mig. Ellertanter är dom inte men 40ish iallafall.
Tjingeling!

Hmm...

Undra vad jag glömt att packa ner...Tycker och hoppas att jag fått med allt. Snart är det dax att dra mig mot station för att leta upp vart swebus-bussarna går från. Hittar bara tåg,tuben och pendeln på station så jag drar dit ganska tidigt för att lyckas hitta.
Om jag är duktig kommer jag plugga lite på bussen men jag kommer säkert inte riktigt att ha lust med det så jag kommer nog läsa en vanlig bok eller spela spel på datorn istället. Kan dela upp tiden 50/50 så kan jag vara båda duktig och lat. Det gillar jag.

Idag inviger jag mina Happy Socks btw. Gillar väldigt mycket. Dom är ljus-skrikgröna med små detaljer i rött,blått och rosa.
Tjingeling!

Det viktigaste: GRATTIS till mina systrar Ida och Emma som fyller 22 år idag!


Ge mig...

ENERGI! Är jättejättejätte seg och orkar inte göra någonting. Har inte ens orkat fixa middag så ikväll har det bara blivit sockerbomb som ätbart. Nu ser jag också att jag inte ens packat upp träningskläderna. Shit vad äckligt! Nä nu får jag ta och skärpa mig. Eller inte nu men snart.

Idag har jag typ bara varit i skolan. En typiskt allt för vanlig vardag. Började inte fören kl 12 så började tillochmed dagen segt. Hade kursens sista föreläsning, jobbade på grupparbetet som verkade vara a piece of cake, åkte och gymmade. Gymmade i Huddinge idag men tydligen så gällde inte F&S-kortet som jag har där så det blev att betala 50 kr. Eller ok, Fredrik betalade så får jag betala tillbaka med en öl på kryssningen. Snart så är det fler som gymmar på F&S. Efter allt mitt tjat. Roligare när man iallafall går till gymmet tillsammans. När jag väl tränar tränar jag gärna själv men det är skönt att veta att man har någon/några som man känner i närheten.
När jag skulle ta mig hem från Huddinge tog det sjukt mycket längre tid än vanligt. Eftersom Huddinge ligger på vägen från skolan skulle jag säga att det tar max ½h därifrån. Idag tog det 1h eftersom tvärbanan var fucked up. Jobbigt men tillslut kom jag hem för att inte göra någonting. Men snart så blir det att packa ur väskan och lägga fram saker jag ska packa imorrn.

Imorrn bär det av till Etown för bio med Alex och Michis och sen blir det en helg hos Ida. Ida och Emma fyller 22 imorgon så på lördag ska de firas. Både fika med släkt och party med vänner. Åker hem igen på söndag förmiddag. Ska försöka tigga till mig massage när jag är hos Ida men det lär väl inte hinnas med.

Nä dax för lite
RANDOM PICS





The Partyhatt!

Nu orkar jag nog fixa lite grejer.
Tjingeling!

Lyx frukost


Frukost vid sängen skulle man kunna säga. Bara det att jag inte kan sitta vid köksbordet och äta för att det svämmar över med grejer så sitter jag i sängen och äter och klickar på datorn samtidigt.

Tjingeling!

Nattinatti!

Underbart god middag på Friday's. Härligt med lite lyxigare middag än "vad-som-finns-i-kylskåpet-middag" såhär på en onsdag. Avrundar kvällen med några avsnitt Entourage fast jag kommer nog somna ganska snart.
Tjingeling!

Mys


Min systeryster gav mig världens mysigaste och läckraste tofflorna/sockorna i julklapp. Underbara att springa runt i på mina kalla golv. Dom är köpta på Topshop och är nog de roligaste tofflorna/sockorna som jag ägt!
Tack Johanna du är bäst!
Tjingeling!

Honey i'm home!...

Ropar jag till mitt kylskåp. Men så är fallet. Jag är faktiskt hemma nu. Grymt bra film, skrattade så jag dog ett tag och sen blev det lite öl på Baltazar. Som det ska va. Nu är det dax att sova men jag blev väldigt pigg på promenaden från Jennys lägenhet som ligger ca 20 meter bort. Men nej sova är nice så nattinatti!
Tjingeling!

En vanlig dag

För en liten stund sedan

Steka pannkakor och äta upp dom allteftersom dom blir klara. Det kallar jag effektivitet.

Ska dra mig mot Hötorget om ett tag för att möta upp flummbullarna(en exklusiv skara från klassen). Det är bio och öl som gäller. Som vanligt alltså. Ok, ölen är det vanliga, vad vi gör för att ha en orsak till att få dricka öl varierar. Idag blir det att se Old Dogs eftersom det inte fanns några platser så vi kunde sitta tillsammans på Avatar. Vi är lite inkörda på 3D och vi har hört gott om Avatar. Men den får vänta till nästa vecka helt enkelt.

Annars så blir det pulkarace imorrn. Tyvärr inte i Hammarbybacken utan i Flottsbro. Men men sålänge det är en backe så är jag nöjd. 
Ska ta och ringa lite samtal innan jag drar.
Tjingeling!


Ajajaj

Fy fuck vad jag har ont i vristerna! Med förstora pjäxor och en jävla knapp som låg emot vristen hela dagen är det det enda som verkligen smärtar efter några timmar i backen. Gjorde några riktigt ordentliga vurpor och kullerbyttor så jag fick stört ont i ryggen men det släppte efter fika-pausen. Tack och lov för det. Orkar inte med en till skada som har med ryggraden att göra.
Idag blev det att åka blades och fy fan vad kul det är! Känns faktiskt väldigt stadigt förutom när det kommer isiga partier. Så nu vill jag bli bättre på bräda så jag har lite att variera med men det ska jag öva på i Haga parken. Tänker inte åka ner för en riktig skidbacke fören det känns väldigt väldigt säkert. Har även överkommit min lift-fobi. Nästan helt iallafall. Krävs några gånger till så är det lugn men det jag är gladast över att jag inte kände av min höjdrädsla. Fick bara lite panik en enda gång.
Nu längtar jag till Åre. En liten skidresa verkar vara på G. Lovelylovely!

Tyvärr har jag slarvat bort min mobilsladd så inga bilder tar sig därifrån. Så antingen hittar jag den här hemma någonstans i röran eller så ligger den kvar i Hnäs och då måste mammsen posta den till mig. Bara för att jag tog kort i backen som jag tänkte lägga upp...Yeye ingenting att göra tills jag hittar den och eftersom jag är satans trött och inte tänker leta nu så får det bli en annan gång.
Tjingeling!

Smarta jävlar

Cred till pappsen och systeryster Ida. De köpte jävligt bra julklappar som jag redan såhär inne på årets 2a dag vet att jag kommer få mycket användning för. Av pappsen (som btw fyller 49 år idag) fick jag en stavmixer som kommer förenkla mina mornar så sjukt mycket! Gjorde lite smootie imorrse och det ska jag se till att göra varje kväll så jag har en klar att grab-and-go på morrnarna när jag ska iväg till skolan. Ida den smarta jäveln gav mig en wokpanna och den ska användas redan idag. Vet inte om jag hinner/orkar laga mat imorrn efter att ha varit i backen så jag ska fixa lite matlådor idag och såklart blir det lite wok. För face the fact, jag lever i princip redan på svamp, broccoli och nudlar men nu kan jag fixa det lite enklare.

Börjar bli dax att göra mig iordning för att dra till gymmet. Känns bara lite knasigt att duscha innan träningen. Det blir så instängt i lägenheten så jag känner mig sjukt äcklig så det är verkligen nödvändigt. Yeye fan vad fräch jag kommer vara senare isåfall och duschar 2 ggr på en dag :P

Yeye Tjingeling!

2010

Nytt år då. Det infirades i en park i solna med fyrverkerier, roliga människor och egendesignad partyhatt. Grymt kul kväll/natt! Asgod mat, godaste välkomstdrinken, tävlingsinriktad partyhattillverkning(ok mest från min sida, dom andra var inte så tävlingsinriktade), massa dans till skön musik och framförallt roliga människor. Brukar tycka det är jobbigt att vara på fester där jag inte känner så många men det var bra igår för då var det ingen som kände många. Som en stor samling random människor liksom. Kommer bild lite senare på min partyhatt för den är verkligen värd att visas och den kommer få stå som prydnad här hemma.

Det här nya året då. 2009 var ett sjukt bra år! Har träffat jättemånga härliga människor, startat en ny del i mitt liv som jag älskar, jobbat en hel del(iaf i sommras), varit på massa konserter, festat var eviga helg(iallafall under hösten) och för det mesta varit jävligt lycklig.
Men 2010 ska bli ännu bättre! Ser framemot att träffa ännu fler härliga människor och fortsätta lära känna alla nya från i år, fortsätta på min underbaraste tid i livet this far, fylla 20, fira alla andra som fyller 20(och alla andras födelsedagar såklart), hultsfred, uppfylla drömmar och massa massa andra underbart.
Ska sammandtälla det gångna året med foton men eftersom jag kan vara ganska dålig på att ta kort ska jag för det första fixa bättre kamera(ny mobil med bättre kamera och spara ihop till en systemkamera) och ta sjukt mycket kort. För jag vet att jag kommer få vara med om massa roligt och jag hatar att inte ha kort som minnen.

Oj! Drog precis upp persiennen och shit vilket underbart väder! Idag blir det ta mig fan en härlig promenad! Igår någongång runt 14 kom jag på att mitt sl-kort gick ut vid tolvslaget. Smart där...Så det gäller att fixa nytt snarast möjligt men idag klarar jag mig nog utan. Det soppiga nu är att jag absolut inte har någonting att äta hemma. Det enda jag har är typ russin och ketchup och lite sånt men inte mycket som man kan bygga någon sorts måltid på. Så jag måste gå och storhandla...Hatar att handla när jag är bakis!
Jävligt skönt med 2 obokade dagar. Tänker göra precis vad jag känner för och bara vara. Fixa sånt som jag har skjutit upp men utan stress. Är nog det som är mitt löfte till mig själv det här året, att inte stressa(inte stress som att hinna klart med plugget utan mer psykisk stress om livet) och ställa massa krav. Vill bara ha det fritt och leva livet.

Lägger ut bilder sen men nu måste jag fixa mig(klä på mig) så jag kan gå till affären och handla bakismat och annat jag behöver.
Tjingeling! 

RSS 2.0