Avslut

Bloggen kommer tas bort så fort jag sorterat alla inlägg.

A monday without a twist

Nej nu måste det fan hända något oväntat i mitt liv. Börjar bli så sjukt rastlös! Visst har alla dagar sina ljuspunkter och jag får nästan hela tiden umgås med härliga människor men allt följer i samma mönster. Känner verkligen för att dra iväg någonstans och bara hypa runt i en okänd stad men sånt får vänta till jag är färdigutbildad, har ett jobb och är rik. Nu är det bara plugg, jobbångest och billig öl som gäller.
Längtar riktigt mycket till nästa helg då tentan är gjord på fredagen och det är dax att fira det med lite utgång och sen en helt fri helg. Funderar starkt på att köra en liten musee-dag och bara åka runt och vara lite kulturell. Men allt återstår att se.

Tjingeling!
Btw. På söndag gräver jag ner mig.


Morgonpromenad

Är på hugget trots sjukdom. Så inget besök på gymmet idag, pöjkarna får klara sig själva. Tog iallafall en morgonpromenad för att komma igång med dagen vad den än kommer innehålla. Så skönt att vara ute och gå när nästan inga andra är det. Så med tanke på att jag inte ens hittar här trots att det börjar närma sig ett halvår som sickla-bo, så tog jag en liten upptäcktsfärd. Lite vägar har jag gått förr men fortsatte bort mot nacka-hållet(tror jag). Så nu vat jag att det finns en bra promenadväg vid en sjö som kan vara jättemysig att gå runt i vår/sommar.

Men dax att sätta igång med pluggandet och städandet.
Tjingeling!
(har fortfarande johannas mobil så allt med kort blir lite knepigt)

Zzz

Håller seriöst på att somna just nu. Så sjukt tråkig föreläsning + bara 6h sömn. Men gårdagen gjorde det värt att gå miste om några timmars sömn. Sjukt god middag, trevliga människor och sen lite chill och öl på Hellströms. Så middag på Patricia kommer vara en återkommande aktivitet för oss torsdagsflummare.
Nej försöka lyssna en stund innan jag antingen blir upphämtad eller åker till Tälje för att möta upp mupparna där och åka hem till skogen.
Tjingeling!

Tänka sig

Tänk vad glad man kan bli för en dammsugare. Det kunde jag väl aldrig tro.

Tjingeling!

mobil

Min mobil är nästan helt paj nu så jag lånar Johannas tills jag köper ny. Fan tror jag ska konvertera till Sony Ericsson men det tänker jag inte erkänna. Aldrig! Så typ inga pics på ett tag då jag inte kan föra över kort från johannas mobil och vill inte blanda hennes och mina bilder. Babianarsle! rent ut sagt! Så nu behöver jag i första hand en ny mobil istället för en systemkamera. Vilket suger.

Nä lägger upp någon bild från helgen sen näs jag vägrar plugga mer. Fast om jag inte läst allt imorrn lär jag ha en väldigt arg gruppmedlem så nu blir det att försöka se alla de viktigaste styckena i alla dessa texter.
Tjingeling!

RSS 2.0