1 månad

1 månad kvar av detta underbara år. 1 enda fjuttig liten månad. Ett händelserikt år. Med avslut av vad mitt liv varit i 3 år och en start med hur mina kommande 3 år ska bli. Jag gillar starten mest. Fast utan slutet hade det inte blivit någon start. Känns lite som ett nyårs-inlägg just nu med massa om året som varit och året som kommer men det är ju då trots allt bara en månad kvar. Men så får det vara för jag är lite på humör för ett sådant här inlägg just nu.
Ska ta det lite lugnt och sova ordentligt för att klara en dag med massa plugg. Ska bli kul men kämpigt.
Men för att fira att det snart är jul och allt sådant där:
 

Och dessutom. Hämtade ut min VG-tenta idag och fick reda på att min grupp är en av de 5 grupper som ska få presentera vår festival för en jury. 5 av kanske 24 grupper.
Tjingeling! Och puss på er!

Hoppashoppashoppas

Det är tyvär 20årsgräns på debaser ikväll när Miike Snow spelar. Men jag och Sabina ska kämpa! Annars blir det sorge-öl på något sunkställe innan vi drar till 90's.
Snart dissar jag min vanliga spellista på Spotify och siktar in mig på enbart Miike Snow.
Tjingeling!

Ler i min ensamhet

Har sjukt tråkigt men man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta dom roligare stunderna. Men bara för att jag har så tråkigt kollar jag upp alla låtar från samtliga säsonger av Gossip Girl då jag alltid blir lika förälskad i alla musik som är med (förutom Lady GaGa she sucks for the most). Så nu sitter jag och småler för mig själv och känner mig riktigt lugn för första gången på länge.

Lovely

För en helg har jag ugn och tv. Fast eftersom datorn inte går att koppla ihop med tv kollar jag ändå bara på datorn. Serie-maraton it is!

Sjukt värdelös dag...

Kan vara den mest värdelösa dasg genom tiderna. Måste nog vara det. Har sjukt tråkigt men orkar ändå inte göra någonting...Har börjat lite smått med plugg men inte inför tentan som är det mest kritiska. Lär inte klara tentan den här gången. Men imorrn blir det bibblan för att plugga med några från klassen. Kanske får lite gjort då. Annars blir det bara segarfredag i övrigt. Om jag lånar J&K's lägenhet blir det nog laga god mat, köpa lite chips och kolla lite film. yeye... Har SJUKT tråkigt! Vill hitta på något.

Rutiner ja tack!

Nu har jag verkligen damp på mig själv! Skulle ta mig en välförtjänad sovmorgon till 9. Men icke sa nicke. Vaknade kl 7 av att jag hade så jävla ont i magen. Börjar tro att det är någonting jag äter som jag inte tål helt och hållet för jag har haft ont i magen ofta senaste dagarna. Men jag vaknade iallafall upp från världens mest störda dröm där jag kidnappades för att bergsklättra men klättrade mellan bord på bibliotek/fik istället och massa störda detaljer. Iallfall så fick jag jättejätteont i magen i drömmen och vaknade och hade ännu mer ont i verkligheten. Men somnade om och nu kan jag inte ens komma ihåg att jag stängde av väckarklockan. Så kl halv 11 steg jag upp. Inte bra! Måste ta mig i kragen nu och duscha för att vakna ordentligt. Sen blir det att ifxa lite ärenden, plugga och träna. Ok, kan inte träna så ordentligt för jag känner mig sjuk. Eller rättare sagt jag är lite sjuk men jag väggrar så det blir att ta några alvedon och ignorera allt som har med sjukdomar att göra. Min läkare kommer slå mig...Har 3 sjukhusbesök inbokade nästa vecka...jippie...Orkar fan inte mer nu!
Lyssnar på lite Regina Spektor och försöker bli glad. Taggar för fullt. Om mindre än 2 veckor är det konsert som gäller. Längtar!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas att dagen vänder och blir bra.
Tjingeling!

Sjukhusserier och sushikväll

suschi = mumma. Sjukhusserier = lovely. God natt! Vill bara lyckas somna för en gångs skull.

Sushi

Ikväll är det sushi med Johanna som gäller. Myspysigt! Firar lönen. Ska springa en vända på stan innan då det finns en heldel småkraffs som jag måste köpa. Fast just nu känner jag inte riktigt för sushi då jag har jätteont i magen av massa godis. Jag behöver någon som säger åt mig att inte köpa godis för om jag väl har godis hemma äter jag bara upp det direkt och mår alltid lika illa. 
Projektet är redovisat och nu är det bara reflektioner kvar och så får vi se om vi får redovisa för juryn. Hoppas det men vi får se helt enkelt. Om vi får presentera funderar jag skarpt på att kolla om någon har en rosa slips som vår presentatör kan ha eftersom rosa är vår accentfärg. Får sy en om det inte är någon som har en rosa slips. Hehe.

Fundrar på att åka hem till hnäs över dagen imorrn för att gulla med kattungarna. Men samtidigt har jag en hel del att fixa här i Sthlm så det lutar åt att jag stannar här. Ska ända hem om typ 2 veckor. Då är det julbord som gäller.








Lite smakprov på alla bilder som komma skall. Någon gång i framtiden...Snart fixar jag en riktig kamera.

Jaja, ska fixa lite plugg nu.
Tjingeling 

Naaw!

So cute! Emmas katt Silla har fått kattungar. 3 st svarta med lite vita fläckar. Mamma skickade ett mms på dom igår när jag stod på konserten. Så det blir kanske en liten dagstripp hemma över någon dag. Klarar inte av att vänta 2 veckor med att få se dom. Om jag tjatar tillräckligt mycket kanske jag får en. Som självklart ska bo hos Emma isåfall för jag skulle aldrig ha en katt uppe hos mig. Lägger ut bilden mammsen skickade senare för nu sitter jag i skolan och har inte med mig telefonsladden.

Konserten då då. Bilder från den kommer också senare. Såg då Tegan&Sara på Debaser. Dom är bra live och så men jag stör mig på att dom kan inte variera sina sätt att avsluta låtarna. Är inte någon sucker för deras musik utan mer att jag tycker att den kan vara soft att lyssna på lite då och då. som typ nu. Det är ju bra att jag lyssnar in mig på artister efter själva konsertan. Bra där...
Förbandet då. HAn måste ha varit hög i en blandning av ADHD. Or something. GAlen var han iallafall.

Ska fixa lite innan föreläsningen börjar.
Tjingeling! 

Alla får plats i mitt hjärta

Alla får plats i mitt hjärta då jag har lite för stort hjärta än vad som är vanligt för någon i min ålder. Så jag är absolut inte hjärtlös och nu har jag ett argument mot sådana kommentarer.

Är så jävla trött så jag skulle kunna spy. Men nu har jag ätit lite och blivit lite piggare. Tänkte slöglo på lite Gossip Girl innan Johanna ringer då det är dax att dra sig mot fridhemsplan där det blir lite öl. Så jag lyckas inte med en vit vecka...Äh får köra lite vita veckor nästa år.

Nä nu blir det Gossip Girl.
Tjingeling to all you people in my heart!

En vit torsdag

Torsdagar har kommit att bli min favoritdag på veckan. Eller rättare sagt starten på mina favoritdagar i veckan. Så torsdag-söndag är favoriterna. Måndag-onsdag är också roliga men inte lika roliga som dom andra. Men i skillnad från alla andra torsdagar stannar jag hemma idag. Ska plugga, har ändå inga pengar till öl och jag ska upp tidigt imorgon. Men den här torsdagen har varit helt ok ändå. Seminarie och förbereda inför nästa vecka men typ alla drog när uppgifterna var uppdelade men vi var några som satt kvar. 
Eftersom min inloggning på skolnätet inte ville funka kunde inte en kompis kolla upp min resultat som tillslut kommit upp så jag fick åka sista biten helt ovetande. Och självklart ville inte internet funka när jag kom hem men nu har jag fixat och jippie! jag fick VG på tentan. Med ½poäng tillgodo! Ibland har man skills. Min teori är att det var tentaölen som peppade och det verkar stämma efersom det verkar som att dom flesta klarade tentan. Duktig klass!

Nu är det lite till plugg eftersom folk inte kan fixa sina delar innan dom får det jag ska ha skrivit så det är peppmusic on and fullt ös.
Sen kanske det blir att kolla "Bruno".
Tjingeling!

Tentaplugg


Tentaöl

Hat och rosa naglar

Idag har jag: Hatat tele2 då hela nätet var nere, jobbat med min jätteduktiga projektgrupp, lärt mig suddat baklänges i word, pratat en del i telefon, fått tid för att kolla nacken på sjukan, varit på bio, ätit mini-bilar och just nu väntar jag på att mitt jätterosa nagellack ska torka. Mycket innehållsrik dag I must say. 

Är jätteglad. På fredag kommer pappa upp till sthlm. Han ska följa med mig på ultraljudet av hjärtat och sen ska vi göra stan som man säger i min familj. Och på lördag kommer Ellen som stannar tills tisdag morgon. Och nästa helg är jag lägenhetsvakt åt J&K. Inte för att det egentligen behövs men jag vill variera mitt boende lite och så ska jag passa på att laga massa mat som man behöver ugn till. Och kolla jättemycket på tv. Och kanske ha filmkväll. 

Var på bio med Johanna. Kollade "The Box". Kass i sig men asjobbig psykiskt. Vill inte se igen.

Ska ta och läsa lite i 3e Twilight boken tills jag somnar. Fast jag kommer nog somna ganska snart.
yeye...
Tjingeling Love To You All!  

Lalala

Sitter på en föreläsning med gamla etd:are. Ganska tråkigt. Jag vet ju redan vad jag vill göra så jag lyssnar inte så mycket. Istället kollar jag upp grejer till projektet. För det behövs verkligen! Men sådant löser sig alltid. Jaja...

Har börjat fundra lite på julklappar men det går käpprätt åt helvetet. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till folk, den enda som är typ klar är mamma. Där har jag och Johanna en superidé! Hon komer bli så glad!

Nä, om man skulle försöka kolla upp lite till projektet nu...Tjingeling! 

Fattiga veckan kan börja

Nu har jag iallafall mat så jag klarar mig fram tills jag får pengar igen. Jag har även nymålade naglar. Vilket gör mig glad. Så det är lila fingernaglar eftgersom det är lila ränder på tröjan jag tänkte ha på mig imorrn och så är tånaglarna röda bara för att. Jag menar, man ser ju ändå inte mina fötter när man går runt med skor hela tiden. Det är inte som på sommaren när man springer runt i flipflop. Så ja, fötter och händer hänger inte ihop men det brukar dom ändå inte göra. Whatever men jag är glad iallafall.

Längtar sjukt mycket till 5e december. Händer inget speciellt just då men tentan är gjord dagen innan och nästa kurs har inte hunnit börja. Ska försöka få med mig någon på Frank Turner konserten men om ingen vill hänga med så är inte det någon big deal. Och bara det att det är deccember är ett +.

Ska ta och plugga lite nu eftersom jag inte har gjort det än den här helgen.
Om inte det märks så är jag jätte flum och har damp på min egen rastlöshet.
Men Tjingeling iallafall!

Rastlös med stört mycket att göra

Är sjukt rastlös. Fast idag måste jag: Storstäda, diska, handla, göra matlådor, plugga och planera massa. Har fortfarande inte kommit ifatt med disken sedan torsdagens kick-off middag, men nu börjar det bli lite balans.

Igår var det då lite födelsedagsfirande. Kunde tyvär inte stanna där så länge efterdom jag skulle möta upp J&K och några till för att dra till strand. Glad över att jag inte behövde betala inträde för det trodde jag men det var bara om man skulle ner till källaren och kolla Detektivbyrån och det klarar jag mig utan. Speciellt när man är typ  helt pank. Ska handla upp mat fram till studiebidraget idag och sen får jag se hur mycket pengar jag har kvar... Men iallafall. Stannade inte på strand speciellt länge. Drog in till stan istället för att gå till Soap Bar men för det första var det 24årsgräns där så varken jag eller Johanna kommer inte in men vi tänkte att vi skulle försöka ändå. Men det behövde vi inte för det var fullt så dom släppte bara in folk om några gick så vi dissade det. Jag, J&K drog till McD istället innan vi drog till tuben. Är fett stolt över att jag gick i princip +/- 0 på kvällen. Ok, fördrickan kostade men sen köpte jag inget på strand och hittade en 20 när vi gick till tuben så den spenderade jag på McD. 

Nä nu måste jag sätta fart! Kan ju börja med att käka frulle... 
Tjingeling!

yeey men gaah på samma gång

Gaah! det regnar! Hatar att det regnar när man ska festa för då vill jag ju inte släppa runt på et jävla paraflax. Men YEEY! PARTY! Snart kommer Sabina hit så sak vi förkröka lite innan det där av till Marielle där det är födelsedagsfirande. Sist men absolut ine minst blir det utgång. Ikväll blir det Strand där jag möter upp J&K and all the other partypeople. Nu siktar jag mot dimman!

Tjingeling!

Men blää!

Bara för att jag sov länge imorse så blir jag inte trött nu. Drog från Johanna vid kvart i 12 efter middag bestående av amerikanska pannkakor och en skräckis på det. Inte så speciellt läskig utan mest kusligt-spännande. Och att slippa ta tuben och tvär för åka bil istället är verkligen tummen upp. Men jag var inte trött när jag kom hem och är inte det nu heller men jag måste nog försöka sova snart. En party-lördag väntar så det gäller att vara på topp!
Får ta och läsa 3e twilight-boken tills jag somnar.

Btw. Fick en bords-plastgran av Johanna. Blev väldigt glad! Så nu är det julstämning i lyan.


Har tömt minneskortet på både kameran och mobilen så det finns en hel del bilder som ska upp på fb nu men pallade inte sitta mer med det nu.

Fan vad jag längtar tills det är kväll! För nu är det ju faktiskt lördag.
Tjingeling!

Skrattfnatt

Är tydligen i den mest skrattbenägna projektgruppen. And I like it! Ständig skrattterapi skulle man kunna kalla det. Får se imorrn om vi kanske skrattat lite för mycket. Har blivit en del "mycket snack och lite verkstad" som man säger. Men det är ändå positivt att vi kan snacka så mycket med varandra. Och imorrn blir det att föra tillsammans innan biljarden. Shit! det är redan torsdag! veckan haar gått så fort men det är väl för att jag har kört full ös den här veckan. Eller man kanske inte precis har helt fullt upp om man kan gå och chilla i en mataffär fast man redan har allt man ska ha i korgen. men men. Imorrn blir kul punkt slut.
Ikväll börjar jag läsa 3e boken i twilight-serien. Så spännande! Måste bara duscha och packa lite först. Men jag vill läsa NU! Det är ju så spännande! Hur ska det sluta?
Jaja nog med flujmsnack för idag.
Tjingeling Love You All!

21.36

Mina grannar måste älska mig nu. Börja laga mat när klockan börjar närma sig halv tio och sätter igång brandlarmet strax efter. Fast jag fick lite mat till en matlåda iallafall så jag är nöjd. Och det blev riktigt gott! Vet inte vad jag skulle göra utan franska örter creme fraischen... Min ständiga räddning.
Lite sovmorgon imorgon och vill få ut så mycket som möjligt av denna underbara extra halvtimmen så det blir att plocka undan lite och sen slänga igång ett avsnitt gossip girl för att chilla lite innan jag somnar.
Tjingeling!

30timmarsdygn tack!

Det skulle verkligen behövas längre dagar. Hinner nästan inte med någonting av allt som måste fixas. Som tur är kunde jag strunta i handlingen idag eftersom jag ändå hade mat så jag klarar mig. Skönt att det inte blev någon opera heller för då hinner jag åka till gymmet och cykla lite. Med tanke på att det är typ allt jag kan göra i träningsväg just nu så får jag nöja mig med det. Hoppas bara att det inte är så mycket folk där.
Ska bli skönt att vara ledig på fredag. Då ska jag passa på att fixa massa som jag annars inte hinner. Typ ett litet besök på banken. Ska försöka boka tid hos läkare tills på fredag också för det känns bra i nacken nu och jag tror inte det var någon jävla spricka eller vad de nu sa. Kan inte riktigt tolka norska. Men jaja, man get the point om att det är fullt ös som gäller. Vilket jag gillar något enormt!
Nu är det dax att dra sig mot gymmet!
Tjingeliing!

Äntligen hemma

Tillbaka i sthlm. Kom hem till lägenheten vid 5 och strax efter det fick jag finbesök av J&K så det bjussades på nyponsoppa, glass och mandelbiskvier. Snällt av mig. Fast i den lilla 1an stannade vi inte speciellt länge. Det blev att köpa en pizza att dela på och kolla på amerikansk fotboll hos en av J&K's kompisar. Snälla som vi är köpte vi med oss chocklad och dricka. Glad att DIF klarade sig kvar i allsvenskan men det var inte huvudmatchen för kvällen. Eftersom jag inte är så insatt i amerikans fotboll och för att jag älskar att vara tvärt emot alla andra så hejade jag på New England eftersom dom andra hejade på Dolphins. FAst hade Dolphins vunnit hade jag förstås hejat på dem eftersom det alltid blir så att jag hejar på det laget som vinner. Förutom när det gäller DIF för dom hejar jag på i alla lägen.

Börjar bli dax att sova. Ska inte upp så jättetidigt (runt 7) men jag vill hinna läsa lite i andra Twilight-boken innan jag slocknar. Måste bara lyssna lite till på underbara Julian Casablancas. Underbar röst den snubben har asså!


Veckan består av mycket plugg men även opera(förhoppningsvis), bio, biljard och festande. Lovely!
Puss på er!
Tjingeling! and good night!

November rain

Jag älskar verkligen hösten. Men tyvär blir hösten jävligt jobbig. För två år sedan höll jag på att bryta ihop totalt men tack och lov blev det bara ett mindre break-down. Höll tillochmed på att hoppa av gymnasiet men eftersom jag vägrade ta studenten senare än planerat så jag tog mig igenom skiten. Förra året var lugnt. Den hösten mådde jag bättre än någonsin. Jag såg ett slut på helvetet med gymnasiet och jag tog ständiga weekends i Stockholm och kom bort från allt töntigt tonårstjaffs. I år är en skithöst igen. Skadan har inte precis gjort någonting bättre eftersom jag inte kan träna normalt och det är piss att ha kommit på rätt spår med träningen och fått in en bra rutin för att sen behöva börja om när jag väl kan börja träna igen. Men jag vägrar bryta ihop med tanke på att jag vill klara projektet i skolan galant med den grymmt bra gruppen vi blev och eftersom jag är projektledare måste jag hålla humöret uppe och peppa gruppen för jag vet att vi kan göra ett grymmt jobb och jag vet att jag kan klara det. Jag ser ljuspunkter med komma till skolan och träffa människor. Förhoppningsvis finns det en liten nyårsresa med på planerna men vi får se hur det blir med det. Det skulle vara riktigt kul men jag får se helt enkelt.

Nu sitter jag hemma i Hälleforsnäs och kollar på twilight. Ska snart till Flen med Emma och senare kommer släkten för att fira mamma. Så det är nog bäst att jag börjar göra mig iordning. Vet inte riktigt varför jag skrev om allt depp för det är någonting jag inte gillar att publicera men jag tror jag bara behövde skriva av mig. Ska skaffa en bok som jag kan skriva av mig i så jag kan publicera sådant jag verkligen vill på bloggen men ändå få ut tankar i skrivform. För jag vill vara den glada personen som många ser mig som för det är sån jag är men det kan jag inte vara om jag har massa jobbigt i huvudet.

Peace Out Love You All!

RSS 2.0