I'm alive!

Snacka om att varit rädd i onödan. Var abslout inge läskigt att flyga. Kände inte ens något i öronen. Men det lär jag göra imorrn med tanke på hur mina bihålor är just nu. Men just nu lever jag iallafall. Och har nyinköpta djävulshorn. Som blinkar.

Ikväll blir det fest hos en av Ellens klasskompisar. Sen blir det nog studentpub eller så. Me like!

Well, well cykelställ. Orka blogga. Tar tag i mitt liv på måndag.
Tjingeling!

Myspys i bibblan

Vid ett bord på plan 6 på Södertörns bibliotek sitter 4 tappra studenter och diskuterar diskursanalys. I väntan på dom andra studiekamraterna ska vi bli smartast. Dagens dresscode: Den som har jeans ska dö!

Seriöst nu. Sitter på bibblan, är dötrött, är väldigt lugn inför fredagens flygtur och på torsdag kväll ska vi supa skallen av oss. Ok, ska ta det lite lugnt med tanke på flygandet men jag tog i hand på att supa skallen av mig men jag håller nog inte mitt löfte men ska nog se till att den andre i vadet mår pyton på fredag. Mohaha! Nä då, nu ska jag vara snäll. Fast om jag skulle supa för mycket skulle Johanna mörda mig verkar det som. Så för hennes skull ska jag ta det chill.

Dax att återgå till plugget och detta kan bli veckans sista(och typ enda) blogginlägg denna vecka.
Ellen! Snart är det fredag!
Tjingeling Love U All!


Not my day...

Inte så här långt in på dagen iallafall. 1. Glömde mobilen hemma vilket jag kom på när jag nästan var framme vid tvär. Så det var bara att vända om. Har jättetung packning så jag var helt död när jag väl satte mig på tvär. 2. Hade tänkt dra till skolan lite tidigare än jag behövde för att betala en räkning och fixa lite på internet. Eftersom jag inte har internet hemma fixar jag det i skolan där jag kan koppla upp mig. Fast jag kom inte fram så jätte tidigt eftersom jag var tvungen att hämta mobilen. Fast efter att kollat folks statusar på fb och sen kollat schemat så visade sig att vi började 11. Inte 10 som jag trodde. Så nu är jag i skolan tidigare ändå. Nu hoppas jag verkligen att dagen vänder så allt går jättebra för mig.
Ska sitta kvar efter föreläsningen och plugga inför tentan. Det verkar som att det är fler från klassen som ska det så jag slipper sitta själv. Sen blir det träning innan det blir att åka hem och stupa i säng. Räknar med att sitta kvar i skolan jättelänge.

Tog en kvällsfika med Johanna igår på cafe fix. Jättemysigt cafe och jättekul att träffa Johanna. Vi hinner inte ses så mycket nu eftersom hon jobbar mycket och jag tentapluggar järnet. Men nästa vecka hinner vi förmodligen ses. Jag ska bjuda dom på middag och dom ska hjälpa mig fixa lite i lägenheten.

Kan det inte komma lite roliga människor snart! Jag börjar bli rastlös + att jag druckit kaffe och då blir jag allmänt damp och jobbig. Snart kommer alla vara dötrötta på mina dampdagar...
Men seriöst. Snart måste det väl komma lite folk.

Längtar som en tok tills på fredag! Ska bli kul att träffa Ellen och se vad Umeå har för något att erbjuda i fest-väg. Partyparty!
Borde kanske passa på att plugga lite när jag har tid... Äh! Jag har hela dagen på mig.
Tjingeling!

Med kaffe i magen blir allt så mycket lättare

Har en paus från pluggandet som går mycket bättre idag. Så nu kan jag faktiskt ta paus från någonting. Är snart klar i en bok så då är det bara 2 kvar. Fast dom ska jag inte läsa lika noga.
Höll på att somna så jag kände att det behövdes kaffe. Så nu blir jag snart pigg igen och kan mosa igenom dom sista kapitlen.

Ska fira lill-kusinen en sväng innan tåget går hemmåt för denna helg. Fast jag kommer tillbaka till hälleforsnäs redan om 14 dagar. Mammsen fyller år så jag har inte riktigt något val.

Ska återgå till mina älskade böcker.
Tjingeling!


Humor

Pluggandet har gått helt jävla käpprätt åt helvetet. Hade så mycket som for runt i mitt huvud så det gick bara inte att fokusera. Har väl kommit lite frammåt men inte ens i närheten av hur mycket jag hade behövt pluggat. Så imorrn är det att gå upp i bra tid, slänga bort alla tankar och bara plöja dom däe jävla böckerna. Bara jag kan få ordning och släppa massa tankar ska det nog gå bra. För jag är arg, ledsen, besviken, optimistisk, glad, rädd, och allt på en och samma gång.

I en paus eller vad man ska kalladet. Det går inte riktigt att ta paus frånatt inte göra så mycket. Hursomhelst gick jag förbi tvn och då började tydligen "cirkus möller" precis då så jag slog mig ner för av humor blir man iallafall glad. Men ack vilken besvikelse. Kan vara ett av de kassaste program jag någonsin sett. Inte rolig någonstans och det var massa snott och då speciellt från HippHipp. Riktig flopp. Fast jag behöver inte se det igen och jag kan inte råka se det heller med tanke på att en tv inte ens existerar i mitt hem. Som jag by the way saknar.


Min räddning i bristen på humor blir "Robins" som är ikväll och så har jag fixat Kenny Starfighter filmen som kan vara bästa svenska filmen ever.


Nä nu ska jag tjata till mig kex och ost. Som kan vara världens godaste av allt man kan äta. Nä nu överdrev jag nog men grymt gott är det iallafall.
Tjingeling! 

Placeboeffekt?

Nu har spikmatte-hysterin gått allt för långt. Spikmatta är ok, det är riktigt skönt men att det sen fortsätter komma massa spikgrejer är jävligt overkill. Som spikkudde och det senaste jag såg reklam om, "ryskt spikbälte". Bläddrade i en hälsotidning som jag hittade i köket igår som jag tänkte att jag kunde kolla lite i tills jag somnade. Då såg jag iallafall reklam för det ryska spikbältet. Det alltså ett brett bälte som ska ligga mot svanken i ryggen och sen runt hela magen. Sen ska man pumpa upp luftkanaler i bältet för att få lagom tryck enligt sig själv. Det ska då hjälpa mot svank-ont och för att få bättre hållning. Visst, jag har inte testat ett sånt bälte men va fan liksom, det har gått ganska mycket för långt nu. Och egentligen tror jag att det mest är placeboeffekt. Jag har väl också fastnat för spikmattan men inte så hispigt som vissa andra. Snor den bara av morsan när jag är hemma och är jäkligt trött för man somnar lätt när man ligger på den. Så enligt mig gör den bara en lugn och avslapppnad men hjälp mot smärta? På den punkten är jag väldigt tveksam. Jag tror mer på träning som stärker alla muskelgrupper och håller igång kroppen. För har man en frisk och stark(inte biffigt stark utan välbefinnande stark) kropp tror jag att man kan hålla sig pigg och frisk. Och om man äter rätt. Att äta rätt kanske inte hjälper mot smärta men om man får i sig allt man behöver håller man sig frisk och då kan man träna så kroppen mår bra och inte går sönder.

Läste en krönika i City i torsdags om allt tjatter om Rammsteins nya video. Tyckte den var grymt bra skriven. Läs den på http://www.city.se/ och bläddra fram till sidan 32 i torsdagens(091022) tidning. Ligger inder musikspaning. Kanske inte riktigt är en krönika men jag uppfattade den som det.

Nu ska jag kolla upp några saker till innan jag börjar råplugga.
Tjingeling!

Fuck också...

Hela mitt inlägg försvann för att jag plötsligt kopplades bort från snylltar internetet. Men vad jag ville säga i det inlägget var iallafall att vuxenlivet kan suga så hårt.
Men jag kan beklaga mig en annan gång när jag fått ordning på mitt egna internet. När nu det blir...
Tjingeling!

Seriösa-Sara

Sitter i bibblan och pluggar. Och riktigt effektivt också! Eller ja, när jag inte har lite paus för att kolla fb och några väl uppdaterade bloggar.
Föreläsningen var tillslut över strax innan 2 och hade jag inte haft msn,fb, family guy och klasskompisarna som tappert stod ut med mig hade jag nog dött. Men nu lever jag iallafall och pluggandet fortsätter. Den här tentan ska det inte vara några problem med har jag bestämt mig för. Ska klara den!
Intoduktion till samhällsvetenskaplig metod väntar. Den boken ska få mitt fulla fokus.
Tjingeling!

Kan det bli mer intressant?

Har svårt att tro att en föreläsning kan bli mer intressant än så här. Det är så man får skrivkramp av att anteckna allt. Hinner verkligen inte med så mycket viktigt som sägs. Om det är någon som nu inte fårstår ironin i det hela så är man jävligt trög som min granne vid denna föreläsning.

Idag är det den 20 oktober. Om det är någon som inte vet det. Men det betyder iallafall att det är 9 dagar kvar till tentan och 10 dagar kvar tills jag flyger till Umeå. Är stört rädd! Varför är jag så dum och flyger själv första gången jag ska flyga. Kommer sitta som ett nervvrak. Men vad gör man inte för världens bästa Ellen som jag inte träffat sen studenten. Och då hann vi knappt träffas då heller. Så egentligen ska det vara dagen innan studenten och det är ett bra tag sen nu. Över 4 månader faktiskt.

På tal om något helt annat så är det inte långt kvar till nyår. Bara typ 2 och en halv månad. Yeey! Jag och Michis satt och reflekterade lite över året som gått och kommit fram till att det har varit ett jävligt bra år hittills. Men nästa år ska bli ännu bättre. Fyller 20 och livet i sthlm fortstätter. Och livet i sthlm gillar jag så det kan knappt bli bättre. Jaja jag ska sluta tjata om hur mycket jag gillar att bo i storstan.

På tal om något helt annat #2. Jag kan nästan tillsätta titeln partyplaner på mitt CV. Eller nästan. Jag kan fan det. XD

Tjingeling!

Bara för att jag inte lagt upp bilder på länge kommer lite gamla godingar!


uschabuscha

Jag vet att det är ett i-landsproblem men blää vad jag hatar att jag inte kan sova länge när jag druckigt kvällen innan. Kom hem strax efter 4 och somnade typ halv 5. Då tycker inte jag att man ska vakna kl 10! Så nu har jag legat i min säng och degat sen dess. Fast jag inte är hungrig måste man äta så jag kirrade precis mackor med honung och ost och lite apelsinjuice till det. Apelsinjuice är så grymt gott när man är bakis men då ska det inte vara coop x-tras för den är sjukt äcklig har jag upptäckt. Hur som helst så känner jag mig inte precis tiptop idag. Men det ska inte hindra mig. Har en del att fixa så det är bara att sätta igång. När jag orkar... Ska dega lite till sen ska jag lunka bort till willy's och storhandla. Måste plugga en del idag också men jag ska ändå sitta på tvär och tuben ett tag när jag ska till vällingby för att hämta mina glasögon och köra lite thaiboxning, så det kan jag passa på att göra då. Om det blir någon thaiboxning vill säga. Får väl se hur folk mår men jag skulle gissa på att en del inte mår så bra. Men nått ska vi väl hitta på. Såg att det hade varit ett till avsnitt av hollywoodfruar så det är bara att kolla det online. Dom är mina stora idoler så det kan man bara inte missa. Perfekt att slö-kolla på. Tjingeling!

Ljuvligt!

Min helg har nu officiellt startart! Egentligen började den igår men med tanke på att jag satt i skolan med gruppen hela dagen ser jag inte det som helg. Idag är jag iallafall ledig så det blir en dag extra utöver en orginal-helg. Borde sätta igång att fixa något. Typ städa med tanke på att Michis och Alex kommer hit senare när Alex mage vill funka normalt och när det går något tåg+buss från etuna.
Hursomhelst så dissar jag alltså Södertörn idag fast jag borde sitta i bibblan och plugga till tentan. Tar en tripp till KTH istället. Fast inget pluggande där inte. Ska bara lämna lite grejer till Johanna, kolla på en klänning och förhoppningsvis få lite kaffe. På tal om kaffe måste jag sno en större termos än den jag har här hemma av mamma nästa gång jag är i Hnäs, alltså 7 nov. 
För att återgå till dagen, och min lite längre helg, så slaggar Michis här inatt medan Alex dissar oss för Galenskaparna. Så Jag och Michis får lite kvalitetstid XD
Bara för att man har helg är det inte precis tomt i kalendern. Ska absolut inte klaga för jag hatar att inte ha någonting att göra. Så imorrn ska jag träffa Johanna innan hon ska jobba för att träna och shoppa skor. Senare på kvällen blir det fest. Födelsedagsfest tillochmed. Var på tårtkalas hos födelsedagsbarnet i tisdags. Asgott med tårta! Riktig barnkalastårta också med massa godis på. Sånt gillar jag!

Borde städa lite så lantisarna inte får dammallergi. Och jag borde verkligen ta och göra mig iordning! Sa att jag skulle komma till KTH runt 11.
So tjingeling!


Yeey!!!

Klarade "Vad är design?" tentan!!! Vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle så nu är jag riktigt glad!
Har varit i skolan mellan 8 och 18 idag så jag är helt slut men inte fan tar pluggandet slut för det. Nu under dagen har det varit ett grupparbete som tagit min tid men nu ska jag gå över till lite tenta-plugg. Känns riktigt brs med grupparbetet då jag jobbar med 3 jätteduktiga och ambitiösa tjejer. Trots vissa problem tror jag vi kommer lösa allt. Fast till den här grejen kan man bara få G eller IG så det är inte precis så man satsar på något betyg eller så. För att vi kommer få G det går inte att tvivla på. Måste bara fixa lite mat nu så jag pallar att få in alla termer och shit.

Inte nog med att jag åker upp till Ellen den 30 okt så kommer hon hit den 21 nov. Riktigt skoj! Och så ses vi igen vid jul dessutom. Måste åka hem till henne i Hallsta under julhelgen eftersom hon får en liten vovve. So cute!
Vet inte om jag skrivit det i något tidigare inlägg men jag ska alltså flyga för första gången i mitt liv den 30 okt. Ska bli kul men läskigt. Som tur är så fäljer Johanna med till Arlanda så jag inte behöver känna mig helt vilsen.

men nu ska jag fira att jag slipper omtentan med lite nudlar!
Tjingeling!

Happyhappy

Kan inte vara så mycket annat än glad just nu. Jobbat lite så det blir extra cash i november, lagom till att slösa på julklappar, träffat underbara människor och bara mått bra. Ska bli grymt skönt med veckans första riktiga sovmorgon imorgon innan det är dax att packa ihop allt shit och dra mot mitt underbara hem.
Har haft en grymt bra vistelse här på landet med en helt galen fredag(som alltid) med Alex och Michis. Vänta bara tills videon kommer ut på fb för om jag känner Alex rätt kommer den hamna där. Idag lördag har jag då jobbat lite för att dra en repa på tuna park med m&p innan vi tittade in hos m&m för födelsedagsmiddag och fika. Stannade inte där speciellt länge då jag skulle ut till Martina och kolla på film och bara vara. Vi kollade på Ice Age 3 och Psycho. Båda var bra men jag dog nästan av skratt under Ice Age 3.
Fick även ett oväntat samtal av Umebon. Och det var inte som vilket samtal som helst. Om inte min mobil visar fel eller jag tänker fel så snackade vi strax över en timme! Så nu är det klappat och klart med en liten resa för henne ner till sthlm för att se hur jag har det och även passa på att gå på Tegan & Sara konsert. Min födelsedagspresent till henne.
Mina underbara vänner helt enkelt!
Fick faktiskt ett till oväntat samtal. När jag är på väg till Martina ringer Radiotjäns till mig och börjar tjattra om tv-licens och sånt. Alltså runt kl 19 på en lördag. Inte då man trodde att de skulle ringa precis.

Jaja nu ska jag försöka sova för att få ut max av mina möjligheter att faktiskt sova hur mycket jag vill.
Tjingeling!

En sak till bara. Danmark rocks!


Hat!

Känner ett mycket starkt hat mot 20årsgränser. Struntar fullkomligt i om det är 20 årsgräns på vissa pubar och klubbar men på en konsert?! Fuck debaser rent ut sagt! Så jag ska varken få se Phoenix eller Miike Snow för att jag kommer vara 7 månader för ung vid den tidpunkten? Ok, Phoenix kostade ändå 230 kr men med tanke på hur jävla bra dom är skulle det kunna vara värt det. Kollade inte vilken åldersgräns det var på Tegan & Sara men är det 20 där med vet jag inte hur helvetiskt arg jag kommer bli. Tacka vet jag att jag redan har biljett till Regina Spektor så jag får gå på en konsert iallafall. Men fan vad arg jag är ändå! Vill ju se dom andra spelningarna också!

Om jag nu bara lugnar ner mig lite så ska jag byta ämne. Dagens plan var alltså att få mitt hår mycket mycket ljusare. Men med tanke på hur många lager svart, brunt och rött jag har sedan tidigare blev inte resultatet riktigt som önskat. Vid utväxten blev det iallafall blond och då menar jag verkligen blond. Kritvit skulle vissa kanske säga. Jag hade ju som plan att ha i den ljusbruna färgen för att vara lite mer brunett ett tag till men det blev ändå ganska mörkt. Tråkigt. Är nu riktigt sugen på att göra något drastiskt flippat med denna tråkiga färg. Fundrar starkt på att köpa massa blondering och färga del för del eftersom topparna är jättemörka med tanke på resten. Det återstår att se vad jag kommer göra men om jag bara kan bestämma mig så är det Michis och Alex som får hjälpa mig. Fast jag vill inte se helt crazy ut på lördag när jag jobbar förstås. Äh, löser det här lilla problemet imorrn men sammanfattningen är iallafall att jag är trött på min hårfärg och att det är dax för en ändring.

Har även kommit på att jag glömde min handsprit. Väldigt smart med tanke på att jag köpte den för att i första hand ha när jag jobbat. Och då när jag väl jobbar står den fint på en hylla ca 12 mil ifrån mig. Bra där!

Är sjukt trött. Eller var det iallafall men nu börjar jag piggna till igen. Väckarklockan ringer kl 6 imorrn så det är väl bara att försöka sova så jag är pigg imorrn.
Oj, vad mycket jag skrev nu. Inte planerat.
Tjingeling!

P.S Jag Hatar även Milos låt Ayo Technology. Dom gör reklam för honom på spotify och då spelar dom alltid en liten bit från den låten och jag verkligen hatar den!
Peace Out!

Virrpanna

Tillbaka i Hnäs igen. Har varit här en hel del den senaste tiden känns det som. Men den här gången är det inte bara för att träffa folk utan nu är det jobb som tar upp min tid. Måste åka vid 6 så det blir att gå upp vid halv 6. Får inte försova mig! Ska ta sporthallen ikväll också så jag kan inte förbereda den tidiga morgonen med att gå och sova så tidigt heller. Men sova får jag göra på söndag. Är bara glad att jag har ett extrajobb så jag får lite pengar utöver csn.
Fast jag saknar redan mitt älskade fjollträsk. Men jag är tillbaka där på söndag så jag överlever.
Måste plugga riktigt mycket efter jobbet imorrn. Ska försöka plugga lite ikväll också innan jag drar till sporthallen men med tanke på att jag redan pluggat runt 7h totalt idag så är min hjärna inte riktigt med längre. Eller längre...har aldrig varit.
Blir lite tajt tidsplan imorrn. Måste hinna ut och springa lite också. Fast det kirrar jag. Får springa riktigt fort så det går lite snabbare.
Yeye nog med massa snack om ointressanta saker. Imorrn ska jag ha något roligare att skriva om. + lite bilder kanske.Nu är det plugg och underbar musik som gäller.
Tjingeling!

Önskas

Att dagarna var längre är något jag önskar något enormt nu. Har typ inte hunnit med någonting som jag skulle idag. Det enda som är klappat och klart är packningen eftersom jag drar hem efter skolan imorrn. Och med hem menar jag Hnäs. Eftersom det inte är några föreläsningar torsdag och fredag passar jag på att jobba lite eftersom det var många sjuka nu så det behövdes folk och jag har pengar. Så det blir lite extra i november vilket passar som handen i handsken med tanke på alla julklappar som ska köpas.
Så jag lämnar mitt älskade fjollträsk tills på söndag. När jag endå är hemma i uppväxttrakterna(nu lät det som att jag ver jättegammal!) passar jag på att träffa lite folk. Lovely!
Men nu är det verkligen dax att sova! Ska upp 5.45 imorrn...yeey...Får läsa lite i mitt hatobjekt kattboken så somnar jag nog snart. Det är något jag också önskar förresten! Att man fick sova mycket längre. Typ så man hade tid att sova kankse 9 h per dygn. Det skulle vara underbart.
Yeye... Sluta tjattra sov din jävel!
Tjingeling!

Mix of everything

Gråter av både sorg och lycka. Min älskling Lilleman har nu avlivats, över 14 år gammal. Grät innan jag ens fått det bekräftat men ändå visste jag. Det var en mycket speciell liten varelse som älskade livet. Den ultimata livsnjutaren. Men han hade levt sitt liv så det var dax men jag kommer sakna honom så enormt mycket! Kommer vara ett helvete att komma hem igen utan att bli välkomnad av honom.
Bland det sista han gjorde var att lyckas hitta en godispåse längst ner i Johannas väska i lördags fast han inte såg någonting. Så luktsinnet var det aldrig fel på iallafall.
R.I.P Carmody Keos - Lilleman 950602-091005

Men orsaken att jag inte bara gråter av sorg är för att jag nu beställt flygbiljetter till Umeå och min enormt saknade Ellen. Vi har inte setts sen studenten och det är illa! Så 30 okt - 1 nov ska vi göra Umeå osäkert. Längtar som fan och har redan börjat räkna ner! Så första gången jag flyger blir inrikes med en flygtur på 1 h som blir ganska lagom. Ska bli riktigt spännande! Första gången jag flyger och första gången jag åker till Umeå. Men dit ska jag fler gånger med tanke på att Ellen tänkte bo där i 3 år.

Med sorg och lycka Puss & Gull

Pluggisen

Vilken föreläsning! Helt grym! NOT!!! Grymt segt. Ja det märks kanske eftersom jag skriver här. Fast läraren kanske tror att jag är jätte ambitiös eftersom jag sitter och knappar på datorn. Pluspoäng till mig!

Danslektionen igår blev lite mer testomgång för min del. De som skulle ha dansat var inte närvarande pga bakfylla, sjukdom och slöhet. Fast 3 tappra personer iallafall. Jätte duktiga! Så nu verkar det som att söndagskvällar kommer bli testa på lite allt möjligt i aerobicssalen i Vällingen. Ska tydligen hålla dans igen och då kanske skivorna vill funka också. Fast på förfrågan av street så får jag väl slänga ihop något åt det hållet istället. Great...
Kan ju tillägga att jag aldrig känt mig så kass. Eller jo men shit vad jag har blivit kassare än jag varit. När jag skulle visa i rätt takt gick det asfort fast jag pitschat ner till -8! Har tappat allt totalt och hade absolut inget ös. Måste börja träna lite mer dans men det är lite svårt eftersom jag bestämt mig för att inte gå någon kurs då det är för dyrt och jag inte har tid. Äh får köra järnet när jag kör våran lilla söndagsdans eller nått sånt.

Missar Hollywoodfruar ikväll då Johanna jobbar. Så jag får kolla på webben någon dag istället. Sista avsnittet och allt. 

Yeye ska kanske försöka vara lite fokuserad på föreläsningen. Eller nått sånt...
Tjingeling! 


Börjar vakna...

Börjar bli ganska pigg nu efter promenad till willy's och några varv till tvättstugan. Det här med att fixa pannkakor är inte lika lockande längra men jag skulle behöva fixa nått att äta då jag bara fått i mig mackor till frulle och sen chips, jordnötter och dricka. Men jag är inte så pepp på mat...Synd att det är MAX som ligger nära och inte McD. Då hade det nog blivit krubb därifrån.
Dagens upptäckt är iallafall att man inte ska storhandla på en lördag när man är lite bakis. Så jävla mycket folk och då körde jag inte på en storhandling som förra helgen men det kändes fan så mycket jobbigare.
Nä fan jag måste ju äta så jag får väl ställa mig och fixa pannkakor. Blää!
Tjingeling!

Uschabuscha

Är nog lite bakis skulle jag säga. Inte riktigt bakis men ändå en touch av bakis-feelings. Huvudet är inte riktigt på top men annars mår jag ju finfint. Ok mina fötter hatar mig. Vad jag hatar är att jag typ aldrig kan sova speciellt länge när jag festat. Kom hem strax innan 3 men lyckades inte somna fören kanske halv 4. Men sen vaknar jag innan 10! Vad fan är det här liksom? Jag vill ju sova jättejätte länge. Fast nu ska jag bara sega lite till sen börjar det bli dax för frukost. Kanske skulle göra pannkakor...Men jag har ingen mjölk hemma så då måste jag till affären innan. Äh ska ändå storhandla idag så jag får käka lite mackor så jag orkar med det och sen kan jag göra pannkakor. Kan ju passa på att panta lite burkar när jag ändå är i affären. Det är nog dagens enda måste, att städa upp i lägenheten. Blev bara ett kraschat glas men sen är det en del ölspill på golvet. Klantiga människor.

Men det är iallafall värt att vara seg idag för det var riktigt kul igår. Speciellt på meddis. Hade det inte varit så kallt och alla var tvungna att dra mot olika håll hade jag gärnat setat kvar där ett bra tag till. Känner mig lite dålig över att folk var vid mig innan jag kom hem så dom fick sitta vid uteplatsen och vänta i kylan. Oops!

Tjingeling!


Not my day

Shit vad allt gått käpprätt åt helvete sen jag kom hem efter en sväng på klätterverket(som åskådare) och ett väldigt snabbt varv på köpcentret. Jag har spillt gulaschsoppa över min vita tröja och typ hela golvet. Och inte lite då utan det blev en enorm fläck på tröjan som jag inte vet om den kommer gå bort och det var verkligen splasch! rakt på golvet. Tillslut lyckas jag få ihop lite mat som består av en riktig mix av det jag hade hemma. men när jag väl har maten klar är hungern som bortblåst och jag orkar typ ingenting av denna festmåltid. Av ren snålhet äter jag nästan upp allt ändå. bara för att. Så nu är jag proppmätt så jag nästan mår illa istället. Gaah!
Tröjan ligger i blöt iallafall så får vi om jag lyckas få bort fläcken. Lär jag inte göra men man kan ju hoppas. Och nu har jag spotify! Gilar det något enormt och förstår verkligen inte hur jag klarat mig.

Jaja dax att fixa lite uppvärmning tills på söndag. Bra att jag kan vara i salen 2 h innan dom andra kommer så jag får testa allt. För det är lite krångligt att köra ordentligt i lägenheten. 

Är lite nyfiken på hur många vi lyckas få in i min lägenhet imorgon. Kanske skulle satsa på ett världsrekord. Eller inte...Kul ska det bli iallafall och det är nog tur att jag har loftgången. 

Är för hypad för att sitta här och vara seriös.
Tjingeling!
 

Messmörskladd

Test: Går det att äta messmör utan att det blir kladdigt? Upptäckt: Dumt att äta mackor med messör framför datorn efter som det kladdar så mycket. Resultat: tangenterna är aningen kladdiga.

Torsdag morgon första dagen av oktober. En alldeles udnerbar månad måste jag säga. En riktig mysmånad vilket är en tummarna upp-grej.

Fan nu fick jag ont i magen. Dumma mjölk! Om man värmer mjölk i micron ska den ju bli varm men nej min mjölk vägrar.

Tillbaka till ämnet. Första dagen i oktober men sista dagen i skolan för denna vecka. Ok, jag ska dit imorrn men då är det inte föreläsning. Party Party! förfest nr.2 är räddad nu iallafall. Ska bara försöka skappa en grund-spellista och sen får folk fylla på med låtar så det blir olika så det passar alla.

Måste hämta tvätten. Tjingeling!

RSS 2.0