random pics




helt crazy asså!

Tanke: Jag följer för få bloggar och dom jag följer uppdaterar för sällan. Ta det som en pik folk.

Tack till Isabell som håller koll på donkens nyheter. Mitt liv är räddat då colasåsen kommer tillbaka. Yeey! Jubel i familjen Bach´s vardagsrum.

Härligt med en ledig eftermiddag. Får väl tacka Oscar som är sjuk och alla övriga i ensemblen som är halvdöda. Var så jävla trött så det var skönt att komma hem och chilla. Hann inte käka i skolan så det blev uppvärmd pizza som låg i kylen och lite smått och gott som jag hittade. För en gångs skull hade vi faktiskt lite att välja på. Nu sitter jag och 2 av 3 syrror och käkar chips och lys melk. Tjockis dag på hög nivå. Och vatten till det.

Sitter vid Idas bärbara och nu ska hon tydligen ha den. Bara för att jag använder den. Ska väl ta och börja med mattepluggandet så det är väl lika bra att jag stänger ner.
Peace Out!

va vill du? men kom då!

Hälften gjort, hälften kvar. Och en härlig ledig dag i mitten. Men en fullbokad härlig dag. Vet inte riktigt än när jag drar men någon gång runt 12 eller så åker jag till Etuna för att träffa Michis. Vi har shopping och fika på schemat innan det är dax att dra sig mot teatern för att kolla på dansskolans föreställning. Hela 110 spänn har jag läggt ut på biljetten så bäst fan att det är bra.

Nu förstår jag vad Michis menade med att 99-orginalet var sämre än Macbeth- versionen. Det är inte bara sångaren som är sämre utan hela låten är väldigt b efter att ha hört Adam och folket som är grymma. Trodde dock inte Michis först för jag brukar gilla låtar som andra inte gillar men hon hade fan rätt den här gången. Pappas kommentar igår om slagsmålsnumret: Jag förstår inte hur en så tanig människa kan groula sådär. Ok han sa inte goula, han sa skrika. Men  vad han säger och vad han menar är 2 helt olika aker.

Har nu fått svar på min fundering kring cola-såsen på donken. Den har utgått ur sortimentet och ska inte säljas mer. Emma och jag blev grymt besvikna för vi tycker chokladsåsen där smackar röv. Hur kan man göra så mot mänskligheten? 


Det blev iallafall en livlig biltur hem igår då jag och Emma kirrade en ny inspelning och satt och sjöng massa låtar jätte högt och jätte dåligt. Päronen blev något trötta på oss. But does it look like we care?

Jaja, lite random pics från den senaste tiden. Har inte lagt upp så mycket pics då jag inte ens orkat lägga in dom på datorn från mobilen. 

Partyhyllan hemma hos Emma. Fixad by mig.







Peace out!  

lördag

Nu är det mindre än 50 dagar kvar till studenten! Och det är hur man än räknar för alla säger att det är olika många dagar kvar men nu är det absolut mindre än 50 på alla sätt och vis.

Om man har tidningen Folket så kunde man i torsdags läsa ett reportage om mina gammelmorföräldrar. Dom firade nämligen 65-årig bröllopsdag vilket inte är så vanligt. Det finns något fint namn för det antalet på bröllopsdagar men det minnsjag inte vad det hette. Egentligen skulle det bara vara en liten notis i tidningen men när tidningen fick in notisen från mormor ville dom göra en hel artikel. Dom är så gulliga och jag har aldrig vetat hur de träffades mn nu vet jag det när jag läst artikeln. Rolig som min g-mormor är så hade hon klagat på bilden och menat att hon såg ut som en gorilla. Vilket hon inte gjorde då både hon och g-morfar såg väldigt pigga ut för att vara 83 respektive 85 år.

Idag är det alltså lördag och jag som hade tänkt att jag skulle hinna fixaoch dona lite innan jag åker till Västerås för att ha en föreställning ikväll igen, men icke. Först så kom jag inte upp ur sängen för jag var så trött men tillslut segade jag mig iväg till dischen. Sen blev det frukost ute i solen. Härligt! Kall oboy, ostmackor, en tidning och brillorna på. Om intresseklubben skulle vilja anteckna... Men nu måste jag snart åka så det är väl bäst att jag pckar ner allt som jag behöver och plattar håret. 
Ikväll ska M&P och m&m och Emma kolla på föreställningen. Skojigt! Men då jag påpekade att de skulle filma vissa delar då jag vill se dom direkt efter föreställningen så var pappa inte sen med att kontra med att jag kunde glömma det då dom aldrig annars får ta kort när jag dansar. Självklart var han inte allvarlig, han kan bara inte låta bli att dryga.

Har så mycket att skriva men nu hiner jag inte skriva mer. Och till nästa gång jag sätter mig framför datorn lär jag väl ha glömt typ allt. Jaja, en risk jag får ta. Finns alltid nya grejer att skriva om hea tiden.
Lovely lördag! Puss och Gull   

hey you

Är helt slut i kroppen och har blåmärken överallt. Orkar knappt stå upp. Men fan va kul det är att äntligen vara igång med föreställningen på riktigt. Hade premiär igår (+smygpremiären för bäckby på förmiddagen) och idag har det varit en lunchföreställning. Lite småmissar typ hela tiden men vad gör det? Kul när en lärare har koll på en hela tiden under en dans och ser till så man inte gör något fel och inte gör det enligt den men sen flackar med blicken (strikt förbjudet i just den dansen.Ok inte så mycket till dans, vi står typ still och gör massa handrörelser) enligt en annan lärare. Oops...

Nu sitter  jag i mitt rum och lyssnar på soundtracket till Across The Universe som är världens bästa film. Ska ta och kolla på filmen när jag bloggat klart. Har inte sett den på jättelänge fast jag tycker den är helt underbar. Ska ta pch krypa ner under täcket och kolla på filmen tills jag somnar. Iochförsig lärjag somn ganska snabbt med tankepå hur trött jg är men ändå. Höll tillochmed på att missa Hnäs station för jag höll på och somna hela tiden under sträckan mellan Etuna och Hnäs. Det hade varit klantigt.

Har liksom ingentig att skriva om och mina höfter gör så jävla ont så jag bara vill lägga mig ner och dö så jag skippar det här nu och slänger igång filmen.
Peace out!

Blir jävligt irriterad över att jag inte hittar "99" i orginalversionen. Bara så alla vet! 


lugn som en filbunke

Just nu är jag helt lugn inför premiären av Macbeth som är imorgon men imorrn när man står och väntar precis innan ridån går upp kommer jag dö. Om man har blivit nervös vid dom stunderna under repen så lär man bli helt flippad när det är på riktigt. Ska bli riktigt skönt att komma igång med själva föreställningsbiten. Dagens träning gick grymt bra, kanske tillochmed lite för bra. Inte bara för mig utan för alla så stämningen var nästan på topp. Skojigt! Vilka härliga människor man har omkring sig hela dagarna. Att man gör det stora projektet i slutet är egentligen synd för blir mer tajta som grupp för varje dag som går och man har kommit varandra närmare. Jag kommer verkligen sakna alla!

Måste ta och packa snart så jg inte glömmer någonting imorgon för gör jag det blir det panik x100. Och det orkar jag inte med. Så det gäller att få med sig allt och ha koll. Kommer inte hem igen fören på torsdag eftersom jag ska sova hos Hilal imorgonkväll. Går inga tåg liksom... Men jag har iallafall sovmorgon imorgon och det är skönt! Tåget går strax innan halv 8 så jag går väl upp vid halv 7. Riktigt bra sovmorgon om man jämför med alla mornar förra veckan och den här veckan hittills då jag gått upp strax innan 5.

Har under den senaste halvtimmen kommit på att att lite kaxigare popgrupper som All Time Low, We The Kings osv är riktigt bra! Eller kanske inte bra me skönt och lättsamt att lyssna på. Like it!

Ska sätta igång med packandet samtidigt som jag dansar runt till poppellipoplåtar.
Puss och Gull (så Alex vet, inget nytt uttryck, vi använder det enhe del i lilla familjen)

sour kål

Zzyzx road - stone sour

Jätte trött, tänker inte skriva. Så nu ska jag kolla på resten av "marie antoinette" som försök på hur länge jag klarar av att vara vaken. Lär inte bli länge. Fullt ös hela dagen byút i love it!

Puss och Gull

söndag kväll

Snart är det Filip och Fredriks nya program som gäller men först packa jättejättefort.

Har skickat efter en studentklänning som jag hoppashoppashoppas på att den sitter bra. Lägger ut en bild när jag får hem den om typ en vecka eller så. Vill verkligen ha den så den måste sitta bra!

Mot tvn! Peace Out!

söndag

Känns som att det är lördag då hela veckan varit måndag. Eller ja, jag har inbillat mig att det bara vart måndag för att det skulle kännas lite lättare att klara veckan. Men nu är det alltså söndag och veckans sista dag. Jag sitter i (min)bäddsoffan hos Alex(som fortfarande sover) och fördriver tiden med att klicka runt lite på nätet. Vi skulle ha haft filmkväll igår när Alex kom från tävlingen men hon va typ dö så vi struntade i det och gick och sov istället. Eller efter ett tag somna vi iallafall. Snackade lite om de återstående tävlingarna(som vanligt) först innan vi lyckades somna.

Var då redan hos Alex när hon kom hem vid 01 då jag lånat extranyckeln och åkt dit efter skolan. Ja det är sant. Skola på en lördag. Fick med mig Michis hit också så jag fick sällskap och då det vart en jobbig dag både fysiskt och psykiskt så behövde vi lugna ner oss framför tvn med chips, dipp, kakor och cola. Hade tur med att det var "10 orsaker att hata dig" på tv. Tyvär hann vi inte se hela men från typ mitten iallafall. När Michis drog hem vid 21 så blev det till att zappa på tvn för att fördriva tid men blä vilka dåliga program det är på lördagar. Fanns verkligen inget att kolla på och jag vågade mig inte på att försöka koppla om så man kunde kolla på dvd. Men jag chips och cola så jag överlevde.

Idag blir det tävlingsträning och solning för att sen ta tåget hem och påbörja mental förberedelse för den kommande veckan som består av rep och att föreställningarna börjar. På onsdag är det premiär och sen rullar det bara på med 1 eller 2 föreställningar varje dag fram till den 29e. Som tur är får vi söndagen ledig iallafall och då ska jag och Michis passa på att gå och se dansskolans föreställning som vi då inte kan vara med på den här gången. men det ska bli riktigt kul att bara få kolla för en gång skull. Och slippa hjälpa till i garderoben. För det hatar jag men man får göra det varje gång.

Ska ta och fortsätta kolla runt lite på nätet och snart blir jag väl tvungen att väcka Alex eftersom vi måste dra om typ en timme för att hinna till träningen.
So Long!

Vaddå liv?

Nej man har fan inget liv när man går i skolan. Idag kom jag hem vid typ halv 7 efter att jag fått åka bil från V-ås(så skönt!) men då var det bara att sätta sig och äta. Men min lilla plan med att sticka ut för att springa gick ju käpprätt åt helvetet. För det första så kan man ju inte springa direkt efter att man ätit och då skulle klockan bli så mycket innan jag kom iväg och sen så dog jag typ efter maten. Blev helt proppmätt så jag fick ont i axeln. Så jag skippade springrundan vilket innebär att jag inte hinner ut någon dag den här veckan. Fan!

Slapp alltså åka tåg från V-ås då pappa var på en liten shoppingrunda på biltema då bilen ska opereras och han alltid vill ha nya grejer till hojen. Var riktigt skönt att åka bil och så var det kul att snacka lite med farsan. Han är så rolig när hon pratar om hojen eller banan eller klubben. Kul att han kan hålla på med något som han gillar. Jag menar jag har ju alltid haft simmningen eller innebandyn eller liknande och nu har jag dansen men han har ju alltid bara varit hemma, tränat lite i hemmagymmet eller så och donat med bilarna men nu har han ett eget intresse som gör hans vardagar lite lättare. Och han är så mycket gladare sen han köpte hojen. Ja han är bra rolig min farsa.

Egentligen är det ganska mycket problem och bekymmer just nu men jag orkar bara inte bry mig. Vill bara skjuta allt åt sidan och umgås med mina kompisar och göra saker som jag tycker är roligt. 

Tänkte ta och kolla på "Marie Antoinette" för att bara slappa innan jag somnar. Ida säger att den suger men då kanske den är bra att kolla på när man ska sova. Ska väl ta och kolla på den då men måste passa på att skriva en liten efterlysning. Om någon hittar mitt solglasögonfodral får man gärna säga till. Jag tänkte på dom som jag umgås jätte mycket med och har ganska bra koll på mig borde kanske ha sett till det.

Så ska ta och lyssna klart på Naive - The Kooks och sen är det filmen som gäller. Så go' natt och so long!
Peace out!

zzz

Är så jävla trött så jag skulle kunna somna direkt i datorfåtöljen. Men nej det ska jag inte för jag ska faktiskt äta någon slags lätt middag då det är hyfsat många timmar sen jag åt något ordentligt. Whatever orkar fan inte skriva något ordentligt så nu skiter jag i det här.

Go' natt and peace out!


fight!

Klockan är inte ens halv 9 än men ändå sitter jag här och har redan duschat och borstat gaddarna. Är helt slut i huvudet. Och min hårbotten lär inte må så prima under föreställningstiden. Något mycket man ska få tupera och inte lite med dust it och spray som ska i heller. Men det var skoj att ha någon som fixade lite med håret på en men alla frisyrer kunde jag lätt ha fixat själv. Och löshåret är en riktig besvikelse. Är bara en liten hårboll som ska sättas fast med hårnålar.

Höjdpunkten under denna första repdag är iallafall slagsmålet med musikerkillarna. Nej, vi slogs inte på riktigt. I ett nummer ska det vara en liten fight så då ska vi dansare slåss mot varsin musikerkille och det var askul! Killarna var jätteduktiga på att ta till sig vad de skulle göra och det var jättekul att få slåss lite, även om det bara var på låtsas. Killen som jag slåss mot var tillochmed bättre än mig på att komma ihåg vad vi skulle göra för slagkombinatination. Men det är väl bara för att jag är så allmänt virrig. 

Nu är det seriös solning som gäller! Jag ska sola imorrn, på fredag och på tisdag med Hilal och se lär det ju inte bli så svårt att få med Alex att sola på söndag efter dansen. Eller?

Jaja, tänke slötitta på "27 Dresses" för att chilla lite. Så det är väl bäst att jag gör det nu.
Puss & Gull 


2 små mongon promenerade

2 små mongon promenerad i en liten trappgåååång. Yeye, you know the melody. Bara det att jag och Emma ändrat texten en aning.
Har fortsatt flytta Emma så nu är snart lägenheten på 3e våningen tom efter allt springande upp och ner för trapporna. Dagens träningsform skulle man kunna kalla det för det var väääldigt jobbigt.
Dagens skojigaste var iallafall att panta 2 stora soppsäckar fulla med burkar och flaskor. Otur att de flesta ölburkarna var importöl annars hade det blivit mycket mer än dom 74 kr jag fick som blev min lön för hjälpen med flytten.

Imorrn börjar repen med Macbeth så det är 3 teorifria veckor som väntar för att kunna fokusera bara på föreställningen. Så ikväll har det packats och sytts. Alla kläder till föreställningen ska med imorrn så jag slipper släpa det sen. + att man ska ha med mat och frukt och massa småsaker. Mamma sydde nattlinnena och jag lyckades fixa kavajen. Effektivt arbete.

Oj, vad mycket klockan har blivit! Har ingen koll nu när man har haft lov i en vecka men eftersom jag ska upp vid 5 imorgonbitti så är det dax att gå och sova. Fast tyvär är jag inte trött så det återstår att se om jag kan somna.

Äh, det är väl bäst att jag lämnar datorn nu och fixar det sista så jag kan gå och lägga mig sen.

Go'natt! Peace out!

fresh

Känner mig jävligt fresh! Gick upp tidigt imorse, gymmade, stretchade(aj om faaan), solade, duschade, nytt smink och tada! Så jävla fresh! Fast morgonen blev lite smått stressig eftersom jag inte ville upp först så vaknade jag till ganska fort för att sätta mig i bilen för att hämta upp Ida och sen åka in til Katrineholm. I Katrineholm skulle Ida jobba på nautilus och jag följde med för att träna och sola. Så det blev en liten genomgång av de större muskelområdena så jag lär ju ha lite träningsverk imorrn. När jag ändå var varm i kroppen så stetchade jag ordentligt också. Både träningen och stretchen gick kanon! Som planerat skulle jag sola och så blev det. Blev lite extra glad när snälla tanten i receptionen inte ville ha betalt. Så 25 minuter solning helt gratis. Sånt gillar jag!
Nu när jag kommit igång lite mer har jag fått lite motivation och nu är det allvar. Från och med nu är det mer träning och striktare kost. Så please alla som läser detta som jag umgås mycket med. Fresta mig inte, jag ska inte käka godis och annat sunk. 

 Igår var det middag ute i skogen hos mormor och morfar. Inte nått big fan av påskmat men men...Kul att träffa kusinerna som man inte träffar så ofta. Blir lite segt att vara hos M&M så det blev lite promenader ute för att ha något att göra.


Idag efter besöket i Katrineholm så var det middag med den andra delen av släkten. Fortfarande inte så pepp på maten men det var skoj att träffa alla och oj vad skoj det är att dryga med Samuel. Speciellt att slå honom. Nä så mycket slåss jag inte. Dessutom är han snart mycket starkare än mig och då kan jag ju få igen för all skit.

Jaja, nästa gång man träffar den närmaste släkten är väl på studenten då. Gaah! vad jag längtar. Det enda bekymret är allt med sommarjobb. Har inget säkert men man får se. På nått sätt ska det väl lösa sig.

Tappade orken att skriva så jag struntar i det här nu.
Puss & Gull

what the!...

Ida ockuperar min säng. Hon har somnat med mina lurar i öronen. Bevis på att min musiksmak inte är så hemsk kanske?

Sitter och lyssnar på p3. Vad ovanligt...Men nu jävlar ska dom spela live musik med The Kooks! Wow! Nu lärde jag mig nått nytt - Deras bandnamn kommer från en Bowie-låt. +poäng till dom. Hade glömt hur underbart bra dom är. Säger bara det. Lyssna annars missar man något!
 
Så jävla underbar dag! Har gått en sväng på second hand i Hnäs och så en liten tur på Lager för att fika. Träffade Jannica som jobbade i fiket. Iallafall. Hittade en så jävla snygg tischa på Lager (köpte den dock inte). Dom har nått jävla gästspel där det är typ 7 (b)kändisar som designat varsin del a de 7 dödssynderna. En som Bob Hanson designat va så grymt snygg! Den var väldigt enkel, gillade den mest i blått men så var det en liten ficka p bröstet och ett tryck där det stod "lycka är att ha skitmycket grejer". Den bara skriker Sara!
När jag kom hem från Lager blev det solning på altan. Så jävla varmt! Så jag borde få lite färg då jag satt i lite me än en timme och solade.




Är tydligen inte för gammal för påskägg! Vi systrar fick allt varsitt fullt med godis + varsin present. Jag fick en ljusblå skjorta med blommor på. Låter kanske inte så snyggt men är jäkligt nice! Gillar presenter asså. Det skulle man få oftare så kanske man skulle vara lite gladare? Fast samtidigt kan man ju knappt vara gladare i allmänhet än mig.

Ska snart dra till m&m för påskmiddag. Hoppas jag får mer påskägg.

Puss och Gull


Hurtbulle

Var ute och sprang idag igen. Fast idag gick det sämre och dessutom var det mycket tråkigare att springa själv. Ger inte upp lika lätt om jag springer med någon annan. Som Johanna sa "jag visste inte att du hade så mycket Ida i dig" då hon inte visste att jag också kan vara en jävla tävlingsmänniska.

Var ute vid Tuna ett tag med morsan för att fortsätta leta efter en studentklänning. Men jag hittade ingen fast jag testade en hel del. Testade tillochmed en vit fast jag inte vill ha det. Gjorde det mest för att få tyst på morsans tjat om att jag borde ha en vit klännig. Hittade en som jag gillade som var typ vit med stora rosa blommor på men den satt asdåligt. Och typ alla klänningar är så jävla korta.
Har 2 nya förslag men dom känns inte riktigt jag liksom. Båda är från MQ och är rutiga. En är väldigt stark i färgen och är typ turkos, röd och gul. Den andra är lite ljus röd/rosa.
Har börjat fundera på om jag inte ska ha en klänning jag köpte i Tjeckien förra året för den gillar jag mycket och så har jag bara använt den 1 gång så den är ju typ helt ny. Men jaja, jag får se hur det blir.

Haha! Jag vet någonting som ingen annan vet! Förutom morsan då...

När vi var ute vid Tuna passade vi även på att gå in på Coop och köpa mjukglass. Helt otroligt asså! Nu har jag inte ätit mjukglass på jättejätte många år för jag slutade gilla det men nu gillar jag det igen! Yeey! Så nu vet man vad jag kommer leva på i sommar.


Hittade precis "The Plan 09". Hade faktiskt massa nyårslöften och av alla dom har jag hittills fixat 2. Och det var att göra högskoleprovet och söka till högskolan. Av typ 20 grejer har jag fixat 2. Det är ju fan patetiskt! Iochförsig är det kanske inte riktigt löften utan mer ett upplägg för att sakeroch ting ska förbättras. Får väl börja följa "the plan" så jag faktiskt gör saker som jag bestämt mig för.

Ska ta och se om det blir någon middag. Är fett trött och det känns som att jag ska bli sjukare igen och det vill jag verkligen inte.

Puss och Gull!

bad hair day

Blää vad hemskt mtt hår är idag! Går bara inte att fixa. Om man bara hade långt hår så man kunde slänga upp det i en knut... Men nu har jag inte långt hår så det får väl se ut som ett fågelbo.

Ska in till Etuna en sväng för att droppa Johanna och då passar jag och morsan på att åka till Tuna och kolla lite.

Btw. Nu har min farfar fb. Hoppas han inte kollar mina bilder =S

Puss och Gull

brother from another mother

Tänkte precis tanken "jag kanske skulle gå och sova tidigt idag för jag är nog ganska trött" men nej nu sitter jag här igen. Fast iochförsig, man kan ju inte gå och sova utan att skriva ett litet inlägg.

Oj vad mycket man hunnit med idag då. Ok, sov lite för länge men sen vart det fart i stugen. Efter en lång frukost och lite knåpande med bit för bit och korsordet tillsammans med Emma och Johanna så tog jag och Johanna en promenad ner till Tallsjön och runt i övriga Hnäs. När man väl kommer hem igen blir det till att rensa garderoben för att Johanna och Emma bara vill se ut som mig hela tiden. Men det behövdes verkligen rensas. Oj vad jag slängt bort grejer nu och det känns jävligt frächt att lämna plats till lite nytt. Lite framåt i tiden, efter en panikartad lunch så var det dax för att agera flyttfirma så vi slängde oss iväg till Flen för att fylla upp bilen med kartonger och ikea-kassar och sedan åka tillbaka till Hnäs för att tömma bilen igen.



Väl tillbaka i Hnäs blev det en liten husesyn då inte Johanna sett huset när det är tomt. Och dessutom blev det lite surprise då Emma gav friggeboden som står på tomten till Johanna för att inreda och bo i när hon är i Hnäs.
+ att jag hittade en lergök. Asrolig ju! Har faktiskt aldrig spelat på lergök förr men jag var grymt bra!



Hursom helst. Känns onödigt att skriva vare liten detalj av min händelserika dag så en kort liten sammanfattning istället så jag kan skriva om annat sen.

Hurtbulledag idag. Har hunnit:
¤Gå långpromenad
¤Sprungit med flyttlådor (Emmas lägenhet ligger på 3e våningen)
¤Cyklat en del
¤Sprungit en liten tur
Dessutom har jag städat i sporthallen, kör grejer till Ida och massa,massa annat som jag inte kan komma ihåg nu. Ja, jag känner mig fett duktig så det är därför jag skriver allt jag gjort.

Lite random pics från dagen

Emma på väg till Flen. Hon kör som en dåre. Tur att vi inte blev stoppade av polisen som för ovanlighetensskull stod och stannade typ alla bilar.


Visning av friggeboden


Renovering pågår


En vägg från Emmas kök. Blir grymt snyggt! Om hon bara målar dörren...hehe

Fan nu har jag hunnit bli pigg igen. Men nej jag ska somna tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna.

Testade en klänning igår när jag var i Etuna en liten sväng. Johanna röstar på mitt första förslag med linnet och kjolen men jag tror inte det blir så. Men den här klänningen var jävligt soft och det var något med den som jag gillade.


Är jätte osäker men jag tror inte det blir den här klänningen heller... Om det skulle vara någon som springer in i en klänning som känns väldigt Sara så får man gärna skicka ett mms så jag får se hur den ser ut och även berätta vart den finns att testa och kanske tillochmed köpa.

Blir lite irriterad på att filmerna jag lägger in från mobilen inte funkar på datorn för då skulle det finnas en hel del roliga filmen som man kan garva till. Har 2 dumma klipp från när Emma försöker sig på moonwalk(hon är faktiskt ganska bra på det).
Produktionen av "I en annan del av Hälleforsnäs" börjar snart, så resten av Sverige kan få ta del av helt bombade dagar med de iq-befriade systrarna Bach.

Jaja, ska väl ta och försöka sova nu då. Ca 1 timme efter att jag tänkte tanken. Men men vad kan man göra?

God natt sleep well!
SoLongSuckers!

BTW! The Big Bang Theory är en grymt rolig serie! Se den eller missa massa skratt!

gaah!

Va FAAAN! rent ut sagt! Hatar att sova för länge. Rent tidsmässigt i timmar är det ingen fara men jag vill inte vakna runt 10 eller senare så jag får panik då saker måste fixas. Jag har liksom inte fixat nått jag skulle göra under lovet. Jo en sak. Simmat men hur svårt är det liksom?
Nä nu ska jag följa min lilla lista och försöka stryka minst 5 grejer under dagen. Det som jag tror jag hinner med är:
¤Sy 1 av nattlinnena
¤Sy kavajen
¤Städa
¤Börja med sammen
¤Rensa garderoben
+ att jag ska flytta Emma. (tjäna 100kr! Yeey!)

Better get going!
SoLongSuckers! 

va sa du?

Kan börja med att medela: Nu har jag bäddat rent! Höll på att säga städa sängen men det blir ju fel.

Jaja, syskonkväll hos Ida ikväll då. Kom precis hem därifrån. Fast det blev inte bara vi systrar. 2 kompisar till Ida dök upp men vi hade iallafall middagen för oss själva. Det blev tacos till middag. Självklart med coca-cola till. Sen blev det godis och chips för sisådär 100kr. Så jag mår inte så jätte bra just nu. Kollade på "The Jane Austen Book Club" (typ nått sånt hette den). GAnska mysig film men ganska seg och förutsägbar också. Trodde Johanna skule somna ett tag men hon höll sig vaken och jg och Emma sat och körde våra små Kenny Starfighter-citat och konstiga låtar som vi gillar men inte kan texten på. Och Ida bara var eller satt och idiotförklarade mig och Emma(konstigt).

Var inne i Etuna en sväng för en liten jakt på en studentklänning. Hittade ett förslag men jag tror jag har bestämt mig för att inte köpa den. Kan lägga upp en bild på den imorgon. Annars så köpte jag ett par ballerinaskor, en kjol, ett linne och lite underkläder. Hann int vara i stan så längedå jag skulle hämta Johanna vid tåget, vilket jag gjorde för att dra ner till simhallen och simma några längder. Och försöka lära Johanna att croula. Det gick sådär. Lite bättre blev hon allt men lite mer träning skulle sitta fint. Ida passade på att träna medan vi simmade.
På söndag ska jag kanske med Ida till Nautilus i Kholm för att träna när hon jobbar och så tänkte jag passa på att sola då jag inte kommer in till Etuna för min söndagssolning.

Ska nog ta och sova nu då jag gjort allt jag skulle som jag hade som anledning till att starta datorn(fb, bdb och bloggar).
Kasst inlägg men man kan iallafall ha koll på mitt liv om man skulle tycka det var kul. Blablabla, skriver imorrn istället.

SoLongSuckers!

hehe

Är man sjuk måste man hitta på någonting att göra så datorn har varit min räddning idag. Har tillochmed setat i fåtöljen lite för mycket för nu har jag ont i huvudet. Hursomhelst så tänkte jag bara sriva ett litet inlägg om programmet "Grillad". Kollade på webbtv på svt på avsnittet som visades i fredags. Gästen som skulle grillas var Dregen och det var lätt det roligaste programmet av dom som har sänts. Förutom att min favorit Ankan inte vara med så vara det nästintill helt klockrent. Vissa var lite B men i helheten dörolig!

Ska hänga med Ida upp till sporthallen snart så hon slipper vara där helt själv men jag kan inte hjälpa till så mycket eftersom jag inte pallar men som sällskap duger jag iallafall.

Jaja, ett litet xtra inlägg idag då.
So Long Suckers!

AAAHHH!!!

Nu är jag så arg! Först var planen att jag skulle stanna hos Alex till idag för vi tänkte ta en liten tripp till Västerås för att jag måste köpa biljetter till Macbeth till familjen och shoppa lite mer. (En liten parantes i det arga. Nu kom en bra Hassle låt på p3. Yeey! Lyssnar på sändningen från morgonpasset från imorse). Men den planen sprack då min chef ringde och frågade om jag kunde jobba idag tisdag. Och efterom jag är i ständigt behov av pengar så sa jag att jag kommer och jobbar. Så jag fick ställa in hela Västerås-grejen för att åka hem till Hnäs när vi kom från Sthlm. Så jag ställde in mig på att jobba men nej så blev det inte heller. Kände mig lite smått konstig hela dgen igår och det hade sin förklaring för jag har nu blivit sjuk. Så jag ligger hemma och är snorig och mår allmänt piss. Och har astråkigt! Vill ha kul på mitt sista lov men nej jag får väl ligga här och ha tråkigt och bli rastlös. (En till parantes. Asgarvar åt morgonpasset. Dom diskuterar p-piller till killar)  Iallafall så räknar jag med att inte jobba alls den här veckan(inte för att jag vet om dom behövde mig resten av veckan men iallafall) för jag vet inte hur mycket jag kommer orka. Även om jag mår bättre imorgon så svajar det lite hela tiden när jag är sjuk.

Igår var då jag och Alex i Sthlm(om det skulle vara någon som missat det). Efter frukost/kafferast med Johanna och lunch med Alex mamma så kom vi äntligen igång och shoppa. Visst det gick inte så bra för jag hittade typ ingenting jag gillade. Men efter att jag gjort första inköpet, en vårjacka, så rullade det på. Blev inte så överdrivet mycket inköpt men endel iallafall. Dock hittade jag ett förslg på studentkläder men då typ hela min familj dissade det förslaget(och efter mycket tänkande så har jag kommit fram till att dom har rätt) så får jag ge mig ut på en ny jakt. Eller så syr jag och Johanna något när hon kommer hem över påsk. Vi får se.

Nya parlinnet. Neongult men det syns inte så bra på bilden.


Kjolen,förslaget till studenten. Det får bli en soft vårkjol istället. Eller så har jag den på alla andras studenter.


Linnet jag tänkte ha till kjolen. Asskönt! Ett mycket bra köp enligt mig.


Så jag hade tänkt mig. Softa vår/sommarkläder får det bli istället.


Vårjackan. Gillar inte knapparna och spännet men helheten känns nice.


Självklart blev det endel smycken. Köpte även ett par oranga ringar men dom sitter i öronen så dom får ni inte se.

Imorgon kommer Johanna hem och då ska vi förhoppningsvis dra och simma. Måste lära henne croula(hur det nu stavas). Men det beror på hur jag mår. Sen sak jag in till Eskilstuna någon dag för att kolla efter lite mer kläder. Mest till studenten men också kolla om cubus har en jacka på barnavdelningn som jag testade. (Kolla Alex blogg. Hon har bild på den för hon köpte den.) På torsdag ska jag och Johanna hjälpa Emma med att packa. Jag kommer tjäna 100 kr. Emma påstår att vi sa 50 kr men jag vet att va sa 100. På lördag när det är själva påskafton blir det den obligatoriska påskmiddagen hos mormor & morfar. Kommer käka godis så jag mår illa, som vanligt. Men vet inte om jag får påskägg av mamma & pappa eftersom dom anser att vi syskon är för stora för att få påskägg. Men det kan dom fetglömma. Om jag inte får presenter istället så ska jag ha påskägg!

Nu ska jag se om jag orkar städa och fixa lite.
So Long Suckers!

beroende?

Måste säga att det är väldigt beroendeframkallande att blogga. Kan knappt låte bli att skriva under en dag. Visst bloggar jag inte om jag verkligen inte hinner eller så men typ idag har jag ju inget att skriva men ändå sitter jag nu här och skriver.

Har varit jätte duktig och varit på träningen idag. Men om det inte varit för att Alex tjatar på mig så jag faktiskt dyker upp på träningarna skulle jag inte varit speciellt hurtig under våren. Så bra att någon tjatar lite.
Eftersom Maria är i Florida och solar och har det skönt så fick vi ha Junior som vikarie. Riktigt kul lektion men den människan är verkligen hypad!
Och idag kan jag vara riktigt nöjd! Stretchade lite som man gör på träningen och tada! Jag är typ helt nere i spagat! Visst höften var inte helt rak och kanske satt lite tokigt men jag satt typ helt. Och det är stort för mig!
Stannade kvar på dansskolan fast jag inte skulle träna mer men det skulle Alex och eftersom jag ockuperar Alex lägenhet i några dagar så stannade jag såklart kvar. Så det blev lite tidsfördriv med att gå och sola, dra till konsum och köpa mat och lite allmänt flummande. Fick även sitta och kolla på modernlektionen och aahh vad jag ville dansa! Saknar att ha modernt med Daniel och avslutningsdansen är helt jävla klockren! Allt som allt var det en riktigt nice söndag helt enkelt.
Men imorrn blir det då lite mer drag eftersom det bär av till Sthlm. Åker strax efter 9 så vi är framme en stund efter 10 och då ska vi möta Johanna för lite brunch(frukost för oss vanliga människor) för att sedan shoppa järnet tills vi ska käka lunch med Alex mamma. Efter det fortsätter shoppandet såklart. Inga planer på att försöka ha kvar lite pengar inte. Alex har ju tillochmed svart bälte i shopping enligt hennes mamma XD. 

Nu är det fan dax för lite Kenny Starfighter! So Long Suckers!

knasigt

Vad knasigt det är. Känns inte som lördag. Känns inte att man har lov. Det ända som känns är bakfylla och en svidande hals. Efter att ha vaknat upp i V-ås, åkt hem i några få timmar för att packa om och hoppa på tåget igen sitter jag nu hemma hos Alex i Etuna. Hon spelar tv-spel men jag är totalt kass på det så jag bloggar lite istället.

Gårdagen var grymt kul! Det måste vi göra om någon gång mina underbara vänner! Började då med att åka hem till Hilal där vi lagade mat som vi satte oss och åt på balkongen. Riktigt härligt när solen lyste som den gjorde igår. Under en liten promenad med några stopp för att gunga märkte vi tillslut att klockan hade hunnit bli halv 7. Så det var bara att ta sig tillbaka till lägenheten för att göra sig iordning då vi bestämt att vi skulle möta Bella och Andreas vid 8 för att dra på förfest. Men allt blev krångligt så vi struntade i förfesten och började dricka hemma hos Hilal istället. Eller mest jag men iallafall. Tog bussen in till stan och så var vi då på Konrad. På vägen från bussen till Konrad mötte vi Johanna och lite kompisar till henne så vi blev lite mer folk när vi gick in. Efter mycket problem kom även Bella och Andreas som verkade ha haft en helvetisk dag men allt va lugnt nu när de äntligen fick festa. Så det blev en hel del dansande(även på bardisken), massa rökande, några cider och massa snack. Toppen kväll rakt igenom! Och GRATTIS till Bella och Andreas som har hållit ihop i 1 år nu(anledningen att det skulle festas) och hoppas ni får det kanonbra i Spanien!

Mådde inte så prima imorrse när jag vaknade men jag tog mig iväg till tåget. Men fan vad man kan hata små skrikiga ungjävlar på tåg när man är bakis. Fick damp på dom där små djävlarna! Men att jag inte mådde så bra kan jag bara skylla på mig själv för. Man märker verkligen att huvudet inte riktigt är med idag. T.ex. så brände jag mig på plattången men det tog ett tag innan jag fattade varför det brände på fingrarna. Så nu har jag brännskador på 2 fingrar. Stupid me...

Jaja ska väl kanske försöka fatta tv-spelet iallafall. Eller gå och hämta glassen kanske.

So Long Suckers!

m&m's och vin

Då är det äntligen fredag! Har äntligen fått lov och nu är det party som gäller! Så nu är alkolisten inom mig glad och vill bara ha mer. Ska snart dra iväg till förfest och sen är det Konrad som gäller. Har fett snygga kort att lägga in sen från när jag och Hilal hittade en rolig gunga. Men nu sak jag fortsätta pimpla vin.

So Long Suckers!

Duktiga torsdagar

Torsdagar har blivit lite av mina "fixa-allt-jag-inte-orkat-fixa-tidigare-i-veckan". Precis som förra torsdagen var jag ledig idag och precis som förra veckan har jag hunnit fixa massa saker. Vad har jag då hunnit med idag? Jo, jag har: Skrivit klart den sista loggboken, skickat en jobbansökan, skickat högskoleansökningarna, skrivit fler jobbansökningar, lunchat på lager, skrivit massa skit med Alx på msn och slagit Emma i armbrytning.  Just det! Ni läste rätt. Jag har för första gången i hela mitt liv slagit någon i armbrytning.  Att jag nästan bröt armen på henne också ser jag bara som ett stort +.
Ska ta och packa snart för jag kommer knappt vara hemma i helgen så det gäller att tänka för flera dagar framöver. 

Imorgon är det alltså fest som gäller. Faan va skoj det ska bli! Blir ju aldrig tråkigt när jag och Bella festar liksom eftersom vi är stört flummga.

Är fett nöjd med vissa förhandlingar som fixades idag. Lyckades övertala Emma att jag skulle få 100kr om jag hjälpte henne flytta hela torsdagen. Och dessutom ska jag få 2 plattor öl för att flyttstäda hennes lägenhet. Men nu ska jag bara förhandla så jag ska få nått annat än öl för det är ju inte det godaste som finns liksom. Men något får jag iallafall.

Har ju då lovat Alex att jag skulle skriva saker som var bra med henne och Michis då vi diskuterade lite på msn som jag inte orkar återförklara här. Michis, om du undrar så kan jag förklara muntligt för dig imorrn men orkar inte skriva allt här.
Så nu blir det lite mer personligt till dom.

Alex: Man kan alltid lita på dig och om det skulle vara något kan jag alltid prata med dig. Hur mycket du än jävlas med mig och är allmänt dryg gör det mig ingenting då du alltid finns där. Du är nog den enda personen jag verkligen kan prata om ALLT med. Och det menar jag verkligen. Har aldrig kunnat prata så öppet med någon kompis. Även om du då och då får dra ur mig saker för att få mig att prata men du vet att jag inte är van att kunna berätta allt.


Michis: Att du orkat med mig i hur många år vi nu känt varandra är för mig ett mysterium. Att vi har samma låga humor är ju bara ett +, för jag hade nog aldrig klarat de här 3 åren utan vårt flummande på tåget. Och att vi kan köra med telepati är ju helt grymt kul! Folk tror nog inte oss men vi vet ju sanningen. Är så stolt över att du klarat allt som kommit i din väg så galant och jag vet inte hur jag kommer klara mig utan våra dagliga skrattattacker när vi inte kommer träffas lika mycket som nu.


Kan ju avsluta med det här:

Syns likheterna?

So Long Suckers!
 

1 april

Har inte råkat ut för några större skämt vilket jag är glad för eftersom jag är så lättlurad. Dock så fick ja ett mess från Alex om att jag skulle få reda på vad det är för hemligt hon har planerat till mig. Trodde henne men sen när jag tänkte efter blev jag lite fundersam och efter att ha frågot om det var seriöst eller ett 1 aprilskämt så visade sig såklart att det var ett skämt. Fan...

Helt grymt härlig dag idag asså! Hade bara 2 softa danslektioner och sen sista projekttiden för alltid. Och eftersom vi varit väldigt duktiga och arbetat med rapporten ordentligt hela tiden efter föreställningen så var det bara småsaker att fixa idag. Så efter lite bråk med datorn så blev den faktiskt klar. Ska bara lägga till lite bilagor men det är liksom ingenting i jämförelse med allt vi redan fixat. Slutade alltså tidigare men eftersom det blev ca 1 timme vi sulle vänta tills tåget gick så blev det ett litet stopp på donken för att köpa glass. Fett nice! Har varit på toppen humör hela dagen och är fortfarande det. Lite jobbigt med tanke på att jag bara sitter här i mitt rum framför datorn och segar. Vill hitta på nått men det finns ju liksom ingenting att göra här i H-näs. Hatar det verkligen! Vill bo i en större stad nu!  

Fick biljetten till studentfesten idag. Yeey! Fan vad jag längtar nu. Vet att tiden fram till studenten kommer gå hur fort som helst men jag vill verkligen bort nu. Behöver förändringar i mitt liv och efter studenten blir det förändringar vare sig man vill det eller inte.


Asså shit vad jag är rastlös! Får verkligen damp. Men med tanke på att jag faktiskt har en del att fixa så är det väl bäst att jag sätter igång med det nu.

So Long Suckers!

RSS 2.0