2 små mongon promenerade

2 små mongon promenerad i en liten trappgåååång. Yeye, you know the melody. Bara det att jag och Emma ändrat texten en aning.
Har fortsatt flytta Emma så nu är snart lägenheten på 3e våningen tom efter allt springande upp och ner för trapporna. Dagens träningsform skulle man kunna kalla det för det var väääldigt jobbigt.
Dagens skojigaste var iallafall att panta 2 stora soppsäckar fulla med burkar och flaskor. Otur att de flesta ölburkarna var importöl annars hade det blivit mycket mer än dom 74 kr jag fick som blev min lön för hjälpen med flytten.

Imorrn börjar repen med Macbeth så det är 3 teorifria veckor som väntar för att kunna fokusera bara på föreställningen. Så ikväll har det packats och sytts. Alla kläder till föreställningen ska med imorrn så jag slipper släpa det sen. + att man ska ha med mat och frukt och massa småsaker. Mamma sydde nattlinnena och jag lyckades fixa kavajen. Effektivt arbete.

Oj, vad mycket klockan har blivit! Har ingen koll nu när man har haft lov i en vecka men eftersom jag ska upp vid 5 imorgonbitti så är det dax att gå och sova. Fast tyvär är jag inte trött så det återstår att se om jag kan somna.

Äh, det är väl bäst att jag lämnar datorn nu och fixar det sista så jag kan gå och lägga mig sen.

Go'natt! Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0