men aahh!

Försöker hitta en kalender men det verkar vara helt omöjligt! Gillar den jag hade för 2008 förutom det att jag inte vill ha spalter utan mer rader. Så nu har jag fått för mig att göra en egen utav ett vanligt block. Ok inte ett helt vanligt block utan ett lite mer stadigt rejält. Då kan jag pynta den själv och sidorna blir uppdelade som jag vill.

eftertanke

Känner mig som värsta filosofen ibland. Vissa dagar kan jag gå runt och bara tänka på lite ditten och datten. Komma fram till egne teorier om meningslösa saker och ibland tänka riktigt seriösa tankar. Som om vad som ska hända efter studenten, hur jag ska förbättra ekonomin, hur jag ska lägga upp planeringen för en tid framöver och så vidare. Ganska kul faktiskt. Vet inte vad som hänt mig. Jag har blivit så lugn och tillbakadragen. Orkar inte träffa folk utan vill helst bara sitta i min ensamhet, lyssna på skön musik och läsa en bok. Men snart börjar skolan igen då kanske det blir fart på mig iaf.
 Eller redan igår var det lite sociala känslor som kom fram. Fick i torsdags frågan om jag skulle ut på fredagen men det hade jag inga planer på så svaret blev nej. Men igår natt vid 2 får man då ett sms "Du skulle vart med det var skit kul :)" Tack för den tänkte jag och somna om.  

dagen innan...

Har igen lust att julfixa...har inte städat mitt rum fast päronen tjatat jätte mycket,inte slagit in julklapparna och inte varit speciellt social. Inte för jag har så många paket att slå in men det måste ändå göras. Och jag har varit så jävla bitchig hela dagen dessutom. Man kan lugnt säga att jag vaknade på fel sida. Allt har varit fel och jag har varit grinig mot allt och alla.  Korten från balen kom idag. Det var riktiga fotografer på plats så man fick ta lite proffsiga kort men jag hatar min bild! Helkroppsbild...inte riktigt vad man vill se.

Har iallafall varit i simhallen och simmat och bastat lite. Det var iallafall härligt! Saknar simmningen så himla mycket. Det blir inte så ofta nuförtiden då mitt liv är helt uppbokat med annat. Men då uppskatar jag de gånger jag faktiskt hinner simma.

Just nu sitter jag och lyssnarpå störtskön musik men det är nog dax att fixa det som faktiskt måste göras.

Peace Out!

jullov

Nu har jag äntligen jullov! Så imorgon ska jag sova ganska länge iallafall! Kan inte sova för länge för jag måste upp och duscha för att hinna fixa håret innan jag drar till Michis. Det är dax för balen så jag ska hem till Michis och göra mig iordning och sen sk vi åka till Västerås tillsammans och där träffa upp de andra.
Är egentligen inte så pepp men jag hoppas at jagblir det imorrn men det blir ju aldrig roligare än man själv gör det så det är väl bara och tagga! Känner att det blir väldigt många uttropstecken nu...

Det sista jullovet på gymnasiet alltså. Tyvär får jag inte så jätte mycket ledigt eftersom jag ska jobba. Vilket iochförsig är bra eftersom jag får pengar men det är ju faktiskt väldigt skönt att sova också.

På lördag bär det iallafall av till Göteborg. Äntligen! Känns som att det var en evighet sen vi köpte biljetterna. Ska bli så härligt att gå på stan, dra till Liseberg. Och nu är det även bestämt att vi ska på nån VIP-bio. Det ska bli skoj! Väldigt skönt med lite minisemester såhär innan nya året.

Peace Out!

me like!

Tänk vad humöret kan svänga fort. Gårdagen var en riktigt dålig dag men sånt kan alltid ändras! Tog mig samman och gick ut på en promenad för jag vet att jag får ångest på kvällen om jag inte varit ute ett tag på dagen. När jag kom hem igen lite senare så var Michis inloggad på msn (vet att jag sa att jag aldrig namnge någon här men det är ju faktiskt bara förnamnet). Yeey tänkte jag då för det är alltid skönt att snacka av sig lite och vi hade inte träffats sen i torsdags. Väldigt länge för att vara oss. Vet inte hur vi kom in på det men började skriva olika sytycd klipp till varandra så det blev en kväll fylld med youtube-klipp. Sentamentaliteten flödade men vi avbröt det med lite muntrare klipp. Det roliga med vårt lilla samtal var iallafall att vi exakt samtidigt skriver "jag måste dra" till varandra! Fett läskigt! Så sammanfattningen är att jag tror på omedveten telepati för det var inte första gången det blev så för oss. Andra situationer då det hänt men ganska liknande.

Mitt lilla äventyr i lördags då. Jo som jag skrivit i tidigare inlägg så var jag i Södertälje i helgen. Vaknade runt 10-11 någonting. Efter en viss tid orkar vi släpa oss iväg till ett konditori för att käka brunch. Då kommer det stora problemet. Jag behöver ha Sis klänning. Ska ha den på fredag och jag glömde den hos henne förra gången. Och hon har inte tänkt på att ta med den ill S-tälje fast vi båda visste att vi inte skulle orka ta nattbussen hem. Grejen är då den att jag MÅSTE ha med den hem + att det går inte så många tåg på lördagar som jag kan ta mig hem till Flen med. Så hur ska man lösa deta då? Jo, jag får köpa dygnskort och ta pendeln in till Sthlm, gå till skrapan, upp till lägenhete, gå tillbaka till stationen, åka pendeln tillbaka till S-tälje eftersom Johanna måste ha sin nyckel och tillsist träffa Johanna igen. Det dåliga med denna lösning är att jag inte hinner med tåget till Flen från S-tälje. Lösningen på detta problem blir då att jag får ta pendeln till Gnesta och sen ta bussen till Flen. En resväg på 1 ½ h! Tar ca 30 min med tåg. Lite mycket jobb bara för en klänning!

to much...

Vad allt kan kännas jobbigt ibland. Haft en asskojig helg men sen jag kom hem från Södertälje igår har allt varit skit rent ut sagt. Vill inte vara hemma men orkar samtidigt inte åka iväg...jag känner mig som en deppig jävla bitterfitta men det är jag ju egentligen inte! Så jag vill bli pigg igen och vara mitt vanliga jag. Vill inte behöva vara falsk för att klara av att gå tillbaka till skolan imorrn. Borde vara jättepepp, har faktiskt bal på fredag men inte ens det känns kul just nu... 

Men som sagt så var början av helgen asskojig! Eller det började redan i torsdags egentligen. Hade inga lektioner men kom till skolan endå efter lite luciafirande med xtra mammans dagbarn. Vi skulle jobba lite på projektet men det gick ju sådär. Alla tre var jätte pigga, kanske för pigga. Vi är blev nästan klara med den dansen vi skulle bli klara med men det tog sin tid för vi bara flummade hela tiden. När vi tillslut gav upp för dagen drog jag och en av mina närmaste kompisar till Etuna där vi gick i lite affärer för att få idéer till både julklappar och födelsedagspresenter. Sen var det dax för fika på kaka! Vi har det som vår grej. Vi ska hinna testa på alla caféer i Etuna och Västerås innan sommaren. Eller kanske inte alla men så många som möjligt iallafall. Egentligen är jag sjuk och var det redan då men jag vill inte ge upp och åka hem och ligga still. Hursomhelst så tog jag bara en latte men den var jätte äcklig! Vi kommer nog inte gå tillbaka dit igen. Älskade deras inredning, ett riktigt mysigt ställe men har man äcklig latte blir det faktiskt många minuspoäng.
Sen var det dax! Som jag har längtat! Hade klipptid hos världens bästa frisör. Säger bara Studio Ett is the shit! Iallafall så hade jag tagit beslutet. Nu är det dax att klippa av skiten. Orkar inte med mitt hår. Så bort med det och fixa luggen. Det blev inte jättejätte kort utan lagom så det slutar strax över axlarna.

På fredagen sen då så hade jag egentligen lektioner. Eller vi skulle kolla på musikernas luciatåg och sen typ jätte många timmar senare hade jag röst&rörelse lektion. Hur skojig den lektionen än är så struntade jag i hela dagen. Fick senare höra att R&R lektionen blev inställd så det var bara luciatåget som jag missade.
Anledningen till att jag struntade i skolan var för att jag skulle upp till min syster och följa med på KTHs julsittning. Lustiga typer dom där pluggisarna men det är alltid skoj att hänga med på. Men vi orkade inte åka nattbuss hem till systers lägenhet så vi tog sofforna på vibban istället.

Lördagn blev sen en lite flummig dag som jag skriver mer om en annan gång. Men nu sitter jag iallafall här och deppar men ska dra ut på en promenad i vintermörkret och sen köra lite minispa. Kanske blir på lite bättre humör.
Peace Out!


nu då?

OK jag ger mig. Det är inte så kul att vara sjuk. Jag är SÅ rastlös. Redan kollat på film. Kanske borde ta och göra den där eng-recensionen. Eller kanske inte.
Har iallafall gjort en vettig sak. Nu är min önskelista officiel. Har gjort jättefint för att päronen inte ska kunna köpa fel med bilder och exakt vilken sida grejerna finns på. Ska snart ta och maila den till pappsen. Han kommer bli jätteglad! Nog för att dom brukar dissa mina önskelistor men man kan ju iallafall försöka.

Just nu hoppas jag bara att turen är med mig och att allt löser sig. Om det inte gör det kan jag inte följa med en nära kompis ut. Hon fyller äntligen 18 år och jag vill så gärna vara med och fira henne. Jag har redan lovat henne ett jävla röj på födelsedagen och det vill jag hålla. Men ikväll, då får jag reda på om det skiter sig eller ej. HoppasHoppasHoppas!

Nu fryser jag så nu ska jag leta upp de helt underbara skidstrumperna.
Peace Out!

yummie!

Det är så bra att vara sjuk för då har man en anledning att klunka i sig honungste!

Peace Out!

Det bästa

Det är så jobbigt att vara sjuk! NOT! Så länge man inte är så där jätte sjuk så man inte göra någonting utan att bli yr. Men att vara så där lagom sjuk så man ändå måste stanna hemma från skolan det är bra härligt! Då kan man ändå klara av att göra saker fast inte dom absolut tråkigaste för man är ju ändå sjuk. Men att krypa ner i sängen och sätta igång en gammal tecknad film...SÅ HÄRLIGT!

Det är exakt vad jag gjort. Var hängig och hade ingen ork så jag åkte hem innan sista lektionen som är på 3h. Började kll på film nästan direkt och kröp ner i min varma, gosiga säng. Denna gång blev det Toy Story 1 och 2.



Filmer blir så mycket bättre när man inte sett dom på ett tag så dom här filmerna blev helt suveräna eftersom jag inte sett dom på jättelänge!

Tyvär blir det skola imorrn för det är bara jobbigt att missa massa så dt är lika bra att gå dit...skulle vara skönt att vara hemma typ resten av veckan...

Peace Out!

RSS 2.0