såå glad!

OK jag måste sluta använda dubbla bokstäver. Men jag är verkligen så jävla glad att det inte går att beskriva med ord! Markus Krunegårds konsert har flyttats till den 27/2. Så då kan jag festa på annat håll i helgen och ändå kunna gå på konserten! Allt löste sig till min fördel och jag kan se fram emot en grymt rolig månad. I februari ska jag alltså på 3 konserter och lite anat skoj är också inplanerat.
Nästa vecka fyller en kompis 20 år så vi ska ut och fira henne på onsdag (4e). Förhoppningsvis helt ledig på torsdagen (5e). Konsert den 17e och 21a. Lov i en hel vecka som avslutas med Markus Krunegård konserten den 27e och tävling den 28e. Faaaan va skoj jag ska ha!

Klart slut over & out. PEACE!


seriöst

Måste fixa designen på bloggen. Den är såå tråkig! Men jag kan inte sånt tyvär. Måste ha hjälp. ALEX! Du borde kunna. Så nu har jag bestämt att du ska hjälpa mig och du har inget att säga till om.

Har sovmorgon. Börjar kl13.00 typ men tåget går 11.26. Inte missa! Måste tyvär stressa från station till skolan. Tar kanske bussen då brukar man hinna. Men jag vill egentligen inte åka buss! Men vad ska man göra...
MIssar Markus Krunegård-konserten på fredag då... Är så jävla arg för det! Går inte ens att beskriva med ord! Visste om konserten redan i december och bestämde då att den ska jag gå på. Men jag visste även att jag hade föreställning dagen efter men det verkade som att jag skulle hinna ändå. Fast sen vartdet då rep på fredagskvällen och så måste jag vara i skolan redan 11 på lördagen. Så lite stressigt och jag pallar inte stress nu. Så jag ska sorge-festa i Västerås ist. After Work på Blue Moon Bar med Carola och sen kanske en liten sväng till Konrad. Blir nog också skoj men ville sååååå gärna på konserten.

Men jag får ändå gå på konsert den 17e så det kompenserar lite. Ellen betalar biljetten bara för att jag ska följa med. Sånt gillar jag! Ska vara "sjuk" den dagen. Det är en tisdag så jag missar 3 h dans så jag kommer ha såååå mycket att ta igen. Jobbigt men det är värt det!

Ska snart ta och cykla till tåget. Orkar inte. MIndre än ett halvår kvar nu så det är bara att ta sig igenom de.

Klart slut Over and out. PEACE!

konstigt

Idag ska jag vara jätte duktig. MÅSTE plugga religion, åker till Etuna där det blir lite snabb shopping och 1h dans. Rummet ska städas mycket grundligt och så måste jag lösa kommande veckans problem. Måste fixa pengar till bussen också. Får inte glömma det!!!

Måste faktiskt shoppa idag. Måste ha tag på lite baskläder och då mest ett svart och ett vitt linne med tunna eller inga axelband. Måste ha det som jag kan ha nerstoppat i jeansen (låter smått töntigt i know) när jag har det. Är då tyvär nickelallergisk och får sånna jävla utslag på magen av knappen på jeansen och spännet på skärpet. Så nu ska jag testa att ha linne mellan metallen och huden som jag då kan ha under tröjan jag tänkte ha just för dagen. Förhoppningsvis kan mina utslag då försvinna och min mage se normal ut igen.
Måste shoppa annat också men linnen är prio 1.

Var hos Sis igår. Så skönt att bara komma iväg så där för en dag. Hade inga speciella krav för dagen utom att hinna med tåget hem. Så vi gick i lite affärer, chillade (och diskade!) hemma hos henne och åt monsterfika.
Så himla underbart fika ställe. Muffinsslottet eller något liknande heter det och där får man muffins för pengarna. Tyvär märker man inte att man faktiskt inte orkar hela fören man ätit upp hela. Men gott var det. 


Ska börja plugga nu. BLÄÄ på det!
Klart slut over and out. PEACE!

Tacos!!!

Äntligen fredag! Och ikväll ska jag inte göra ett skit! Tänker bara sitta hemma och softa. kanske kolla en film eller så. Skulle ha färgat håret men nu ska tydligen Ida iväg...Hur som helst så har jag lyckats tigga till mig tacos ikväll! har inte ätit det på jätte länge(om man inte räknar med tacotallriken förra helgen). Gott ska det bli iaf! Och så ska jag köpa med mig torkad ananas och jordgubbar hem. Mumsigt värre!

Klart slut over and out. Peace!


nostalgi

Vad jag längtar tillbaka! Sitter och lyssnar på massa Panic at the Disco musik och får massa nostalgiska minnen från konserten förra året i februari. Fick tvinga med Ellen och betala hennes biljett bara för att ingen av mina kompisar gillar dom. Vilka puckon!

Har sån överskottsenergi så jag inte vet var jag ska ta vägen! Borde kanske träna men jag känner inte riktigt för det. Har ändå dansat ca 3 timmar idag och typ 5 timmar igår och massa timmar måndag och tisdag också så nu får det räcka. Plus att det är dans imorgon också. Så nej jag tänker inte träna ikväll! Men har lite annat att fixa så kanske ska ta och göra det. Typ plugga, leta reda på vissa specifika klädesplagg och packa. Och självklara planra lite för att få mitt liv att gå ihop. Men whatever!

Att kolla på film skulle ju annars vara skoj. Vill se The Love Guru. Har redan sett den 2 ggr men den är ju så jävla bra helt enkelt. Har man inte sett den måste man se den.



Annars finns ju Sthlm Boogie som är askul.
Men nej idag har jag inte tid att kolla på film. Ta tag i livet var det som gällde.

Klart slut, over and out. PEACE!

in your face!

Bara för att Michis tjatar om att jag aldrig uppdaterar så tänker jag göra det 2 ggr idag. Bara för att! Shit vad den människan kan få mig att göra saker bara genom att tjata. Vilken makt!

Har lite smått damp. Har jävligt stor lust att möblera om i mitt rum, men tyvär är det inte så lätt. Man kan inte möblera på så många olika sätt. En liten förändring skule räcka men bokhyllorna sitter fast i väggen, sängen får inte plats någon annanstans än intryckt mot väggen och skrivbordet med datorn kan inte heller röra sig spciellt långt. Det kanske skulle räcka om jag städade för en gångs skull? Det är ju då inte min favorit sysselsättning men när jag tittar mig omkring kan jag konstatera att golvet är i stort behov av att dammsugas. Men det är ju såå tråkigt att städa! Och det ska vara mitt jobb...men då får jag faktiskt betalt för det, så då är det inte lika hemskt.

Snart ska det väl dukas fram lite kvällsfika. Sitter bra en sån här dag då jag bara har haft dans. Det är syrran som bakade förra veckan och eftersom hon bakade dom här så ska dom stanna här. Mohahaha! Hon får väl börja baka i sin lägenhet om hon vill behålla det hon gör. Helt grymt goda bullar iaf! Saknar faktiskt Emma lite. Det är så tyst här hemma och jag har ingen att bråka med när inte hon är här.

Jajaja...ska väl ta tag i mitt liv...
Klart slut, over & out. PEACE!

en dag i taget

Sitter i skolan och borde skriva loggboken för projektet. Men det finns så mycket annat som är mycket roligare. Vet inte ens vad jag ska skriva för jag minns knappt vad vi gjort men det är väl bara att ordbajsa lite så blir det bra.
Längtar till på fredag för då blir det äntligen helg igen. Inget mega speciellt som händer men tycker bara att det är så skönt att inte behöva göra något speciellt. Kommer förmodligen åka till Johanna på lördag men hon åker till Åre på kvällen så jag åker hem igen på kvällen men det är skönt att bara åka sådär över en dag. Måste plugga också. som vanligt... Har religionsprov på tisdag och måste jobba med matten för om jag vill ha VG i kursen måste jag få VG på resten av proven. Ska träna på söndag men lär väl inte inte vara seriös eftersom det är lite friträningsaktigt.

Men jag orkar inte tänka så mycket på plugg så ni skiter jag blanka faan i de!

Var på bio i fredags med Michis. Kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv". Var jätte bra men lite för lång. Det roliga med det hela var att eftersom jag måste gå upp kl 5 på fredagsmornar så var jag lite lagom trött på kvällen och lyckas somna på bion när det typ är en 1/2 timme eller något kvar. Och eftersom jag är förkyld så snarkar jag lite när jag somnar. Så helt plötsligt får jag en armbåge i sidan och Michis kommentar "Sara, du snarkar!". Döskoj! Jag skyller på sällskapet....hehehe XD

so much to do so little time

Här sitter jag och lyssnar på underbar musik av Markus Krunegård. Favoriten just nu är "Den som dör får se". Blir kanske ett besök på RAW den 30 Janari när han spelar där men det beror på om Hanna ska firas då eller ej. Och om någon vill följa med mig förstås...

Vet att det är jätte länge sedan jag skrev men har inte haft tid eller ork. Händer så mycket i mitt liv just nu så det blir inte så mycket tid över. Skolan har börjat igen och det var verkligen med en kickstart! Prov snart och full rulle på matten. Dessutom tar projektet mycket tid. Snart är det dax. Den 11 mars visar vi upp föreställningen. Längtar så mycket!

Tyvär har jag varit sjuk och smittat ner alla i min omgivning. Blir så otroligt rastlös! Har ett sånt sug efter att dra iväg och springa, men nej det får man inte när man är sjuk. Men nu veckan som kommer ska jag börja på träna på riktigt igen. Dansen drar igång igen och självklart är det massa dans i skolan. Utöver det ska jag ut och sprina för det saknar jag så mycket och sen ska jag köra lite på crosstrainern som vi äntligen fått hem (men som kommer försvinna snart också).

Har shoppat väldigt mycket den senaste tiden och det märks tyvär i plånboken. Men jag ångrar inte en enda grej jag köpt! Allt handlar om prioriteringar och nu prioriterar jag kläder och väskor.


Den randiga är en längre cardigan som kommer från stadium. Har kostat 299, jag gav 75 kr.
Den grå/svarta är en lite baggy cardigan från JC. Korta ärmar och luva. Har kostat 499, jag ga 125kr.


 Brun skinnaktig väska fån Wedins. Har både handtag och en längre axelrem. Har kostat 399, jag gav 125kr.

Armband från Indiska. Gav 29 kr för båda.

skivor mm
Block. DVD: Pianot. Letat efter jätte länge. 25 kr(!) på Åhlens. CD: The Calling och The Thrills. 20 kr st. Allt från Åhlens.

Till Johanna: Några av de senaste kapen. Finns fler men du skulle bli så avis om du fick se alla på en gång XD.

Ska ta tag i lite plugg nu så man får det gjort.
Klart slut, over and out. PEACE!

RSS 2.0