shut up!

Allt som har med kommunication har idag gått katastrof. Jag har inte kunnat prata normalt utan har sagt massa knasiga ord som egentlgen inte finns, inte kunnat skriva normala sms då jag stavat helt pajko och nu när jag skriver på datorn går även det käpprätt åt helvetet. Så ja kanske skulle varit stum idag? Men det är så tråkigt så never på de.

På torsda är jag ledig! Även denna vecka. Ska bli så skönt och jag ska fixa jätte mycket grejer så jag slipper tänka på det sen. Mest skolgrejer men även lite saker som behövs fixas i mitt rum. Jaja, vem bryr sig?
Men sen på fredag blir PAARTY! Fett skoj! Bella och Andreas firar 1 år (grattis till er) med lite fest och så blir det utgång. Kanonskoj! Har inte festat på ett bra tag så jag är fett pepp.
Lördagen spenderas i Etuna med rehab hos Alex för jag lär ju inte må så prima efter fredagskvällen...Då blir det megamånga filmer och eftersom jag även ska stanna i Etuna på söndag också så blir det ännu fler filmer. Sover i stan hela helgen för sen på måndag bär det som sagt av till Sthlm för att shoppa loss. I Like! Hoppa på att hitta studentkläder men ska även köpa massa andra vårfräsha kläder. Är i stort behov av en ny garderob då jag hatar majoriteten av mina kläder.

Nä nu ska jag hoppa och duscha för att försöka plugga lite ikväll eftersom jag inte lyckades med det igår. Duktigt! Men jag har hela torsdagen på mig för att fixa allt som jag skjutit upp så jag är lungan själv.

So Long Suckers!

fucking jävla buss

Har ju i princip precis vaknat och redan har jag varit nära att dödas. Rättare sagt bli påkörd av en bussjävel! Ok, nu överdriver jag lite men faan va nära det var (enligt mig).

Slapp åka tåg själv från Hnäs till Etuna för Martina åkte ett tidigare tåg än vad hon hade sagt för hon hade glömt att Krille började tidigt. Så dom fick allt åka tåg med mig. Visst man är ju aldrig helt själv på tåget för det är ju alltid fler som åker men folk man snackar med menar jag. Sen fick jag och Michis sitta på olika platser på tåget eftersom det var en snubbe som var tvungen att sätta sig brevid mig fast det fanns andra lediga platser. Iochförsig så hoppade inte Michis på fören i Kvicksund så hon kunde inte kriga för platsen.

Nu sitter jag i skolan och tråkar. Jag tappade mitt äpple på golvet så nu funderar jag starkt på att hämta nått annat att äta för jag är hungrig eftersom jag ofta hatar att äta på morgonen och idag var en sån morgon.

Blablabla. Ja, jag skriver bara för att fördriva tid men ska försöka hitta på något ordentligt att skriva om ikväll.

So Long!  

Top of the world

Haha! Sitter och kollar på Hål i väggen på youtube. Fett kul ju! Det är ju kul att man kan sitta själv i huset, i sin fåtölj och dö av garv. Skojigt värre eller bar ett bevis på att man är störd?

Vet att det var någonting jag tänkte skriva om idag men jag minns verkligen inte vad det var för något. Så mycket som snurrar i mitt huvud så jag kan ju inte hålla reda på allt. Jo nu vet jag! Emma var hemma och käkad middag och för att va dryg frågade jag vad som hände på morgonpasset. Då fick jag höra att de tydligen snackat massa trashtalk om facebook. Och det tyckte Emma var riktigt skoj eftersom hon vågar vägra faceboook.

Ok idag blir det bara flum-skrivande för det är bara så jag är. Flum. Ska försöka börja skriva loggbok men jag är för omotiverad så det kanske får vänta till imorrn.
Idag har jag iallafall köpt ett par örhängen som jag bara var tvungen att ha. Skulle inte köpa någonting eftersom det blir en hel del shoppande på måndag när det bär a till Sthlm men jag var bara tvungen!


Dessutom blev det glass med colasås från donken. För nu är det nästan vår!


Vill skriva mer men jag har liksom inget att skriva om. Funderar starkt på att gå och sova snart fast klockan bara är strax efter 8. Men orkar inget så det blir väl så.
God Natt!

So Long! Imorrn kanske det blir ett ordentligt inlägg. Men bara kanske.


ser det ut som jag bryr mig?

Att folk inte bara kan ge upp med sina försök att övertala mig om att provresultatet va bra. Jag tycker inte det var bra för jag hade högre krav på mig själv. Så vad andra anser om saken struntar jag fullständigt i för det är mina egna krav som avgör. That's it!

Jag är trött så jag ska sova nu för jag ska upp kl 5 imorrn.
Ja, jag är lite smått bitter men ingen behöver ta åt sig för det är bara mina egna problem som gör att jag är irriterad och tjurig.

So Long!


maraton på mitt egna lilla vis

Då var det där jävla högskoleprovet över. Och det gick asdåligt! 56 rätt av 122 möjliga. Har räknat lite på de och det blev ca 46 % rätt. Inte ens hälften! Så nu har man ett papper som bevis på att man är trög.

Men nu sitter jag iallafall här i soffan hemma hos Alex och segar. Vi har kommit på att 50kr för ben&jerry's-glass är väldigt överdrivet. Visst, gott med glass men det är ju liksom inte något speciellt. Som planerat är det SAW-maraton. Köpte chips och cola utöver glassen men det är inte så lätt att knapra chips när man sitter och har spykänslor för man blir så äcklad. Men fan va bra filmerna är! Helt genialiska! Aldrig att jag skulle sätta mig och kolla på dom om jag var själv men när man sitter i en soffa med massa kuddar och täcken och en Alex som ibland varnar om dom värsta delarna, så är det faktiskt inte så hemskt. Tänk vad bra det kan va att ha Alex! Men nu är det bara 5e filmen kvar och den har inte hon sett så då finns det ingen som kan förvarna om de värsta delarna. Jobbigt läge för mig alltså... Efter det här kommer det behövas många komedier.

Imorrn är det tävlingsträning och så fundera jag starkt på att sola innan.

So Long alla smarta människor!

vad ska jag hitta på nu då?

Ojojoj vad jag kan vara duktig ibland! Har gjort nästan allt jag skulle för dagen och klockan är bara strax efter 17. Det ända jag inte fixat än är sam-arbetet. Men det ska jag fixa snart. Eller iallafall börja lite smått med. Och så måste jag fixa naglarna. Dom ser förjävliga ut! Men det är lätt kirrat.

Känner mig fett stolt över mig själv då jag tog mig ut på en liten springtur som jag sagt att jag skull. Det gick fan inte bra men vad kan man förvänta sig när man inte sprungit sen augusti? Synd bara att min kropp är helt cp. Får nämligen ont i axlarna när jag springer och konstigt ont i magen också. Inte ont i magen av håll utan det är mer knivhuggskänslan. Men så kan det va. Ska försöka komma ut och springa lite oftare nu när jag äntligen har kommit igång. Ska ju kanske springa vårruset i maj så det gäller att man klarar 5km då. Kanske skulle ta och vara lite överambitiös och lägga upp något slags träningsschema. Men med tanke på hur dålig jag är på att följa planeringar så är det bara onödigt.

Har även tagit mig tid till att städ lite idag. Typ plockat upp klädhögarna från golvet och dammsugit. Det behövdes verkligen! Men eftersom inte Alex tror mig ska hon få bevis.

Tada! Bevismaterial!

Vad ska man hitta på att laga till middag då? Morsan tänkte tydligen inte laga någon mat eftersom det bara är hon och jag hemma ikväll så jag får fixa något själv. Men jag har redan gräddat våfflor till lunch så är inte så jätte pepp. Jag vet att jag dissade våfflor totalt igår men då blev det liksom bara för mycket. Idag blev det lite mer lagom. Testade att ha på mosad banan och det blev dundergott! Men till middag då? Har tyvär inte köttfärs eller övriga grejer hemma som behövs till nacho-tallrik men kan kanske övertala morsan att ge mig pengar till det som behövs så kan jag cykla upp till konsum och köpa de. Då kan ju hon också få äta det så slipper hon laga mat. Snabb vändning här. Yes! Det gick snabbt att övertala henne. Hehe. Så nu blir det en liten cykeltur till centrum då. Oj vad god mat jag får idag då!

Jaja, ska väl ge mig iväg. Kanske skulle ta och baka något sen också. Det var längesen jag gjorde. 

Vet att det här blev ett asdåligt inlägg. Får väl skriva bättre imorgon heltenkelt.

So Long Suckers! 


vart ska vi sova inatt?

Riktigt jobbigt när man får låtar på hjärnan och man bara kan en textrad. Som typ "Vart ska va sova inatt". Vet inte ens om låten heter det men det är det ända jag kan av låten.

Våffeldagen idag då. Så nu mår jag jätte illa! IDIOTISKA DAG! Åt för många våfflor för snabbt + att jag hade köpt milkshake, en cheeseburgare och werther's på vägen från skolan. Usch vilken hemsk matdag! Vill bara spy ut allt. Men så blir det när man är hettsätare.


På lördag är det alltså högskoleprovet. Men nu har jag fått reda på att jag inte är i samma sal som Ida. Och Ida är inte i samma sal som sin kompis Robert. Så alla tre är i helt olika salar och jag är tillochmed borta på Rinman. Knasigt dedär. Men antar att det är väldigt många anmälda och dom måste fixa plats till alla. Men ändå!
Men efter provet ska jag köpa Ben & Jerry's glass! Yummie!


Glömde skriva det igår men jag sprang runt under en lektion och var stressad för att jag försökte få reda på hur det skulle bli med tågen nu när det är ersättningsbuss och shit. För krångligt att förklara hela situationen så det struntar jag helt enkelt i. Hursomhelst så ringer Emma mig när jag är som mest stressad och bara "jag kom på skämtat du sa i lördags som var så jävla roligt". För vi hade käkat på erikssons i lördags innan bion och hamburgaren låg inte i mitten av brödet så jag sa att "det är ingen balanserad kost". Och självklart tyckte Emma det var dödskul och fick panik när hon inte kunde komma ihåg var det var jag hade sagt. Men hon kom alltså på det igår och ringde upp mig bara för det. Hon är ju fan en komedi bara genom att vara.
Dessutom har hon lagt dit vår inspelning på "jag ska slåss i dina kvarter" som en låt man ska lyssna på i hennes blogg (http://emmabach.blogg.se). Och ärligt talat så är den inspelningen helt störd! Man hör inte vad vi sjunger och den är bara helt mongo. Men kul att hon gillar den iallafall.

Imorrn är jag ledig. Då ska jag städa, dra ut och springa, plugga och fixa massa högskoleshit. Skojigt värre...

So long suckers!


sarism

Efter tydliga klagomål på mitt förra inlägg (som skrevs när jag var totalt död och ville gräva ner mig) så ska jag försöka skärpa mig. Men nu är det nästan slut på allt plugg så blir det tomt med dötrist text om hur jag ska få IG fast jag typ aldrig får det. Så nu blev ni väl glada!

Men vad har då hänt idag? Jo, lite bråk med en symaskin, en kanonbra koreografilektion(tills jag åkte vill säga, sen flippade allt ur), flum på tåget med Martina och övrigt folk och tillslut lite moffande av negerbollssmet. Fått ont i magen av det sista men va gör de?
Riktigt kul att jag och Martina lyckats åka samma tåg 2 dagar i rad. Lite roligare än att sitta själv och vara på väg att somna. Det märks nog ganska tydligt att vi känt varandra nästan hela våra snart 19åriga liv. Det där blev en knasig mening men så ka det va.
Börjar bli ganska nöjd med solot. Inte 100% nöjd men kanske 60% iallafall. Lite jobbigt att behöva lära ut det till en reserv. Solot är mitt, bara mitt!

En liten förklaring till rubriken skulle kanske inte sitta fel. Det hela har sin grund i religionspluggandet men då jag och Hilal har våra små prat- och rökstunder så har vi kommit fram till lite olika saker. Dessutom har Hilal lärt sig hur jag funkar när jag festar då vi har festat tillsammans några gånger nu. Och hon tar efter mina små vanor. Så sarism är alltså en viss lära, eller man kanske ska säga feststil. Och det som kännetecknar det hela är:
 # Blanda hejvilt med alkohol
 # Konstant kedjerökning
 # Att tillbringa stor tid av festandet ute
 # HA mycket pengar på mobilen då fyllesms är en självklarhet
och så vidare...man förstår lätt huvudsaken iallafall. Hilal tar inte efter allt men en del och hon skyller allt på mig. Men det är OK, jag tar på mig skulden.


På lördag ska jag köpa Ben & Jerry's glass. Vilken smak det blir återstår att se. Och så blir det ju Saw-maraton. Dax att ta sig igenom 2an-5an. 1an var riktigt bra men de andra ska tydligen bli mer brutala men även sämre vad jag hört från säkra källor. Men vi får se, jag lär ju sitta och gömma mig under täcket. Som vanligt.

Hoppas detta inlägg var lite mer till belåtenhet. Jag väntar spänt på att läsa Alex inlägg för kvällen och blir det inget inlägg blir jag grymt besviken. Bara så du vet vad som gäller.
Nu väntar duschen och så tänke jag faktiskt lägga mig under mina täcken och läsa en kass bok(som jag inte bara kan sluta läsa för jag måste läsa klart böcker jag börjat i).

So Long Suckers! Förväntar mig kommentarer om detta inlägg dög för er.
 


plugga...

Ok, jag är världens sämsta person på att plugga. Råkade fastna vid datorn lite för länge och fortsatte klicka runt på youtube när jag pluggade. Så det har ju gått såå bra... Lär få IG på det här provet, men va fan. Är glad ändå för jag har fått lönespecen idag. Jag känner mig rik!

Så förutom att det tog ca 2,5 timmar att ta sig från Västerås till Hälleforsnäs så har detta varit en jävligt sft dag som nu avslutas med massa härlig musik av Erik Hassle. Tummen upp på det.


Fast på stationen i Kolbäck ett tag. Men det var ju skoj när man är hyperstressad över plugget.
Trött som faan så nu ska jag sova.

So Long Suckers!

and the winner is...

Självklar så vann jag! Så in your face Ida, som skvallrat för Alex att jag är kass på bowling. Men med lite inte-kört-på-fler-år-tur så vann jag med 169 poäng mot Alex 161 poäng. Utklassning på hög nivå. Så förutom att jag höll på att tappa klotet bakåt och inte hade det bästa siktet lyckades jag slå en strike och en hel del spärrar. Duktiga jag. Tyckte det var riktigt skoj och jag kan inte fatta varför jag inte bowlat de senaste åren. Men nu får jag ta och ändra på det och kanske bowla lite oftare. Då kanske man blir riktigt bra på det också.

Eftersom det inte blev något Saw-marat on igår blir det de nästa helg istället. Efter mitt högskoleprov som är en skräckis i sig.

Men idag ska vi iallafall ta oss till tävlingsträningen och fixa lite med paren. Men först lite frulle och någon film.

So Long Suckers!

yeey

Några cider och shotts och vi är redo för bowling! Jag kommer lätt att vinna.

Kenny Starfighter-filmen var grymt bra! Humor när den är som bäst!

Nu är det off till bowlinghallen för att knäcka Alex.

dör av garv

Morgonpasset i P3 är fan roligaste radioprogrammet ever! Blev tvungen att lyssna på sändningen från igår eftersom Emma hade lyssnat och berättade att Salem Al Fakir var där och hälsade på och de körde "pest eller kolera". Så nu sitter jag i min lilla datorfåtölj och asgarvar. Omg va kul!
Har kommit fram till att de som babblar på P3 är jävligt roliga. En som är med i "Pangprego", tror hon heter Josefin Johnsson eller nått liknande, var med i programmet "Grillad" igår. Som jag kollade på eftersom jag hade tråk-kväll hemma. Det var faktiskt ett riktigt bra program. Man märkte att det var ganska mycket manusstyrt men ändå väldigt kul.

Idag är det alltså lunch med Emma, bio med Emma och Alex och sen lite drickande och bowling med Alex. Skojigt värre.
Men nu måste jag tydligen ta med Lilleman ut på en liten prominix, så i'm off.

So Long Suckers! 

tant

Jaha då är man tant då. Kan seriöst knappt röra mig om jag settat still en stund och speciellt höfterna är cp. Kommer lätt gå med rullator när jag är 25. Och rullstolsbunden vid 32. Kanske blir bättre när jag kan börja springa igen(längtar! försvinn all jävla is!). Så det blir lite variation från dansen. Allt stretchande tar på kroppen. Visst, jag vill bli vigare men va fan jag har inte de bästa genetiska förutsättninngarna. Det går verkligen inte en enda dag utan att jag har ont i kroppen. Faan va jag gnäller hela tiden. Måste va lite positiv.
 
Har iallafall hittat jättegoda hubbabubba-tuggumin som jag hade glömt att jag hade. Strawberry and watermelon. Yummie! Och så ska jag ju få vårrullar till middag. + att jag såg en flaska coca-cola i kylen som bara ligger och väntar på att bli urdrucken. 

Blir en tråkig hemmakväll som varje fredag eftersom jag ska städa i sporthallen. Visst, jag kan ta det på lördagmorgon men va fan hur ofta händer det något skoj i närheten av Hnäs? Allt skoj händer i V-ås eller Etuna och det blir så jävla krångligt om man ska fixa nån som kör en hela tiden och kan inte låna någon bil. DET SUGER!!! 
Imorrn blir det skoj iallafall. Bowling med Alex väntar och alkolister som vi är blir det självklart lite drickande. Men jag ska inte röka! Ska klara mig utan att röka hela helgen och sen nästa vecka ska jag försöka att inte röka så mycket iallafall. 
Borde bli lätt att klara helgen med tanke på att jag tagit slut på paketet jag hade men kommer ju vilja ha cigg hela jävla tiden! Är fett röksugen redan nu och det är bara typ 5h sen jag fimpade. 

Jaja nu ska jag äta. Yummie! 
So Long Suckers! 

damp

Måste faktist plugga ikväll eftersom jag inte riktigt gjorde det igår och provet är på tisdag. Men det är ju så tråkigt! Och så måste jag ta tag i det här med högskoleprovet och framförallt skicka ansökningarna till utbildningarna. Men det kan man göra via studera.nu så det är ju lätt fixat. Om man bara får det gjort vill säga.

Delade upp sponsorgrejerna från projektet idag. Fick lite olika och efter att ha gett bort lite och bytit lite annat så fick man ändå en liten hög med grejer. Dock inte Dior lipglosset som jag så gärna vill ha och som jag inte hittar i affärerna. Jävla Bella att få just det kittet jag ville ha.


Tog faktiskt med mig solbrillorna idag för det var så soligt ute och valde att köra på vårjackan fast det var lite kyligt. Men det var det värt! Tyvär fick jag inte så stor användning av solbrillorna eftersom det är ganska skuggigt hela vägen till skolan. Otur.

Sprang på denna lilla lapp i måndags på MDH där vi har sam-lektion och kände mig lite smått träffad sådär.


Jaja ska väl ta och kolla upp lite till provet nu då. Jävla religion. Det finns en anledning till att jag är ateist.
So Long Suckers!

P.S Let it rock med Kevin Rudolf och Lil' Wayne är grymt bra!

shopoholic

Yes i'm a shopoholic and i'm prode to make my bank accont cry!
Vill-ha-objekt



smart man kan va då

MItt samtal med Ida i korta drag:
Jag: Tjo! Vad gör du?
Ida: Sitter i ditt rum
J: Jasså? Varför det?
I: Lånar datorn
J: Men du, skulle du kunna ta med dig symasinen till mig när du kommer till Hälleforsnäs?
I: Jag är ju redan i Hälleforsnäs ditt pucko!
Typ något sånt. Märks att jag är blondin i grund och botten. Har sagt flera saker idag som gör att jag lätt kan stämplas som trög. Men det kan jag bjussa på.

Sitter och målar naglarna istället för att plugga inför religionsprovet som jag har nästa vecka. Om hinduism och buddism. Ämnen jag har så stor koll på. Eller inte... Hursomhelst så säger inte boken så mycket så tänkte kolla upp lite info på nätet men det är mycket roligare att kolla runt på annat. Som vanligt alltså.

Det var något jag tänkte dumförklara men nu kan jag inte komma ihåg vad det var... Måste tänka igenom dagen så kanske jag kommer på det. Lär väl bli ett till inlägg efter att jag (kanske) pluggat lite.

So Long Suckers!

daah!

För det går ju jättebra att ringa upp någon om man missat en samtal och den som ringde tydligen inte har något nummer. Var säkert bara någon som ringde fel men ändå! Man måste ju ha ett nummer. Annars kan det ju inte gå så bra att ringa menar jag...

Ja då blir det bowling på lördag då. Var aslänge sedan jag bowlade sist så jag lär ju suga rejällt. Men det kan jag bjussa på. Och nästa vecka är det bio som gäller. Äntligen är det premiär för Kenny Starfighter!
 

Har fått kallelsen till högskoleprovet. Så nu är det dax. Kan ju inte riktigt plugga på inför det men det blir väl till att göra några gamla prov för att vara beredd på upplägget.

Kan passa på att gnälla lite också när jag ändå är igång och skriver. Nu har jag ont i: axlarna, huvudet, höfterna, händerna, knäna och fötterna. Jag har fått utbrott på skolans nätverk igen. 3e gången på mindre än en vecka. Jag har ingen lust att gå till skolan imorgon för jag är trött. Och tillslut: Jag saknar att kunna sätta upp håret i en tofs.
That's it!

So Long Suckers!

piss och pannkaka

AAAAHHHHH!!!!! Har mega damp! Har typ varit borta hela veckan och tyckte faktiskt att det skulle bli skönt att vara hemma såhär en söndagskväll. Men nej då får jag veta av Ida att pappa är magsjuk. Gillar inte att vara hemma när nån är sjuk. Så tillslut skulle jag till Ida istället för att slippa vara hemma. Men så blev det inte heller. Så nu sitter jag i mitt rum i ett försök att isolera mig från omvärlden. Inte för att det går så bra. Skriver med Alex på msn och hon har nått hemligt på G som hon vägrar avslöja. Och jag är så jävla nyfiken av mig så jag blir nästintill frustrerad. Men förrellersenare lär jag ju få veta...

Sov hos Alex från igår efter tävlingen. Så efter en lång dag som avslutades med att städa upp efter tävlingen så drog vi hem för att käka fattiga riddare md nutella(eller var  det nutrilett =P). Och chips med dipp såklart. Men trött som jag var så somnade jag ganska snart. Efter massa snack jag inte hängde med på eftersom jag hade fullt upp med att försöka hålla mig vaken.
Hursomhelst ver det inte så extremt längesen jag drog från Etuna men sitter redan och skriver med Alex på msn. Vi är ju faan störda.

Mår lite konstigt just nu. Har ätit väldigt konstigt den här veckan och har varit ganska stressad och nervös. Så från och med imorgon är det skärpning!
Dessutom har jag cp-ont i fötterna och ryggen + inflamation i öronen av jävla nickel.

Orkar inte mer nu. So Long Suckers!

kanoners!

Faan va kul det var! Grymt skönt att äntligen ha visat upp projektet. Har fått så mycket bra kritik, hoppas bara att folk är ärliga när dom säger sina åsikter. Och det gick ju så bra också. Ok, dagsföreställningen gick lite sisådär men på kvällen var det mycket bättre. Har kollat på inspelning och vissa saker är helt grymt snygga! Det enda är att jag stör mig på är att folk inte tar åt sig av kritik man ger på småsaker för att det ska bli bättre och att hiphop-numrena var lite knasiga fast vi gått igenom dom typ hur mycket som helst. Gick tillochmed igenom bara en halvtimme innan föreställningarna. Och en av dom har vi endå tränat på väldigt väldigt länge. Men nu är det över och jag är fett stolt över mig själv och mina kompisar.

Ett som är säkert iallafall är att jag och Bella borde bli radiopratare i framtiden. Fick prata i högtalarsystemet för att påminna folk om föreställningen och fast vi var så nervösa att vi inte kunde äta och bara skakade så tog vi varsitt djupt andetag och sen körde vi. Och det blev asbra! Många klasskompisar som hörde det, hörde direkt att det var jag som pratade och har sagt att vi var hur tydliga som helst. Kanonkul! Kanske ett framtida yrke som radiopratande hiphopkoreografer? Nä, inte jobba med dans men vi ska lätt koreografer tillsammans igen.  

Kollade på några teatrares projektarbete "I mörkrets tid" igår. Grymt bra! Och idag är blir det till och kolla på några andra dansare och teatrare som gjort en föreställning tillsammans. "Section 12". Ska bli jättekul att se. Är säker på att den kommer vara grym. Teatrarna i den gruppen är fett nervösa, tack vare oss som gick runt och var så extremt nervösa i onsdags så vi smittade av oss. Haha! Ska även sitta och sälja biletter för dom ikväll. Det blir jag och Anna som ska bunkra upp med Sushi(kanske) och godis. Ikväll när jag kommer hem runt 22.30 ska då dra och städa sporthallen för att sedan sova några timmar och gå upp runt 7 imorgonbitti för att åka och tävla i Etuna.

Kanonkul! Vad jag är positiv hela tiden. Vad har hänt med mig? Ska ta och plugga lite nu.

So Long Suckers!

the time has come

Imorgon gäller det. Det är äntligen dax att visa föreställningen Breaking Limits. Ska bli riktigt skoj. Och som ett litet +ikanten så är det jag och Bella som ska prata i högtalarsystemet i skolan för att påminna folk om föreställningen. Yeey!
De följande dagarna kommer jag bo hos först Bella och sedan Michis för att va hemma en natt och sedan slagga hos Alex. Fullt upp men faan va kul jag har! Love it!

Repade på scenen hela måndagen.

So long suckers!

btw

Btw...Jag fick VG på matteprovet! 18/23. VG gränsen var 17.

nervös

Nu är det snart onsdag. Som jag har längtat! Efter allt slit så ska det bli så skönt att äntligen få visa projektarbetet. Hur kul det än har varit så behövs ett slut i tunneln. Och lite extrareklam såhär i slutet är ju inte fel. Synd bara att tidningar alltid ska göra något fel. Föreställningen är på onsdag inte på tisdag! Jaja, på internet stod det rätt iallafall. Snygg bild dessutom.

Nu är det full rulle för att hinna färga håret, måla naglarna och packa innan det är dax att sova för ikväll. Så off i go!

So Long Suckers!

vad har jag nu glömt?

Känns som att jag glömt bort nått. Är det någon som fyllt år som jag glömt bort? Eller nått möte jag missat? Jaja lär väl komma på det förellersenare.
Mycket på G idag. Ska göra mig iordning förstochfrämst. Sen blir det plugg, fixa matlådor, städa och packa innan jag drar iväg till Västerås för att träna i några timmar. Och när jag kommer hem vid halv 9 så är det bara att börja om. Packa för imorgon, planera så hela veckan går ihopp och fixa nya matlådor. Men det är skoj att ha fullt upp. Det är då jag mår som bäst.

Kul grej. När vi var hemma hos Hilal i torsdags innan 100dagarsfesten kollade vi på lite gamla kort som hon hade på datorn. Hittade då denna oldie:

Asså så annorlunda! För det första är jag verkligen inte blond längre och det långa håret är kapat. Dessutom har jag inte ens samma stil.
Men oj vad jag började längta efter sommaren när jag såg bilden.

Jaja, ska väl ta och slänga mig in i duschen.
So long suckers!

ge mig!


Så läcker mugg! Vill ha objekt!
Att den levereras i läcker förpackning så bara själva ringen syns är ju inte heller helt fel...

Tack!

Ja då har Alex fixat designen på bloggen. Tack! Mycket bättre än förut.

Oj vad mycket som hänt senaste tiden. Och jag har inte haft tid att skriva. Illa. Först å främst: Markus Krunegård var grym! Grymt rolig kväll! Har fått höra efter att jag på nått konstigt sätt att jag stod på en sida av ett lågt bord men en sekund senare stod jag på andra sidan. Utan att ha snubblat. Hehe... Så full var jag faktiskt inte!

Vimmelbild från kvällen. jag,Alex, Martina & Werre

Har även fått studentkläderna och varit på 100dagarsfesten. Snygg tröja, kul kväll med skolfolket.


Massa annat kul har hänt. Typ något varje dag. Tex min vurpa i skolan. Enligt folk var det ett filmningsmoment...
Men på onsdag är det dax. Föreställning. Ska bli så kul! Och efter blir det fest, hela projektgruppen tillsammans.


Ska försöka blogga lite oftare. Kanske blir lite roligare nu när man har så grymt snygg design ;)

So Long Suckers!

bläää

So much to do so little time...

har så jävla mycket just nu, prov, uppvisning, övriga uppgifter + att man vill hinna leva lite också. 100dagarsfest på torsdag och det ska väl bli skoj men just nu oroar jag mig bara för det jävla matteprovet. Men egentligen vet jag ju att jag kan men det skiter sig ändå alltid på prov.

Btw...jag har en dubbelgångare. Som också heter Sara. Men mer om det nån annan gång. Orkar inte skriva nu och snart börjar min första lektion. Religion...Jippiekajej....Not!

So long suckers! 

RSS 2.0